Herşeye aşırı şekilde sinirleniyorum bir sese en basitinden çok sinirleniyorum. Neden sebebi nedir sizce?

Herşeye aşırı şekilde sinirleniyorum bir sese en basitinden çok sinirleniyorum. Neden sebebi nedir sizce?

Bende en zor şey sinirlenmekti. Keşkelerimden biri olur hep. Keşke sinirlenmeseydim dediğim yerde, yıkıyorum maalesef her şeyi. Geriye hiç bir şey kalmıyor.
Çok kötü
Ne dedi çok basit. İnsanları kendi hallerine bırakmıyorlar ki. Bir bakıyorsun aniden bir kaos içerisindesin. Ondan sonra gel de sinirlenme. Sen istemesen bile olaylar kendi kendine gelişiyor. Ayrıca bir insan istemediği bir şeyler olduğunda da sinirleniyor. Özellikle bu karşısındaki değer verdiği bir insan ise ona daha çok sinirleniyor. Bu koruma içgüdüsünden mi desem kıskançlıktan mı desem bilmiyorum ama insan sevdiği insanı sinirleniyor gerçekten. Bazen sinirlenmeyince suyu çıkıyor. Ağzına geleni saydığım zamanlar oluyor. Dediğin lafları bilmediğin zamanlar oluyor. Bir bakıyorsun ki 2 saat sonra bütün lafları yutmuşsun. Sevdiğim bir insana çabuk sinirleniyorsan o insana da çabuk sönersin.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Çok genel veya özel sebepleri olabilir. Ancak en temelden şunu örnek verebiliriz. Muhtemelen stresli bir dönemdesin ve tahammül seviyen çok sınırlarda. Keza böyle olduğu zaman da ne yapılırsa yapılsın insana batıyor bir tık.
geçmişte içine attığın şeylerin patlaması olabilir, artık tahammül seviyen azalmıştır
Eskiye göre daha sinirliyim bilmiyorum
Cevap
19Cevap
mutsuzluktan olabilir
Bende öyleyim sebebini bende merak ediyorum
Sana ait olan dünyada huzur yok ondan sinirleniyorolabilirsin
Sinirlenecek o kadar şey ve insan var ki sinirlenmemek elde değil.
İçine attığın şeylerin patlaması olabilir tahammül edemiyorsun bi yerden sonra
Psikolojik sorunlar işte tedavi alma imkanın yoksa yutup var.
Sinirlenilmez her şeye. O kimse ruh hastasıdır diyecektim tam sjjds neyse zor bir dönemden geçiyorsundur belki kendini dinle, anlamaya çalış.
Benimkisi uyku düzensizliğinden birde çevremdeki insanlarla vs problem yaşadığım için ve de birçok şeyi içime attığım için oluyor.
Depresyondayım herhal
Galiba bende
Ben de böyleyim maalesef
Tahammülün azdır olabilir.
Gerginlik olabilir genellikle hayatımızda olan pek çok sorunlar vesaire bunlar tetikliyor muhtemelen
Ergenlikte normal
Ergenlik 18de bitmiyor muydu
Kanka regl oldugum zaman ve oncesi yani bu ayda 14 gun yapiyor hep boyle 😂😂😂
Psikolojik danışmana ihtiyacın olabilir diye düşünüyorum
Bilmem belkide
psikolojik bir sıkıntı var bence
tahammul seviyen dolmustur artik
Yetiştirilme terzı genelde..
Tahammül seviyen baya azalmış
Benim bünyem öyle çabuk sinirlenip sönüyorum
Şeker ölçtürmeli.
Şekerin yükseliyor olabilir