Sevgilim beni sinirden ağlattı?

Ya bi türlü anlatamadım bi yere giderken bana haber vermesi gerektiğini. Bu da vermedi eve geldi işte aradı ne yaptığını anlattı falan. Çay içicem diye çıktığı yerden 2 bira içmiş kafası güzel mi değil mi anlayamadığım bi şekilde döndü eve. Ben de sonradan dedim hani arayım çözelim bu işi. Saçma sapan gülmeye başladı gevşekçe yani gerçekten boğardım yanımda olsa. Sürekli öyle gülüyor ama nasıl gıcık anlatamam yani. Bi kere yüzüne kapattım o iki kere yüzüme kapattı falan en son ben artık sinirden ağlamaya başladım. Dışarıdayım konuşucaz diye evin önüne çıktım bi de yanımda polis arabası duruyor ben bağıra bağıra ağlıyorum. En son kıyamadı mı artık kafası yerine mi geldi nedir tamam hadi falan dedi gir içeri daha fazla üşüme hava soğuk dedi falan. Şimdi normalde hiç böyle yapan biri değil sarhoş olsa bile böyle yapmaz çok tatlı olur sarhoş olduğunda aşkım bebeğim diye başka kelime çıkmaz ağzından. Neden böyle yaptı şimdi bu?

Güncellemeler
1 yıl
Bi de şey diyor ya onu atlamışım. Bana güvenmiyor musun PSHDPSHDLSJDLSJ Bana söylediği yalanların haddi hesabı yok