Bu kadar sinirlenilecek ne var ki?

Kız arkadaşımın bazen iş çıkışına gidiyorum ve onun yanına gittiğimde çok mutlu olduğunu ve sanki hiç çalışmamışım gibi hissettiğini söylüyor. Mesela ben sabah 7 de kalkarım 8.30 iş başı ve 17.30 da çıkarım. Eve gelirim duş alırım falan filan sonra onun yanına giderim o 13.00 ile 21.00 arası çalışıyor. Kendi evimden onun yanına gitmek için 19.45 de çıkarım ancak onun çıkışına denk gelirim. Mesafe 22 km toplu taşıma ile gidince yol 1 saat oluyor. Buluşuruz sonra birlikte onun evinin yakınlarında otururuz. 21.00da çıkıyor onun evinin oraya varmamız 21.45 oluyor ve oturduk ettik derken 22.45-23.00 civarı ayrılıyoruz o evinde 23.25 gibi oluyor ben 00.10 gibi oluyorum. Neyse ben onu çok seviyorum onun için ve onu görmek için her şeyi yaparım. Neyse dün yine yanına giderken biskolata aldım küçük küçük çikolatalar var kovanın içinde birlikte yeriz dedim ne gerek vardı aldın dedi ama sevdi de. Tam yolda yürürken bana verdi, o çantasından bişi alıcaktı ve bende tutarken kolu koluma çarptı ve kutu döküldü içinden yarısı döküldü sonra bana kızdı. Sen verdğim bir şeyi tutamıcaksan, bir şeyi tutamıyorsun ya dedi. Bissürü kelime etti ve tramvaya oturduk. Konuşmadı bile ben aşkım olabilir insanlık hali düşebilir desemde olamaz dedi. Dikkat ediceksin dedi. Neyse dedim sustum, sinirden gözlerim doldu. Derken surat asarak günümüzü mahvetmicem diyip sıkıca sarıldı ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Not ilişkimiz 3 yıldır var
Bu kadar sinirlenilecek ne var ki?