Bir buçuk yıllık ilişkim en güzel zamanında bitdi. Her şey çok güzel giderken sevgilim aniden ayrılmak istediğini söyledi. Artık benimle bu ilişkiyi yürütmek içinden gelmiyormuş. Kariyerine odaklanması gerekiyormuş. Kararının net olduğunu ve tekrar barışamayacağımızı söyledi ve ayrıldı. Oysa aynı gün çok güzel konuşup evlilik planları yapmıştık, son günler herşey eskisinden daha iyiydi, aniden neler oldu anlamadım. İki gündür ayrıyız artık ve benim acım gittikçe artıyor. Dayanamıyorum bu acıya, onu çok sevmiştim. Her şey sürekli onu hatırlatıyor bana. Kalbim sıkışıyor, ölecekmiş gibi hissediyorum. Nasıl unutacağım, nasıl baş edeceğim ben bu acıyla?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Burada önemli olan şey geri dönse cidden kabul edicekmisin senden bu kadar kolay ayrılan birisi cidden sana deger veriyormudur kariyerime odaklanmak istiyorum kadar saçma birşey yok seninle ayrılmasımı lazım odaklanmak için o zaman hiç başlamasaydı başka biri olabilir hayatında seni seviyorum diyipde iki saat sonra ayrılalim demesi... O nasıl seni unuttuysa sende unut bende böyleydım en sonunda kendisi benim peşime düştü bu seferde ben istemedim ve gitti sonunda pişman olursun neden böyle yıprattim diye kendimi haberin olsun
26 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok onu çok iyi tanıyorum asla geri dönmez dönse de ben kabul etmem zaten daha fazla acı çekmemek için. Onu çok özlüyorum çok acı çekiyorum elimde değil. Ama istediğim şey tekrar birleşmek değil ben sadece onu daha çabuk unutmak ve acıdan kurtulmak istiyorum. Ve nolursa olsun onun da hep mutlu olmasını diliyorum.
- Soran+1 yıl
Benim de arkadaşım yok. Yani aslında var bir kaç tane ama onlar da şu an askerde oldukları için yalnız kaldım malesef. O yüzden ben de tekbaşıma dolaşıyorum artık. Sokaklar heryer herşey onu hatırlatıyor ama yine de unutmaya çalışıyorum bir şekilde.
- SoranYeni +1 yıl
Kafamı neyle de meşgul etsem malesef heryerde herşeyde onu hatırlatacak birşeyler çıkıyor karşıma. Belki de birkaç gün önce benimle beraber kurduğu hayalleri şimdi başkasıyla kuruyor belki de şimdi başkasına "seni seviyorum" söylüyor başkasıyla gülümsüyor ona iltifatlar ediyor belki de elini tutuyor gözlerinin içine bakıyor bir başkasınım diye düşünerek ondan soğutmaya çalışıyorum kendimi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
9Cevap
Valla güzel kardeşim yaşım 25 görmediğim bişey kalmadı inan aynı şeyleri yaşadım ve insanın üstesinden çok zor geldiği acılardan birisi bir yakınını sevdiğini ailesini vb vb kaybetmesi onun dönüşü yok ama seni istemeyen biri için kendini hiç yıpratma anlaman gereken şey onun artık aklında kalbinde fikrinde yer almadığın seni istemeyeni sende istemeyip güçlü olacaksın 1.5 sene önce o yokken nasıl yaşıyorsan daha güzel yaşayacaksın kalbinde artık senin için birşey taşımayan birinin bu düşüncesini 1.5 sene sonra öğrendiğin için çok şanslısın milyonlarca örneği var bu durumun bişeye başlarsın güzelce yaşanır ve biter hayatın kendisi böyledir bunu anladığın zaman kafaya takmanın nekadar gereksiz olduğunu anlayacaksın kolumu bacağımı heryerimi doğradığımı biliyorum sonra bir gün geliyor diyorumki nekadar aptalsın neden seni gerçekten düşünen iyiliğini isteyen insanların sktr et diyişini kaile almadın. Yani diyorumki güzel kardeşim sktr et.
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun yaşadıklarınızdan dolayı. Ben de kendimi yıpratmak zulüm etmek istemiyorum. Ama elimde değil kalbimdeki acı gitmiyor heryerde herşeyde bir sürü güzel tatlı anılarımız var neye baksam nereye baksam onu hatırlatıyor herşey malesef.
