İçim kan ağlaya ağlaya başkasına gitmek?

10 yılımı onu severek harcadım iki yıldır birlikteydik ne zorluklardan geçtik ailelermizi karşımıza aldık. Saçma sapm sebepten ayrıldı. Ne hatır ne gönül bildi. Doğum günümde beni sabaha kadar ağlattı. İki gün aralıksız ağladım. yalvardım kötüyüm babam senle konuşurken gördü dedim tanıdığım adam nerde dedim yazma yoksa engellerim bitti dedi.
Bana yazan bir çocuk vardı ilk platonik aşkımdı gitar kursındandı. Bende onunla biraz samimi konuştum ilk defa. Ve numarasını verdi. Konuştuk baya eski günleri falan.. sonra baktım eski sevgilime. Silmemiş numaramı birde durum atmış hayatın altı üstünden daha iyi olabilir altı üstüne gelir diye korkma yazmış. Ağladım beni başkasına bırkaktığı için.. bu kadar kolaymıydı dedim. Numarasını almak gitar çalalım dedi.. gitar çalmak. Belki elini tutmak.. bu kadar kolaymıydı. Bıraktı beni be gidiyorum ondan canım acıyor yüreğim kanıyor. Nefesim kesiliyor sanki. Asla geri gelmeyecek birinin arkasından ağlıyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gnvl
Güncellemeler
+1 yıl
Bu olaydan sonra ilişkisine neredeyse 3 yıl daha devam eden bi canım var karşınızda. O çocukla muhabbeti kesip nasıl olsa bu ilk dokunduğum diyim toksik ilişkime devam ettim. Akılsız kafam. 1 ay bile ayrıldı benden engelled asla cevap vermedi. Adı başka kadınla çıktı yine ona inandım. Noldu? Yine o kadınla iletişimi kesmedi. Ayrıldım. Yine gitti diğer düşündüklerine yazdı eski sevgililerne eski eşine yazdı.

Ve ben şu an o bahsettiğim çocukla birlikteyim. Çok mutlu ediyor çok…
İçim kan ağlaya ağlaya başkasına gitmek?