Arkadasım beni biriyle tanıştırdı. Randevulaşıp buluştuk. Adam 46 yaşinda benden 7 yaş büyük ama daha yaşlı duruyor. Ben bakımlı ve yaşindan küçük görünen biri olduğumdan onun yanında neredeyse kızı gibi duruyordum. Biraz hayal kırıklığına uğradım ama belli etmedim.
Adam bana dedi ki ; "Ben aslında 35 yaş üstü ile görüşmüyorum. 25-35 arası ile görüşüyorum ama sen istisna oldun"
Ben de dedim ki ; " Zengin falan da değilsin. Kendinden 21- 11 yaş küçük biriyle mi evlenmeyi planlıyorsun? Çok değil mi? Kuşak farkı olur bir kere"
O da ; "Yoo öyle olması daha iyidir" dedi.
Şimdi bu adamlar gerçekten bu yaşta kızlardan kabul alabiliyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parası yoksa mümkün değil. Çünkü hem yaşlı gösteriyormuş hem de tipsiz
Bak şu kart zam paraya. Ayranı yok tahtıravanla gider ş*çmaya
Manipüle etmiş kim baksın 46 yaşında ki adama anca parası için birlikte olurlar bazıları
Zengin olsa belki parası için derim ama diğer türlü kabul alamazlar diye düşünüyorum abla 😏 ama annemin de sevgilisi kendinden 14 yaş küçük , tam tersi de örnek olabiliyor işte
Onların ilişkisi pek ciddi bir ilişki olamaz zaten. f*ck gibi kusura bakma ama
Kusurluk bi durum yok ama bu konudan da şikayetçiyim aslında 😔
Seni anlıyorum. Ben olsam o adamla görüştürmezdim. Kendi yaş grubundan biriyle evlensin temizce. Elin serserilerine meze olmasin. Yerinde olsam onlara rahat vermez engel olurdum
Ama nasıl abla?
Tam anlatamadım burada şimdi ama durum çok tuhaf bir hal aldı gibi artık 😔
Tepki gösteren olmamıstır ben olsam alakamı bile keserdim ya o ya ben derdim
Abla yazabilrsmisn?
kendine bakıcı arıyor gibi ileriye yatırım?
Kizlarda bu özgüven yok valla
En az 5 , en fazla 10yaş olmalı
10 yaş da çok bence, kuşak farkı
Olgun iyidir😄 hem ben bana uydururum onu. Sek sek bile oynarız
Evlilik terapistlerinin hep uyardiği konu bu. Kimseyi evlendikten sonra değiştiremezsiniz. Onu olduğu gibi kabul edebiliyorsanız evlenin. Evlilikten once gözünüze batan sizi rahatsiz eden ve değişeceğine inandiğiniz meseleler evlilikte 10 kat büyüyecektir. Kimseyi değiştireceğinize inanarak kabul etmeyin
Kımseyı degıstırme çabasında degılız baby.
Uydururum diyorsun orta yaşlı biri gence, yaşlı da orta yaşlıya uyum sağlayamaz. Kabullenirsin hepsi bu.
10 gibi
Konuştuğum öyle 😊
Delikanlı ile orta yaşlı adam bir olmaz. Bunun bir de yaşliliği var. Sen orta yaşa gelince o ihtiyar olacak
Bilmiyom valla
Alabiliyor
Hiç sanmiyorum
Olan oluyor demek ki
Öyle olsa 10 yildir bekar olmazdi, karisi da boşamis
Aldatmıştır
O kapasite yok tip de yok
Nedenn
Aldatmak için para ve tip lazim
Paraya da tipe de gerek yok
Neye gerek var?
Azıcık ağzın laf yapsın her kızı tavlarsın
Biraz ilgi yeterli
Sen öyle san kadınlar her ilgi gösterene tav olsaydı düyada sap veya sapık kimse kalmazdı.
