Eski sevgili engelledi acil yardım?

9 aylık bir ilişki yasadik son zamanlarda kavgalar artmişti ve buluşma konusundan kavga etmeye basladim tam 3 saat kavga ettik sonraki gun soguk soguk konusuyodu ve bana yapamiyacagini soyledi ve ayrildik 10 saat sonra pisman oldugunu bensiz yapamayacagini ve beni cok sevdigini soyledi ve baristik ertesi gün buluştuk herşey çokgüzel beni sevdigini kanitlayacak davranişlar yapiyo gelecek hakkinda planlar yapiyo yani cok iyiydi herşey 1 2 gün böyle devam etti daha sonra benim ona yapma dediğim seyleri yapti isim var diyip hikaye atması ve konusurken haber vermeden bi anda gidip 2 3 saat gelmemesi gibi son 2 aydir bunlari yapmamasini soyluyodum ve yapiyodu bende ona bu konulardan kavga ettigimiz icin madde madde soyledim bidaha yapmiycam dedi ve ertesi gun bidaha yapti sonra tekrar yapinca kavga cikti benden sıkıldığını söyledi bende ayrıldım sonra ben pişman oldum barismak icin yazdim istemedi yazmaya devam edersem engelleyecegini söyledi bende istemiyosan engelle dedim ve arkadaslarima kadar heryerden engellediDaha sonra ben kuzenine istek attim diye geri yazdi amacin ne dedi istemiyorum dedi zorlama dedi bende artik umrumda degilsin bende seni istemiyorum dedim ister engelle ister engelleme dedim ve engelledi diğer sosyal medyadan engelledi bende ona arkadas olabiliriz dedim ac instagram engelini dedim ve beni gormek istemedigini benden sogudunu ve artik sevmedigini söyledi wp den sosyal medyalardan ve engelledi 9 gündür konuşmuyoruz. 10 günün ardından aradim ve normal aramalardan engellememisti napiyon dedim ve sanane falan dedi bitti gitti ne diye uğraşıyon dedi ve ayip ediyosun dedim etmiyorum dedi ve kapatti ve normal aramalardanda engelledi heryerden engelliyim sizce ne olur benim durum ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler. Kafam durdu acik cevap verirmisiniz. Ben ne yapamalıyım yardımmmm
Eski sevgili engelledi acil yardım?