Bize aşkı anlatır mısın kendi pencerenden?

Aşk iki insan için yaşanan özel bir duygudur, kalbi güzel olan iki insanın karşılıklı yaşayacağı bir durumdur ama bunlar sadece bildiğim yani, eğer öyle bir şey olsaydı, tanımlanamayacak kadar özel olurdu ve bana göre filmlerde, kitap vb. şeylerde var olan bir duygu çünkü benim gördüğüm aşk iki insanın gözleri ve heyecanı birbirine yenik düşer ve heyecanları bitene kadar birbirlerini seviyormuş gibi gözükürler, heyecan bitince ilişkide ne saygı ne sevgi kalır ve birbirilerinin arkasindan konuştuklarinda konusu açildiklarinda geçici bir hevesti herkes gibi, kelimeler kullanılır, hiç yaşamadım aşk ne, sevgi ne ama yaşanılan çoğu şeye tanık oldum
😊👍
Birine karsi hissedilen tutku ama ayni zamanda da ne olursa olsun kiyamama durumu. Sanki hep varmista sen gec bulmussun hissi. Bakarken bile icinin titremesi baskasi yaptigi zmn sinir krizi gecirecegin olaylari o yaptigi zmn gulerek karsilamak ve bu durumun asiri tuhaf gelmesi. Herkes su tarafa o sol tarafa diyebilme. Senin hayatinda vip bolumde kral koltugunda oturabilecek kisinin olmasi.
Aşk çok farklı bir duygu aslında, onu her gördüğünde heyecanlanmak, devamlı onu düşünmek, kıramamak, güvenmek, ve en önemlisi herşeyini bir ailen gibi paylaşmak.
Ağzına yüreğine sağlık 👏 çok güzel izah ettin 😉👍
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan…
Haydi bunu eskimeyen sanatçı Kamuran Akkor’dan dinleyelim olmazmı… 🤗😃🌸
Cevap
5Cevap
Ask benim icin hayat arkadasimi ifade ediyor. ilk askim, ilk heyecanim, ilk sevincim, ilk göz yasim yani demem oki hep ilklerim bugünkü esim. iyiki hayatimda.
Aşk bemce karşı cinse şehvetle yaklasabilmektir aşk karşı cinse hayranlık duymaktır aşk karşındakine kıyamamaktır
😉👍
Kocaman bir hayal kirikligindan baska birsey degil..
Ask ne mi bisry yediginde o yedimi acaba acmi susuzmu hep onu dusunmek aklin kalbin ruhun hep onunladir ask gurursuz olmaktir
İzlemeye aldım seni. Karşılık verir misin lütfen rica etsem 😊👍
Bazen en mutlu bazen de en üzgün yapan şey aşk...
Zordur ama güzeldir aşık olmak🤩
Söz konusu kişiyle görüşmemek için bahaneler üretmek değil, aksi için ihtimaller yaratmaktır.
Aşk, herşeye rağmen vazgeçmemektir
Aşk tek kelime ile ifade edilebilir; Tutkudur.
Geçici duygu. Hayatın temeli olacak şey değil.
Kokusunda huzur bulmak.
Bazen üzen bazen de seni dünyanın en mutlu insanı yapan duygu
Așk bence tuzlu su gibi..
Neden şekerli değilde tuzlu su özellikle 🤔
Hımm farklı ve güzel bir yaklaşım 😉👍
İzlemeye aldım seni 😉 karşılık verir misin lütfen rica etsem 😊👍
Her şeye rağmen yanındayım demek..
saçma gereksiz birşey
Koca bir yalan.
Öyle bir şey yok ya yalan
Aşk diye birşey yoktur
Bana göre aşk yoktur karşılıkli sevgi vardır