Yok zaten
Hayal aleminde yaşiyon galiba 🤣
Hadi işine ya kadınlarla konuşmayı bilmeyen aptallarla kıyaslıyosun
Misal sana kimi göstersem tavlayabilir misin kesin olarak
Böyle saçma sapan oyunlara girmem. İstediğim kadını elde ederim
Nah edersin
Bas işine
10 yaş
Noluyor ki kuşak farkı olunca kafalar uyuştuktan sonra bir önemi yok
Hayatini yaşayamıyor ya da hayattan erken emekli oluyorsun. Kafalar da uyuşuyor sanirsin onlar hep zorlanmış reklam
Ne alakası var kardeşim ya benim arkadaşım kendisinden 10 yaş büyük biri ile evli hiçte bir sorunları yok gayet iyi anlaşıyorlar
Insanlar her sorununu dışarı yansıtıyor mu saniyorsun. Benim de boşanan arkadaşlarım çok mutlu görünüyordu pat diye boşandilar. Millet ayranım ekşi demez. Ama çoğu kadın mutsuzdur. Kocanın yatak performansının düsmesi kesilmesi bile seni mutsuz eder de kim bunu arkadaşlarına akrabalarına anlatir? Kendi zorla aldirdiği hediyeyi size kocamın süprizi diye anlatir
Shuwshuwhshs ben 10 yaş büyük erkek ile evlenicem kardeşim olgun erkek candır kimsenin yatağı seni ilgilendirmiyor
Sonra aldatan kadınlar niye aldatıyor diyorlar. Keyfinden aldatmiyor heralde 😂
Yatak önemli değilse bakicisi olursun sıkınti yok
Ya yürü git teyze menopoza girmişsin konuşuyorsun
Gerçekler hoşuna gitmedi bakıyorum 😂 gençlikte akıl olsaydı kimse boşanmaz ve mutsuz olmazdı. Ergen olduğun için sana akil verene saldıriyorsun 🤣
Teyze senden akıl isteyen yok senin aklın kendine yetiyor anca
Benim aklım sende olsaydı sen de okur iyi bir meslek sahibi olur kendi kazancınla özgür olurdun. Ondan bundan medet ummazdin 😂
Bu nefret niye ya? Sanırsın kocan seni kendinden 10 yaş küçük biri ile aldatmış 😳
Biz ona akıl veriyoz o nefret diyo ileri zeka 😂 seniküçükken bir yerden mi düşürduler? Biz de ergen olduk da bu kadar slak olmadık 🤣 şimdi sevgilimde gözün var diyecek o kadar zeki
En fazla 15
Çok değil mi? Sen 40 yaşina geldiğinde genç ve manken gibi görünürken adam 55 olacak. 55 yaşindaki adamlar emekli dayı kıvamında. Baban gibi durur
Yaşıtlarımla yapamıyorum ya çocuk gibi geliyorlar bana
25 den sonra olgunlasıyor erkekler. Şimdi evlenecek değilsin zaten. En fazla 5 yaş büyük birini bul
Nişanlıyım kız 15 yaş büyük benden :)
Çok büyük hata yapmıssin. Allah bilir adam zengin bile değildir.
Millete bakma mutlu görunürler ama mutsuzluktan geberirler. Insanlar her sorununu dışarı yansıtıyor mu saniyorsun. Benim de boşanan arkadaşlarım çok mutlu görünüyordu pat diye boşandilar. Millet ayranım ekşi demez. Ama çoğu kadın mutsuzdur. Kocanın yatak performansının düsmesi kesilmesi bile seni mutsuz eder de kim bunu arkadaşlarına akrabalarına anlatir? Kendi zorla aldirdiği hediyeyi size kocamın süprizi diye anlatir
Tipini ve karekterini çok beğendim ve ayrıca yurt dışında yaşıyor ben de Türkiye'den nefret ettim gitmek istiyorum bir yandan
Yurtdısina gidip orada umduğu hayatı bulamayan pişman olan çok kişi var. Büyük risk. Bari iş bulup git. Ordan sana uygun birini de bulup sevebilirsin. Yabancı erkekler çoğu kez bizimkilerden iyi oluyor hem karakter hem tip
Ama seviyorum onu
Sen bilirsin ilerde pisman olmamak için acele etme
Çok da ciddiye alma bu hayatı yaa yaşa gitsin yarına çıkacağımız belli değil 😊
Türkiyenin ortalama ölüm yaşi baya ilerledi 😂 sonra demedi deme