WHATSAPPTAN YANLIŞLIKLA ARAYAN ESKİ SEVGİLİ?

merhaba arkadaşlar eski sevgilimle uzun bir süre birlikteliğimiz oldu artık seni sevmiyorum diyerek aniden terk etti birliktelik 5 sene bu arada ayrıldıktan sonra telefon numaramı rehberinden silmiyordu durum atıyordu durumlarımı izliyordu geçen akşam saat 9 civarında whatsapp üzerinden araması geldi hemen kapattı sonrasında direk uygulamadan çıktı yarım saat ne ben yazdım nede o girdi daha sonra girdi ve numaramı silmiş hayırdır noldu yazdım kestirmelerde kayıtlı kalmışsın silerken oldu elim değdi dedi profil fotoğrafı ben rehberinde kayıtlı olduğum zamanlar sadece kişileri olarak duruyordu numaramı sildikten 1 gün sonra herkese açık yapmış fotoğrafını sizce derdi ne bu kişinin hayatımdan mutluyum huzurluyum diyen birisi bunu yapan ve çok dengesiz şu an klüplere gidiyor kızlarla geziyor bir ton instagram storysi atıyor ilişkimiz varken toplasanız bu kadar atan biri değil kendisi iş yerinde yeni tanıştığı bir adam nereye giderse buda onunla gidiyor iş değiştirdiler buda adamın peşinden gitti adam klübe gitti oda gitti onunla yani bu adam hayatımıza girdikten sonra ayrıldık? lütfen yazın
WHATSAPPTAN YANLIŞLIKLA ARAYAN ESKİ SEVGİLİ?