Senin duygularını sömüren kişi senden 7 yaş büyük benimkide benden 12 yaş büyük hayat işte bizde bu kimlikteki saçma sapan doğum tarihi yüzünden çile çekiyoruz arkandayım senin aşk yaş baş tanımaz devam et ben seni desteklerim yaş farkına karşı ona ben de karşıyım. Maalesef sevmenin yaşı olmuyor sen seviyorsun ve yaşı boyu ten rengi dini dilierch önemli değil bugüne kadar birkaç kişiyi sevdim. Hepside benden yaşça büyük insanlardı şöyle bir şey var onun tadını bir kere aldığın zaman bırakamıyorsun çünkü senden büyük olanlar seni anlıyor trip atmıyor saçma sapan kıskanmıyor kısıtlamıyor sana sadece diyor ki eğer gelirsen buradayım yoksan sen bilirsin. Bazen seversin de bazı şeyleri gözün görmez ayrıca şunu da söylemeden geçemiycem yedi yaş bir fark değil sorun değil yani madem o kadar sorun ediyorsun size ufak bir hatırlatma yapmak isterim Hazreti hatice Hazreti Muhammed den 15 yaş büyükmüş düşünün o zamanın şartlarında cahiliye dönemi kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz aşkına artık bunlar ne olursunuz yalvarıyorum size. Bazen seversin de bazı şeyleri gözün görmez ayrıca şunu da söylemeden geçemiycem yedi yaş bir fark değil sorun değil yani madem o kadar sorun ediyorsun size ufak bir hatırlatma yapmak isterim Hazreti hatice Hazreti Muhammed den 15 yaş büyükmüş düşünün o zamanın şartlarında cahiliye dönemi kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz aşkına artık bunlar ne olursunuz yalvarıyorum size
1
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlamıyorlar anlamıyorlar bu kadar geri kafalilar iste
Anlamak çünkü bir şeylere takılmaya yer arıyorlar elalem ne der diye korkuyorlar tek korkuları elalem saçma sapan bir zihniyet iyi ki de Türkiye’de yaşamıyorum en büyük iyikilerimden birisi Türkiye’de yaşamak yurtdışında yaşıyorum burada istediğin insan evlenebilirsin isterse senin 20 yaş büyük olsun kimse hiçbir şey demiyor insanlar karışmıyor yorum yapmıyor Türkiye’de herkes her şeye muhalefet
Isim etiketlemeyi Bilmiyorum persordinary tatlım çok. Güzel yazmışsın tabiki aşkın yaşı yoktur eyvallah ama ben bu beyi tanımıyorum bile sadece sorusuna cevap verdim bu kadar öyle bi büyüttiki sanki reel görüşüyoruzda birbirimizi tanıyoruz bide şu var ben bu siteyi soru cevap şeklinde kullanmıyorum başka amacım yokk
Şimdi sana illaki bu çocuk ile yazış ile demeyeceğim Çünkü bu demek hem bana düşmez hem de zaten çok saçma olur.
Yazdıklarımı beğenip tebrik ettiğin için teşekkürler bu arada.😊😊😊
İlk önce şunu söylemeliyim ki insanın birini seyredilmesi bağlanabilmesi için görmesine gerek yok kokusu duymasına gerek yok sesini duymasını gerek yok sadece fikrine bile bağlana bilirsin gayet doğal bir şey sana kesinlikle o çocuğa bir şeyler hisset ya da onunla birlikte ol demiyorum ya da onunla yazışmak zorunda değilsin ama onun sana verdiği değeri saygı duymak zorundasın şunu da söylemem gerek o seninle yazışmak istiyor işte sevgili olmak istiyor oda abartıyor bu kadar kısa zaman içinde bu kadar çok olay gelişmez. Sürekli seni oraya buraya etiketleyerek kendinden iyice uzaklaştırıyor bunun farkında değil çünkü bu hatayı ben de yaptım.
Sana onu sev ona aşık ol diyemem ama onun sana olan bu bağlılık duygusuna saygı duyman gerekir edebiyat yapmayacağım onu sana olan hislerini Allah için saygı duyman gerekir çünkü günah bir insanı üzmek gerçekten çok günah.
