Benden büyük birisiyle beraber olmadım tam objektif olamam ama bu yaştan sonra 1-2 yaşın çok birşey değiştireceğini sanmıyorum Sadece genel olarak kadınlar erkeklere göre biraz daha olgun oldukları için (hele de annelik var ise) kadın 2-3 yaş küçük olursa daha uygun olur gibi gelmiştir hep bana Aşağı doğru da 7 yaş nedense yeterli gibi geldi ama bu kısım desteksiz sallamadır ilişki tavsiyesi olarak almayın
3 yaş büyük 3 yaş küçük. Allah'ın hakkı 3 çünkü :D Şaka şaka dini olarak bakmıyorum olaya ama 24 yaşından küçük kişiler genelde (genelde diyorum herkes üzerine atlamasın) sorumluluk almadıkları, hayatı görmedikleri, daha okul okudukları için fazla çocuksular. O yüzden pek dertlerimiz, eğlence anlayışımız ve hayata bakış açılarımız tutmuyor. İlle de kendini yetişmiş insan olacak yani gayfe.
Evlilik için 3 yas küçük 10 yas büyük biri olabilir... ama iliski için yasin çokta önemi yok karsilikli begeni ve istek olursa her yas olabilir...18-45 aralığı... benim oldu böyle bi kliskim iki yıl sürdü üniversite öğrencisi bi kizla ikimizde memnunduk...
Erkekte küçük yaşa pek iyi bakmıyorum, zaten erkekler geç olgunlaşan bir varlık, tabiki insanın düşünceleri ve oturup kalkmasına olgun olabiliyor yaş fark etmese de ama her zaman erkek olgun olmalı tarafındayım 1 yaş bile fark ediyor kendimden küçük olsun istemem büyük olacaksada en fazla 10 yaş olabilir ama benim için 4 yaş olabilir.
Kendimden büyüklü ilişkim değil ama partnerliğim oldu, 7 8 yaş büyüktü. 2 yaş büyük sevgilim oldu, ama yürümedi. Kendimden 3 yaştan daha küçük biriyle partnerliğim bile olmadı. Yaşıtım olması tercihim benim ya
Burada önemli konu hangi yaşta evlendiğin aslında. 22 yaşındasın ve şu anda kendinden daha küçük olarak 1 ya da 2 yaş olabilir. Büyük olarak da bence max 5-6. Ama yaş ilerledikçe bu esneklik artar. Erkeklerin genelde daha geç olgunlaştığını düşünürsek küçük birisiyle evlenmen onun olgunluk seviyesine bakar
Benden bi 3 4 yaş büyük bir ile evlenmek isterim. Küçükleri ile olmadı sonu hüsran oldu artık büyük biri ile sevgili ve veya evlenmek istiyorum. Nett 😊👌🏼👍🏼
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
10 yaş büyük ve 10 yaş küçük olabilir hiç farketmez.