Güncellemeler
+1 yıl
Instagram da Facebook ta birbirinizi takip etmiyorlar kızın hesabı gizli ben hoşlandığım çocuğun hesabına bakıyorum fotorf filan koymamış hep erkek arkadaşları ve kendi var fotoğrafta bilemiyorum bir insan evlilik için neden küçük kızlara bakar ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Bütün erkekler böyle mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cunku universite okumamis olsun, gozu acilmamis olsun, onlara muhtac olsun istiyorlar. Ben de 23 yasindayim. 18 yasindaki kardesimle ikiz sanilacak kadar genc duruyorum ama sirf isle kariyerle ilgili hirsliyim diye cekinen erkekler oluyor benden. Buyuk geliyorum yani onlara cunku ekonomik olarak bagimsiz ve bakimli bir kadini elde tutmak zordur, kotu davranamazlar, terk edilirler.
Her erkeği aynı kefeye koymaktan vazgeçin sevin düşün düşünce ayağa kalkmasını da bilin sonra tekrar sevin tekrar düşün
Şahsen 30 yaşındayım hayatımda olacak kişi min 22-3 yaşında olmalı 25 26 falan olursa daha iyi tabi
Benimde hoşlandığım kişi 26 yaşında ben bakmaz küçük gelirim ona diyordum demek ki bakanlar varmış
Bakıyor mu sana sen o kız misin yoksa 😂
Keşke olsamda baksa 😂 benimki adımı bile bilmiyordur muhtemelen 😅
Yakışıklı bir tip o zaman zayıf filan herhalde yakışıklılar havalidir
Yok kocaman göbusu var iri yarı bir şey ama çok şirin suratı var bir defa gördüm henüz o yüzden de hatırlayamamasi normaldir diyorum
Adı ne kız 😂 çocuğun
Adını ne yapcan kız 😅
Merak ettim kız 😂 söylemesen catlarim meraktan arkadaşlarım bu yüzden meraklı lakabı taktılar bana bende söylerim bak ya sen merak etmiyormusun kız 🤣tek meraklı ben olamam dimi 😏
Beytullah
rahatladın mı 😅
Rahatladım 😂 benim ki de Ali 😏
İyi mutluluklar 😅😂 sana bana
Karşılıksız ask çok yıpratıyor insanı elimde olsa söküp atarım ama olmuyor efkarlandjm yine neyse iyi günler diliyorum 🙏
Öyle yapacak bir şey yok bende iyi günler dilerim
18 yasindayken 26 ya amca diyordum smfkgkg
Ama sana sunu deyim biri bana sirf genc diye bakarsa ondan igrenirim bu zihniyet itici
Kızda güzel canım şimdi hakkını yiyemem çiti biti ama denk değiller çocuktan hoşlandığım için söylemiyorum ama çocuk onun iki katı o kıza acıyorum ben 😂
hoşlandığın kişide pedoluk var biraz
Kadınların olgun sevmesi gibi...
Hayat çok acımasız..
Bencede bana da o yaşlarda büyük abiler bakardı ben bakmazdim şaşırdığım da o zaten o kız nasıl ona bakabilir kızın iki katı o bildiğin bir ayı 🐻 anlayamadım
Hiç uğraşılmaz o tipler ile sıkıntılı. Hem erkek hem kadın ne anlıyorlar bilmiyom.
İşin z3vki orda zaten
Ama siz kızdan büyüksunuz tuhaf olmuyor mu 2 3 yaş neysede 8 9 yaş küçük kız fazla küçük değil mi
Ne kadar küçük o kadar zevk , anladin
Reşit oldugu muddetce
Çoğul konuşmasak
27+ Seviyorum