Ben de bu siteye sadece bir soru sorup çıkmak için iyi olmuştum aslında yani sadece o soruyu soracaktım cevapları okuduktan sonra hesap kapatacaktım ama sonra nasıl olduysa kapatmak istemedim ve beş aydır bu sitedeyim kimseye ben de umut vermedim hiçbir şey yapmadım sadece insanlar bir şekilde bana ulaştılar ya arkadaş oldum bu kadar basit bu güne kadar yaklaşık sadece bu siteden söylüyorum on kişiden çıkma teklifi aldım belki daha fazladır istemedim reddettim çünkü aynı senin gibi düşünüyordum sevmiyordum yani evet onlar bana gerçekten değer verdiler hatta üç ya da dört tanesi bana gerçekten ciddi ilişki vaad ediyordu arasından bir pilottu biliyor musun tuhaf değil mi ve gerçekten benim üzerime titriyor ama ben reddettim çünkü onun bana verdiği değer kadarını ben ona vermiyordum sevmiyordum çünkü ama şu anda oje dediklerimin hepsiyle görüşüyorum arkadaşım normal arkadaşız.
Hiç biriyle aramdaki o saygıyı kaybetmedik yani evet ben onları reddettim ama onlarla arkadaş kalmaya devam ettim hepten bağımı koparıp daha da üzmek istemedim.
22 yaşında biriyle de denedim 24 yaşındaki biriyle de denedim 26 yaşındaki biriyle de denedim 27 yaşındaki biri ile de denedim 30’da da denedim ne biliyim 36 yla da denedik. Yaşa takılma kısacası ama onun sana duyduğu bu artık aşk değil onu söyleyecem bu kadar kısa sürede aşk olmaz hayranlık olabilir artık herneyse adını o söylesin ben bilmiyorum ama onu sana duyduğu bu hisse saygı duyman gerek normal arkadaş olmayı deneyebilirsin bir tane fazla arkadaşta ne zarar gelir ki sonuçta değil mi…
O seni çok sıkmasın darlamasın bir şeyler yaşamak için sen de kendini ondan mahrum etme bu kadar basit belki de çok iyi iki arkadaş olursunuz nereden bilebilirsin ki.
Sana bişey danışabilirmiyin bede olsa mastersiin şimdi bana isimsiz lerden mesaj geliyor hiç bi kelime yazmıyor gülücük kalp ve iltifat mesajları acaba KS mi atıyor ya da başka birimi
Duygularım yavaş yavaş sömürüldü )) salak yerine koyullmak koyduklarıni sanmak sonrası sonrası susup kırılmak yerine herşeyi Cat çat söyleyip kirani orta yerinde kırmayı öğrendim o saatten sonra duygusuz biri oldum özellikle çap yalan dolan 😂 entrika yaptıklarını saklama adına başkasını karalama aynaya bakmayıp karsikini Yargı dağıttığını sanan oysaki ne malllllll olduklarını iyi bildiğim insanları duygusuzca yüzlerine vurmayı seviyorum yapacak birşey yok dokunan cezasini alır bundan sonra böyle
4
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu saatten sonra yanından bile geçmem ben senin seni kıranlar utansin😢
Yemin ederim bak intihar ederim o reddedeyim dün gece de intihar ettim rüyamda haberlerden alırsınız haberimi bak yemin ettim ne dediysem de yaptım blorf de yapmam ben
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah... "Çaresizlik" kelimesinin anlamını tamamen yaşayarak anladığın bir durum bu... bunu anladıktan sonra ise ; "güçlü olmak " sözünün anlami tamamen kendin oluyorsun... Sevgin vs bitmiş değil... zamanla kendini daha iyi anlayacaksın.. Mutlu kal..
Arkadaşımı kendi evimden uğurlarken gitme biraz daha kal dediğimde, bana sarılıp " ilk ve son gelişim mi sanki yine gelirim " demişti Cikti, balkona çıktım gozumun önünde araba çarptı ona...
Hayat her zaman insanın yüzüne gülmüyor malesef seni olduğun yerden alıyor başka yere bırakıyor , burdan devam et diyor... 90 doğumluyum ben.. Sohbet için teşekkürler... Sıkma sen de canını mutlu kal iyi geceler...;)
Soran
+1 yıl
Allah bütün sevdiklerinizin mekanını cennet eylesin nurlar içinde yatar inşallah hepsi