- Soran+1 yıl
Günaydın. Çok teşekkür ederim. İyi ki sizler gibi güzel insanlar var. Umarım o günün gelmesi de çok uzun sürmez.
- +1 yıl
Hocam şimdi merak etme ölmezsin desem fayda etmeyecek. Ne desek fayda etmeyecek. Ancak en mantıklısı gerektiği kadar uğraşıp gerisini zamana bırakman. Sadece kendini yersin bunu yapmakla. Hayat kaliten düşer. İnsanlar çabalamaya kalkar iyice karışır işler. Yani burada can alıcı nokta şu. Bu süreçte geri dönse bile bu durum unutulmayacak. Ya sana çok geçerli bir sebep söylemeli ya da bu konuda doğru söylüyor. Yani iki durumda da bunlar ısıtılıp ısıtılıp önünüze gelecek. Ya sen ya da o getirecek. benim kanaatim. Uzun süre rahatsız etme. Bakalım sana dönecek mi? Seni merak eder gibi dönüşlere girer ise bunlarla fazla ilgilenme Zira bu acını katlayacak. Farklı şeyler yap. Hocam ne yaparsan yap bu süreci acılar içinde de geçirirsin daha kısa zamandada düzelebilirsin. Birşeyleri bu süreç. te sen düzeltemezsin. Yani bir anda bitti ise altında başka sebeplerde olabilir. Bunları gerçekçi olarak söylemiyor ise zaten bitsin. Geçmiş olsuın inşallah atlatırsın.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Yok artık asla geri dönmeyeceğini çok iyi biliyorum. Ama dönse bile ben onu kabul etmem artık. Evet çok seviyorum unutamıyorum acıdan geberiyorum ama aynı şeyleri daha sonra tekrar yaşamamak için geri dönse bile kabul etmem sevmeme rağmen. Ama zaten asla dönmeyeceğini söyledi. Ben de öyle bir şey ummuyorum zaten. Tek istediğim onunla ilgili olan anılarımı ve onu unutabilmek. Acımın çabuk bitmesini istiyorum.
- +1 yıl
Ah be hocam hepimiz yaşadık. Zaten dönmüyor ise döndüremezsin. Kendine yol çiz birqz eğlen ve bunlar hayatın acı tecrübeleri. İnan bir dahaki ilişkin daha sağlam olacak ve kesinlikle olmaz vs deme. Ha benim gibi 37 ye varırsan (ki varmadan evlenirsin inşallah.) artık birşeyleri umursamaz hayatını yaşarsın. Hayatı yaşamak derken işte yalnız nasıl yaşanırsa :)
- Soran+1 yıl
Şu an sadece onu unutmaya hatırlamamaya çalışıyorum. Kafamı meşgul edecek şeyler arıyorum. Arkadaşlarım askerde olduğu için biraz daha fazla yalnız hissediyorum şu an. Bi de en güvendiğim beraber evlilik hayalleri kurduğum insan beni böyle aniden terkettikten sonra ileri başka birine güvenip aşık olabilir miyim bilmiyorum artık.
- +1 yıl
Kardeşim emin ol bu hayaldir vs dir işler unutulup gidiyor. Öyle bir hayatını değiştirecek insan çıkar ki sende unutursun. şu an sadece duygu yoğunluğun alışkanlıkların seni bu hale getiriyor. Zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna dememişler. :)
- Soran+1 yıl
Umarım öyle olur. Keşke bir an önce geçse de bu zaman ben de unutsam artık onu. O beni unuttu çoktan biliyorum. Ben de bir an önce unutabilsem keşke.
Bu duruma tesellisi cümlesi kuramam fakat inanması güç de olsa geçeceğini söyleyebilirim. Bunun için ciddi zaman gerekiyor. Acı geçiyor emin ol ancak iz muhakkak kalır. Bu süreçte kendinle sakın başbaşa kalma, müzik dinlemeye kitap okumaya çalışma. Mümkünse kısa sürelii şehir değişikliği yap veya uzun süreli yeni bir uğraş edin. En önemlisi sosyal çevren varsa yanında olmaları için izin ver. Böylelikle acın azalacaktır.
