Aşk İlişkileri En son kim size karşı duyguları olduğunu itiraf etti? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet en son kim size karşı duyguları olduğu itiraf etti?Bana buradan bir üye itiraf etmişti En son kim size karşı duyguları olduğunu itiraf etti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eks manit mi bu 👁️👁️Aşk itirafı mı eden olmadı 🙄 2 16 Yorumla Catutigernos +1 yıl manit olmadı kimse :))) olmaz mesajlara cevap vermiyorsun çünkü :D Yorumla Afraa2727 +1 yıl Eee kim etti😳 aniden olmalı aşk bencem Yorumla Catutigernos +1 yıl aniden aşk da ne :))) nerden buluyorsun bu lafları :))) Yorumla Afraa2727 +1 yıl şu an kafam bi milyon desem inanır mısın 😅 Yorumla Catutigernos +1 yıl cıks inanmam :P Yorumla Afraa2727 +1 yıl İnanma sen alışverişe çıkmaya başla😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ne alışverişi 😱 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Damat alışverişi 😳 Yorumla Catutigernos +1 yıl Daha beni istemeye gelmediler ama 🤨 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Yakında gelirler zaten sen hazırlık yap 😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Tamam sen de gel tuzlu kahveyi beraber ayarlayalım 😂 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Gelinin ölmesini istiyorsan olarrr 😈 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sana da vur diyoruz öldürüyorsun :))) Yorumla Afraa2727 +1 yıl 🥺 Bunun için varım Yorumla Catutigernos +1 yıl Tetikçi misin sen 😱 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Evet tetikçiyim ben 🔫 Yorumla
Lilithbe Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yıllar yıllar önce Amaan öyle heyacanlar mı kaldı artık 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl ne çektin be :D Yorumla Lilithbe +1 yıl Susup vaktimi dolduruyorum🙄😊 Yorumla Catutigernos +1 yıl duyan da hapishanede cezanı çekiyorsun sanır :D Yorumla Lilithbe +1 yıl Bı derece 😄 Yorumla Catutigernos +1 yıl hahaha tamam sustum :D Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Hemen damatlık bak hemmmeennğğğğğğ 2 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl demekle olmaz seni de alacağım gidip seçelim yeni trendler bu yılın modası ne hiç bilmyiorum o. O Yorumla münzevibirisi +1 yıl Öf ben yeni gelin alışverişi sevmem tek git sen Yorumla Catutigernos +1 yıl ne güzel sorun yok o zaman yeni damat alışverişi bu :D Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Aynı durum dostum seninkiyle 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl sanala güven olmaz ;) Yorumla Ayhan67 +1 yıl Farklı düşünüyorum sanaldan uzun ilişkimde oldu tamamen doğru insana bağlı birşey güven ve sevgi olursa olabilir Yorumla Catutigernos +1 yıl bakış açısı saygı duyuyorum ;) Yorumla
Hshggdjj Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Vardı öyle biri de bayağı oldu 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl baya derken ne kadar oldu :))) Yorumla Hshggdjj +1 yıl Bir yılı geçmiştir Yorumla Catutigernos +1 yıl evet gerçekten de baya olmuş 1 yıl az bir süre değil Yorumla
esmülüG Takip Et Xper 1 Yaş: 101 +1 yıl Tanımadığım ama beni iyi tanıyan biri🤷♀️ 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Tanımadığın biri seni nasıl iyi tanıyor 🤨 Yorumla esmülüG +1 yıl Araştırmış demek bilmiyorum ki. Yorumla
