“Seni kaybetmemek için sustum/söylemedim/sakladım” diyen biri hakkında ne düşünürsünüz? Böyle düşünen biri aslında, sizin iyiliğiniz için mi susmuştur yoksa tamamen kendini düşündüğünden mi?
Hayatı kaybetmenin kıyısına yaklaşanlar, onu daha iyi tanırlar. Friedrich Wilhelm Nietzsche 👌 gitme.. gidince daha çok seveceksin..
“Seni kaybetmemek için sakladım” diyen birine karşı tavrınız nasıl olur?
Beni mi kaybetmemek için sustu acaba yoksa kendisinin benden sonraki hayatı için mi endişelenip sustu. bu önemli bir nokta bakmamız gereken bu..
Eğer bir konuda benden bir şey sakladıysa ve bu ortaya çıktıysa ve sonucunda onun beni kaybetmesiyle oluşacak kayıpları büyükse o zaman beni kaybetmemek için değil kendi kaybetmemek için bunu benden saklamıştır.
Kendisine saygısı olsa bunu yapmazdı belki dürüstlüğüyle saygımı kazanırdı ama bu şekilde saygısızlık etmiş oluyor ve bencillik tavrım açık ve net şekilde artık hayatımda yer alamayacağı olurdu..
Merhaba. Nasılsın... Uzunca bir zaman oldu ne de olsa. İyi olmanı gönülden temenni ediyorum...
'' Seni kaybetmemek için sakladım/sustum/söylemedim '' diyorsa... Beni zaten kaybetmiştir. Sadece farkında değildir. Ve de beni hiç tanımamıştır. Her ne olursa olsun her şey ile yüzleşebilen bir insanım ki ben. Ölüm ile bile... Neler ile uğraştığımı bildiğinden, bu sadece kendisini savunmak için bir bahanedir... Çünkü bilir ki, ona olan güvenim yerle bir olur... Güven ise, yaşamdaki en değerli şeydir. Hayatı boyunca güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden bir adama, bunu yapmak... Oldukça katı bir işkence şekli bana kalırsa... Bir söz var ya, insanlığımızı dostluğumuzu, sevgimizi aldın da, bari kalbimizi paramparça etmeden doğru bir söz ile git... Bu kişinin sadece hiçbir şeyim olmamasını dilerim... . . Sağlıcakla... . . . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Hiç sorun değil. Her seferinde oldukça keyifli oluyor... Zor şeyler geçiyor, ve hepsi bir bir geride kalıyor ne de olsa. Teşekkür ederim diyalog için. Ben #Neşeliadam memnun oldum...
Lütfen neşeli kal...
#Neşeliadam '' Ne de olsa... Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Hani “Seni kaybetmemek için sustum/söylemedim/sakladım” dedin ya. Böyle yaparak kaybetmem sandın ama aslında böyle yapman beni kaybetmenin sebebi oldu 👉🏻👈🏻☹
Keşke sussaydım o zaman ama işte içimde tutamadım oda farkındaydı zaten ama keşke söylemeseydim içimde tutsaydım geçti artık Zaten öyle desem bile o ince göndermeyi anlamaz o derece andaval 😝
Benim birine hoşlantı duymam onu kendi içimde kabul etmem sonra cesaret edip açılmam gerÇekten zor ayran gönüllü değilim onun için 2,5 yıllık platonik aşkımdan vazgeçtim yani birini kolay kolay sevemem yani😇😇öyle yeni birini al başkasını çıkart kolay değil benim için ben halimden memnumum sonuçta herkes sevdiğine kavuşmuyor değil mi her seven kavuşamıyor sonuçta 🙂🙂
Öyle işte sosyetikim yinede beni düşünüp öneri verdiğin için teşekkürler 😊😊ama ben diğer kızlardan farklıyım biraz yani belki biraz abartı gelecek sana ama ben geldiğim yere kolay gelmedim bir şeyler benim için kolay değil sevmekte buna dahil😇😇öpüldün düüüüüü💋ama kırmızı değil şu sn dudağımdaki mat mor jsjsjsj
Bana yaşattığı acılara göre bu kıyaslanamayacak bir bahane olur, beni kaybetmemek için korkakça yapılmış bencilce bir davranış. Kendisine saygısı olsa her şeyi zamanında söylerdi, bu dürüstlüğü onu gözümde daha da değerli kılardı. Ona bir daha güvenemem çünkü güvenime en ağır darbeyi vurmuştur. Onunla can yoldaşlığımız artık söz konusu bile olamaz benim cihetimde.
Ben insanların hata yapabileceğine inanırım. Önemli olan yaptığı hatanın farkına varıp, bunu düzeltmek için ne yaptığı. Hatayı ya da bir sorunu saklıyorsa bunu bir daha yapmaması gerektiğini ve güvenimi yaralamaması gerektiğini izah ederim.
Vaaayyy.. Bir anim geldi aklima... "Birak ya beni kaybetmemek icinmis... Yemin olsun cengelkoy hiyari senden iyidir. Sakladin da ne oldu? Ulan niye solemiyon da hastanede k. cimizdan sacma topluyorlar." Tepkisini veren, kiz arkadasi icin gidip elaleme salca olup isin aslinin daha farkli oldugu ortaya cikinca arkadasimin kiz arkadasina verdigi tepkidir bu.. sonuc.. binbir beddua, ayrilis kapanis... 🤭🤭
Müzelik olarak antika eşyamıyım ben derim. İstersen bir asır beklette yıllanmış olurum derim. Nasıl kafada saklamak bu dersem ağzının payını almış olur.
Kişiye ve şartlara göre değişir ancak önce bir açıklamasını nedenleriyle birlikte dinlerim gerçekten doğru söylediğini hissedersem affederim ama bir daha ne olursa olsun yalan söylememesini rica ederim
Beni gerçekten kaybetmek istemiyorsa eğer saklamak yerine düzgünce karşıma geçip söylemesi gerektiğini bilirdi, bunu bile bilmiyorsa tanımamıştır, tanımıyorsa da hayatımda olmasa da olur…
Sevdiğimden saklamak asla istemem. Sadece bazı anlar vardır ki saklamak zorunda kalabiliyorsun. Susarsın ve bir şey diyemezsin. Sırf sevdiğini kaybetmemek için !
Geçerli bir sebebi olsa; sakladığı için üzülürüm, kırılırım ama kızmam. Onun dışındaki bahaneler, ona olan güvenimi temelinden sarsar. Geri dönüşü de olmaz büyük ihtimalle.
Olabilir susmak için mantıklı bir sebep. Eğer duygularım varsa yaptığı zaman kaybı olduğu için kızardım. Eğer duygularım yoksa ses etmem yaşanmamış gibi sayarım
Saçma. Beni kaybedecek bir durumun içinde bulunması, beni kaybetmeyi göze aldığını gösterir. Ve sonradan kaybetmektense baştan kaybetmek her iki taraf içinde daha iyi bir seçenek.
Kaybetmemek için susan insan samimiyetsizliği.. Sen zaten baştan kaybetmek istemişsin. Seven sevdiğinin yanında olmak ister. Bu kadar korkak olunmamalı.