Sevgilin için hiç istemediğin bir şeyi yapmakta fedakârlığa girer mi.
Peki sen sevdiğin insan için, sevdiğin bir şeyden vazgeçip istemediğin bir şeyi yapmak zorunda kaldın mı?

Evet bunu daha önce yaptım. Sırf sevgilim istediği için istemediğim şeyler yaptım. Hiç hoşuma gitmese de sırf onu kırmamak için içimden gelmeyen şeylere tamam dediğim seyler oldu. Ama insan bunu yapmamalı.
Hoşuna gitmeyince içinden gelmese de sırf sevdiği insan mutlu olacak diye, sırf onu kaybetmemek için böyle şeyler yapmamalı. Aklınıza yatmayan noktada sessiz kalıp, beklemek sabretmek ve belki günün birinde değişir demek yerine yeri geldiğinde çizgiyi çekmeyi bilmeli. Dik durmalı sevgilisinin karşısında. Bulunduğu kabın şeklini almamalı.
Eğer kaybedilecekse böyle zafer tadında güzel ve gururlu bir şekilde kaybetmeli o insanı. Hem hayatta sizi hep istemediğiniz şeylere zorlayan insanı hayatınızdan çıkarmak pek de kayıp sayılmaz aslında.
Şimdi bana para verseler dahi bana saçma sapan kafasına göre ters davranan, zulm eden, beni her hatamda silmeye uğraşan, ne zaman güvensem yüz üstü koyan, telefon numarasını vermekten çekinen, buluşmaya görüşmeye yanaşmayan, kaçan, ayrılsa da vazgeçemeyen, gidip gidip gelen , ne istediği belirsiz bir sevgiliye flörte emek ve sabır ve merhamet göstermem, onun için çabalamam mesela.
KS'nin Çsg seçtiği gorüşe bir like bile atmadınız. Olsun canınız sağolsun. 😂
https://youtu.be/X0DbbZiVMYo
Buyrunuz attım oldu mu 😂🎉
Cevap
13Cevap
Yaptım da bunu bekleyen insanların kendisi yapmayınca doğal olarak tekmeyi vurmak zorunda kalıyorsun :)))
Evet yaptım sadece mutlu olsun gözlerindeki o parıltıyı göriyim diye. Kanadaya çalısmaya gidemedim.
Uludağ'a kar tatiline gitmiştik. Kayak, kar, kızak bir türlü sevemedim.
Sevgilim için tır şoförlüğünü bıraktım. Baba mesleğini.
Sevgilim daha olmadı ama bu ne istediğine göre değişirdi.
İlişkide Oral pek sevmezdim ama sırf onun için dakikalarca yaladım
Sevmediğim bir şeyi yapmam
O genelde evlendikten sonraki zorundaliklar.
Evet ama sevgilim değildi 🤦♀️
Hayır yapmadım..
Sevgilim olmadı. Olsa yapar mıydım? 🤷
Hayır diyorsam hayırdır
Sanırım olmadı ama ben istedim diye yaşayan oldu
kedileri sevmezdi bende yanındayken sevemezdim
çooook
Kusura bakma ama yapamam
Evet yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?