11 Yorumla- SoranYeni +1 yıl
Bazılarını yapmaya çalışıyorum ama malesef sosyal çevrem yok. Bir kaç tane arkadaşım vardı onlar da askerde şu an. O yüzden daha da yalnız kaldım. Yalnız kaldığım için de daha zor geçiyor malesef bu süreç ve sürekli herşeyin bana onu hatırlatması da daha çok üzüyor.
Her karanlık gecenin bir sabahı vardır. Şu an senin için çok zorlayıcı bir dönem olsa da zamanla geçiceğini düşünüyorum belki de bundan 10 yıl sonra bu zamanlarını hatırlayıp gülüceksin. Çok zorlandığını düşünüyosan benim aklıma ilk gelen çözüm terapi olmuştu. Bu konuda ne düşünüyosun bilmiyorum ama psikoloğa gitmeyi düşünebilirsin. Umarım en kısa zamanda daha iyi hissedersin💁🏻♀️
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Umarım. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Hoş geldin hayat diyelim öncelikle...
Sabırla geçicektir...
İlk zamanlar kalbin sıkışır. Hasta olur, yarı depresyonda hissedersin...
Sonra açılırsın...
Belki de zamanla unutursun... Ama unutma. Unutunca, tekrar kandırıyorlar çünkü...
.
.
Sağlıcakla...
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''117 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim ama kalbimin acısını dindiremiyorum. Unutmama da imkan yok çünki herşey onu hatırlatıyor bana. Herşeyle ilgili anılarımız var. Nereye baksam eski anıları hatırlayıp daha çok üzülüyorum.
- +1 yıl
Anıları kaldırmalısın bir süre göz önünden...
Çok etkileniyorsan mekanlarını da değiştirmelisin.
Yaşadığın mekan vs...
Sonra neden bu kadar mantıklı ve ruhsuzsun diyor bana kadınlar... Utanmadan ruhumu isteyerek...
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '' - Soran+1 yıl
Neredeyse herşeyle ilgileri anılarımız var. O yüzden kaldıramıyorum göz önünden. Hâlâ mesaj yazar mı tekrar diye bekliyorum asla yazmayacağını bile bile. Kalbimin acısı dinmek yerine daha da artıyor ben hüzünlü bir adamım malesef.
- +1 yıl
İyinin iyisi... Güzelin güzeli... Karakterlinin daha karakterlisi var bu dünyada şeker insan...
Biraz nefes al bir süre...
Hayata katıl ya...
Etrafına bir bak... Hadi yaşamaya çıkalım diyen arkadaşlarını ara. Akşam sabah...
Etrafını bir süre boş bırakma, yalnız kalma... Aktivitelerini çeşitlendir.
Unuttuğunu dahi anlamayacaksın bir süre sonra...
Çünkü o kadın sadece unutulmayı hak ediyor... O kadar.
.
.
#Neşeliadam
İşin en kötü tarafı arkadaşımın da olmaması. O yüzden derdimi buraya anlattım. Bir iki tane yakın arkadaşım vardı onlar da askere gittiler. Yapayalnız kaldım artık. Dışarı çıkıp kafamı dağıtayım diyorum ama dışarıda dayapayalnızım.
- +1 yıl
Olmaz.
Bak ilk kural.
Bir kadına aşık olacaksan. Öncesinde mutlaka tedbirli olmalısın. Eğer her şey istenildiği gibi gitmezse, acı sonda seni toplayacak şen insanlara, makarası bol, hatrı geçen dostlara ihtiyacın var... Aşk acısı derler buna. Kadın erkek te fark etmez. Ben en son... Kadın bir arkadıma dedim ya. Böyle olmayacak. Hadi içmeye gidiyoruz... :)
Sonra kahvaltı davetlerin olur. Sen davet edersin, o davet eder. Lazım öyle sıkı 3-4 insan. Ama sen bir tek aşk diyip hayatın geri kalanını koyverirsen. Bak böyle gol yersin... Olmaz.
Ama hepsi bir aşama biliyor musun...
İnsan tattıkça öğreniyor. Ağlarken gülmeyi de neşelenmeyi de...
.
.