bilfiil Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 2 sene oldu galiba. 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl çok olmuş 2 senedir kimse olmadı mı hayatında Yorumla bilfiil +1 yıl Olmadı, ben istemedim ve uzak kaldım. Yorumla Catutigernos +1 yıl kafam artık rahat diyorsun :)) Yorumla
İtsUnknown Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir kişiden 1 6 Yorumla Catutigernos +1 yıl ne zaman itiraf etti peki :))) Yorumla İtsUnknown +1 yıl 3 ay önce Yorumla Catutigernos +1 yıl peki senin ona karşı hislerin var mıydı? Yorumla İtsUnknown +1 yıl Bilmem Yorumla Catutigernos +1 yıl nasıl bilmiyorsun :o bilmem dediğine göre bir şeyler varmış yoksa direk yok derdin :))) Yorumla İtsUnknown +1 yıl Olabilir ama emim değilim ondan bilmem dedim ona Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kim etti ki? 1 6 Yorumla Catutigernos +1 yıl cıks söylemem dedikoduya karşıyım ben :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu dedikodu değil 😌 Yorumla Catutigernos +1 yıl olsun kişinin kişilik haklarını düşünmek lazım ;))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok düşüncelisiniz 😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl teşekkür ederim :))) her zaman ki halim ama kıymet bilinmiyor işte :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eks manit mi bu 👁️👁️Aşk itirafı mı eden olmadı 🙄
manit olmadı kimse :))) olmaz mesajlara cevap vermiyorsun çünkü :D
Eee kim etti😳 aniden olmalı aşk bencem
aniden aşk da ne :))) nerden buluyorsun bu lafları :)))
şu an kafam bi milyon desem inanır mısın 😅
cıks inanmam :P
İnanma sen alışverişe çıkmaya başla😏
Ne alışverişi 😱
Damat alışverişi 😳
Daha beni istemeye gelmediler ama 🤨
Yakında gelirler zaten sen hazırlık yap 😏
Tamam sen de gel tuzlu kahveyi beraber ayarlayalım 😂
Gelinin ölmesini istiyorsan olarrr 😈
Sana da vur diyoruz öldürüyorsun :)))
🥺 Bunun için varım
Tetikçi misin sen 😱
Evet tetikçiyim ben 🔫
Yıllar yıllar önce
Amaan öyle heyacanlar mı kaldı artık
ne çektin be :D
Susup vaktimi dolduruyorum🙄😊
duyan da hapishanede cezanı çekiyorsun sanır :D
Bı derece 😄
hahaha tamam sustum :D
Hemen damatlık bak hemmmeennğğğğğğ
demekle olmaz seni de alacağım gidip seçelim yeni trendler bu yılın modası ne hiç bilmyiorum o. O
Öf ben yeni gelin alışverişi sevmem tek git sen
ne güzel sorun yok o zaman yeni damat alışverişi bu :D
Aynı durum dostum seninkiyle
sanala güven olmaz ;)
Farklı düşünüyorum sanaldan uzun ilişkimde oldu tamamen doğru insana bağlı birşey güven ve sevgi olursa olabilir
bakış açısı saygı duyuyorum ;)
Vardı öyle biri de bayağı oldu
baya derken ne kadar oldu :)))
Bir yılı geçmiştir
evet gerçekten de baya olmuş 1 yıl az bir süre değil
Tanımadığım ama beni iyi tanıyan biri🤷♀️
Tanımadığın biri seni nasıl iyi tanıyor 🤨
Araştırmış demek bilmiyorum ki.
2 sene oldu galiba.
çok olmuş 2 senedir kimse olmadı mı hayatında
Olmadı, ben istemedim ve uzak kaldım.
kafam artık rahat diyorsun :))
Bir kişiden
ne zaman itiraf etti peki :)))
3 ay önce
peki senin ona karşı hislerin var mıydı?
Bilmem
nasıl bilmiyorsun :o bilmem dediğine göre bir şeyler varmış yoksa direk yok derdin :)))
Olabilir ama emim değilim ondan bilmem dedim ona
Kim etti ki?
cıks söylemem dedikoduya karşıyım ben :)))
Bu dedikodu değil 😌
olsun kişinin kişilik haklarını düşünmek lazım ;)))
Çok düşüncelisiniz 😏
teşekkür ederim :))) her zaman ki halim ama kıymet bilinmiyor işte :)))
Rica ederim.