9 aylık bir ilişki yasadik son zamanlarda kavgalar artmişti ve buluşma konusundan kavga etmeye basladim tam 3 saat kavga ettik sonraki gun soguk soguk konusuyodu ve bana yapamiyacagini soyledi ve ayrildik 10 saat sonra pisman oldugunu bensiz yapamayacagini ve beni cok sevdigini soyledi ve baristik ertesi gün buluştuk herşey çokgüzel beni sevdigini kanitlayacak davranişlar yapiyo gelecek hakkinda planlar yapiyo yani cok iyiydi herşey 1 2 gün böyle devam etti daha sonra benim ona yapma dediğim seyleri yapti isim var diyip hikaye atması ve konusurken haber vermeden bi anda gidip 2 3 saat gelmemesi gibi son 2 aydir bunlari yapmamasini soyluyodum ve yapiyodu bende ona bu konulardan kavga ettigimiz icin madde madde soyledim bidaha yapmiycam dedi ve ertesi gun bidaha yapti sonra tekrar yapinca kavga cikti benden sıkıldığını söyledi bende ayrıldım sonra ben pişman oldum barismak icin yazdim istemedi yazmaya devam edersem engelleyecegini söyledi bende istemiyosan engelle dedim ve arkadaslarima kadar heryerden engellediDaha sonra ben kuzenine istek attim diye geri yazdi amacin ne dedi istemiyorum dedi zorlama dedi bende artik umrumda degilsin bende seni istemiyorum dedim ister engelle ister engelleme dedim ve engelledi diğer sosyal medyadan engelledi bende ona arkadas olabiliriz dedim ac instagram engelini dedim ve beni gormek istemedigini benden sogudunu ve artik sevmedigini söyledi wp den sosyal medyalardan ve engelledi 9 gündür konuşmuyoruz. 10 günün ardından aradim ve normal aramalardan engellememisti napiyon dedim ve sanane falan dedi bitti gitti ne diye uğraşıyon dedi ve ayip ediyosun dedim etmiyorum dedi ve kapatti ve normal aramalardanda engelledi heryerden engelliyim sizce ne olur benim durum ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler. Kafam durdu acik cevap verirmisiniz. Ben ne yapamalıyım yardımmmm
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kıza baski yapip bunaltmıssin, duygulariyla mantigı arasinda gidip gelmis ve nihayetinde bitirmeyi dogru bulmuş. Üstüne düsmen bir seye yaramaz. Anca dersin daha karismayacagim sana o zaman belki denemek ister. Yoksa en iyisi sen kaynol biraz ortadan, o seni merak etsin biraz. Belki ozler de yumusar, açar engelleri. Ama sen degismezswn değisen pek bir sey olmaz ikinizin de biraz taviz vermesi lazim.
Ya engelleri acsa yazcam konuscam unutursa beni 34 gün oldu korkmaya başladım bi şekilde acsa konusup ikna edicem ama acmiyo ne yapmam lazım benim
Unutacagi varsa ne yapsan boş zaten. Asil kendini ozleterek donmesini dağlama dansin varda ne alâ. O da biraz uzun zaman ister. Sosyal medyani vs. herkese kapali tutacaksin, stalklayamayacak merak edecek vs. Ama illa usteleyecegim dersen, zoraki deneyedebilir iyice irrite de olabilir
Hesabım açık onu kapıyım o zaman ya engeli açsa güzelce konuşcam ama engelide açmıyo işte sence bu durumda açma ihtimali var mı
Konuşursan artik cok karısmayacagini soyleyecek misin? Bir arkadasınin hesabindan yazmayi denedin mi? Bu konuda degismezsen o da tavrini degistirmemeye kararli gözukuyor. Basta ikilemde kalmis ama sonra cevresinden de gaza getirilmisse kararli durur.
Fake hesap acıp yazdım engeli kaldırırmısın konusalım önemli diye sonra aradım fake hesabı engelledi sonra aradı napiyon dedim sanane dedi ne konuscan söyle dedi bende burdan olmaz biraz uzun dedim uzatma dedi soguk soguk konustu ve kapatınca engelledi bu arada 25 gün olmuş ayrılalı ayrıldıktan 10 gün sonra aramıştım daha sonra hiç aramadım daha eğer ben yazıp ararsam kacan kovalanor misali istemiyecek cebinde görcek beni o yüzden benim değil onun yazması lazım sen kızsın sence acarmı veya yazarmı
Sen kısaca ifade etmek yerine konu uzun, bulusalim dersen sonuc hic degişmez. Sen bir yerden direkt söyleyecegini yazacaksan yaz, yoksa olumlu bir yaklaşim göremezsin.
26. Gün bugün kac gün sonra yapayım bide oda beni özlüyomudur
Ozlese de kararli gibi gözukuyor. Değisemeyeceksen hiç uğraşma.
Değisicemde ne yapmam lazım bana fikir verirmisin
Zitlastigin konularda taviz verrceksin ve bunu da faketen vs. direkt anlat;bulusalim anlatayim olatina girme. Ikna edici olursan o gerisini getirir, merak etme
Yazarsam yine engelleyecek bence hiç yazmak istemiyorum o yüzden ümidim yok çünkü
Istemiyorsan zorlamana gerek yok.
unutacaksın arkadaş. olmaz sizin iş. birirmiş kız
Peki ilk basta ben sensiz yapamam diyip geri yazan kız neden bi sonraki ayrılma böyle yaptı
kadınlar bizim gibi değil dostum. akıllı düşünürler ve iyi oynarlat. bunu dediğinde başka biri vardır o netleşince sana yol vermiştir. bak canını acıtmak istemiyorum ama gerçekler acıtır
Erkeklerden iyi oynayamayız bu kesinde 😄 bakma kardeşim sen bu arkadaşın dediğine yoktur kimse aşırı trip yapıyordur üstüne dusecegini bildiği için açar engelinide merak etme bekle sadece☺️
umarım öyledir
@asivekahve kimse olmadığına adım kadar eminim 32 gün oldu acmaz gibi geliyo ya sence stalklıyomudur ya da acarmı ne zaman acar
Tabiki stalklıyor sende sessiz kal hiç bir haraketlenmen olmasın sosyal madyada foto hikaye v. s saklan yani biraz en fazla 1 haftaya falan açar
ah ah umut fakirin ekmeği işte
Umut olmazsa bu hayat yaşanmaz 😄Buluşuruz yorumlarda yine ☺️ soran arkadaş elbet güncelleme yapar hadi kaçtım ben by
iyi geceler
@asivekahve heryerden engelledi tüm arkadaşlarımı ve beni hic bir yer kalmadı ulasabilcek acacak gibide durmuyo nerden stalklıyodur acaba nasıl yapiyosunuz bunu
Fake hesap falan 🤭
asi hg. özlemiştim walla seni iyi oldu geldiğin