#Neşeliadam
Bir iki tane de olsa çok iyi arkadaşlarım var ama onlar da şu an askerdeler malesef. Belki şu an yanımda olsalar daha az acı çekerdim ama değiller yanımda. Yapayalnız kalmışım. Kız kankam da vardı bi tane ama o da nişanlandıktan sonra benimle iletişimini kesti tamamen. Sosyalleşmek ve arkadaş edinmek konusunda da çok beceriksiz ve cesaretsizim zaten kim ne yapsın ki beni.
- +1 yıl
Oooo amma da yaptın abicim :)
Alt tarafı boks ta bir round kaybettin. Dünyayı yıktın.
Hadi kalk topla kendini. Hadi bir duş al. Koşmaya çık. Sağlam kafa, sağla vücut da bulunur... Dışarı çık. Bugün Cumartesi...
Bende Botanik parka geçicem. Piknik planım var bir arkadaşımla. Çerez, soğuk miller. Ve sohbet. Millerini alan gelicek... Bakalım :)
- Soran+1 yıl
O varken ben de böyle hayat doluydum. Dışarı çıkınca bile sürekli telefonda onunla konuşarak yüyürdüm tek başıma. Sanki yanımdaymış gibi hissederdim. Ama şimdi ne sesi ne de kendisi yanımda malesef. Dışarı çıkınca da çiftleri ve arkadaş gruplarını görüyorum ama ben yapayalnlz yürüyorum sadece içimdeki acıyla beraber
- +1 yıl
Bir insanı hayatının merkezine almak. Diğer herkesi çıkarmak bak senin bu yaptığın...
İşkolik ol en iyisi bak. Öyle de geçer...
Bir şeylere odaklanmanız gerekli sadece. Bunu başarabilirseniz, sizi kurtarırız.
Aksi halde kaybettik, üzgünüm...
.
.
#Neşeliadam
İş bulamayan beceriksizin tekiyim zaten. Aklımda ve kalbimde bu acı varken de başka hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden malesef. Ama yine de keşke bir yerde çalışsaydım da en azından dertleşebileceğim iş arkadaşlarım olurdu belki.
- +1 yıl
Boşluk durumu sizin ki.
Öncelikle hayatı ayağa kaldıracak sehpanın ayaklarını yapmalısınız.
İş , aile, arkadaşlar, aşk , ve sosyal yaşam... Çeşit ne kadar çok ise, boşluk azalır. Mutluluk artar...
Bilginize...
.
.
#Neşeliadam
Evet bakalım nasıl dolduracağız bu boşluğu. Acılar içinde boğulmak istemiyorum artık.
- +1 yıl
Sadece harekete geç.
Youtube aç. Ve bunu yaz.
'' Harekete geç '' - Soran+1 yıl
Hiç hareket edecek halim yok ki. Acaba o da özlüyor mudur şimdi beni?
- +1 yıl
Hayır.
Artık onun umurunda bile değilsin.
Kalbin bir çöp tenekesinde.
Hadi ayağa kalk, ve kendine bir bak ayna da önce. Sen bu mu olmak istiyorsun?
Sor kendine.
Dipten çıkma vaktin !
.
.
#Neşeliadam
Hayır bu kadar üzülmek istemiyorum artık. Ama eski güzel anıları şimdi yaşayamamak ve artık aynı güzel şeyleri yaşayamacak olmak çok acı veriyor. Sürekli hatırlıyorum. Sürekli üzülüyorum.
Evlilik planlarını biraz tek başına kurmuş gibisin. Geçmiş olsun. İşlev olmadan sadece söz ile birşeyler ilermeliyor. İnsanlar rutinden her zaman sıkılır. Demek ki kız seninle ilişkisi olmadan önce öyle evlilik düşünen bir insan değildi fakat ilişki uzayınca olaylar o yöne çekilmiş ve kız da haklı olarak kaçmış.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama beni çok sevdiğini söylüyordu hep. Aynı gün bile defalarca beni çok sevdiğini söylemişti. Telefonda benimle çok tatlı konuşti aynı gün. Bir kaç saat sonra ayrılmak istediğini yazdı bu çok saçma değil mi.
Zaman lazım ona ait bir şey varsa elinizden çıkarın onunla ilgili olan şeylere odaklanmayın gündelik hayatınızla uğraşın kafanızı dağıtacak şeyler yapabilirsiniz ama bu dönemde birkaç ay hayatınıza yeni birisini almayın çünkü duygusal boşluğun etkisiyle yalnız kişilere bağlanabilirsiniz akışına bırakın kendinizi yormayın
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Diziler filmler kitaplar şiirler eşyalar yemekler içecekler sokaklar başka çiftler herşeyin bana onu hatırlatacak anıları olduğu için nereye baksam sürekli onu hatırlatacak anılar geliyor aklıma. Cep telefonum bile onu hatırlatıyor. Gelen her mesajı odan geldi zannedip bakıyorum hemen. Sabahları günaydın mesajı görmek ümidiyle uyanır uyanmaz telefona bakıyorum geceleri de iyi geceler yazır belki diye saatlerce bekliyorum kalbim çok acıyor unutamyorum acımı dindiremiyorum.
- Soran+1 yıl
Geçecek biliyorum ama uzun sürecek bu acı. Anneme de anlatmıştım onu çok sevmişlerdi bir birilerini. Bana sık sık benim için anneni öp derdi ben de öperdim. Şimdi annem yine onun için öptüğümü sanacak diye annemi öpmeye bile çekiniyorum artık. Anneme söyleyemedim ayrıldığımızı çok üzülür sonra
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Onu üzmek istemiyorum ama yine de anlatacağım mecburen. Haberi olması gerek artık durumdan
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Çok zor bir durum inan ki. Zaman her şeyin ilacıdır. Öleceğini düşünürsün ama ölmezsin... Çok geçmiş olsun. Yaşayan bilir. Yemek yiyesin bile olmaz! :(
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok sağ olun. Aynen öyle malesef.
- +1 yıl
Neredeyse inanmazdım
Aşk tenlerin seçimiydi
Geçici ateşydi
Gelip vurdu tam hedeften
Bu saatten sonra olacak iş miydi?
İnansaydım yanar mıydım?
Kalır mıydım savunmasız, çaresiz çocuk gibi
Tatmasaydım o zamanda
Yaşamış sayar mıydım kendimi adam gibi.21 Yorumla- Soran+1 yıl
Şiirler de onu hatırlatıyor hep. Şiirler okurduk birbirimize bazen.
- +1 yıl
bunun acısını ben çok iyi bilirim. izlediğim bir filmde şöyle bir cümle geçiyordu "acı hissedilmek ister" hayat böyle acısıyla tatlısıyla hepimiz içerisindeyiz. zamanla geçer derler ya geçmiyor ama alışıyorsun sen de hayatına odaklanan iyi edersin. hayatımıza insanlar girer ve çıkar sen hep ayakta kalmaya bak. bol şans:)
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
Yapacak bir şey yok. Acıdan kaçma, onu yaşa dibine kadar. Yoksa daha kötü olur kalıcı hasarlara yol açar. Ara ara tekrar eder bu bastırdığın hüzün, çıkmak için. Ama her ne kadar dile kolaysada, sevebileceğin birçok insan var. Tanımadığın yüzlercesi.. Ondan daha çok seveceğinde çıkar karşına, emin ol. 3 ay geçsin, her şey daha farklı olacak... Biraz sabretmen gerekiyor. Arkadaşların falan varsa onlarla daha çok vakit geçirebilirsin. Ama kendini asla ihmal etme.. sevgilerimle ♥️
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sen de kendi kariyerine odaklan unutursun kafani mesgul et yoksa surekli onu dusunursun
211 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden sürekli aklımda ve kalbimde o var
- +1 yıl
Bizim de aklimizda ve kalbimizde biri var nolmus daha çok yrni ondan kendin3 biraz zaman tani acini çek ve yoluna devam et kariyerini bahane etmis kendini depresyone kaptirma hic iyi olmuyor ben 2 ay hasta yatmistim uzuntuden Şu an iyiyim geciyor merak etme hayat devam ediyor hala seviyor musun desen seviyorum ama aci geciyor zamana biraktim olmayinca olmuyor bazen
- Soran+1 yıl
Hâlâ seviyor musunuz? Ama ben böyle istemiyorum. Ben onu sevmeyi de unutmak istiyorum artık. Çünkü sevdikçe acım dinmez benim. Tamamen aklımdan ruhumdan kalbimden çıksın istiyorum. O beni nasıl çıkardıysa kalbinden ve aklından. Ben de aynısını yapabilmek istiyorum ama malesef yapamıyorum. Çok çaresiz ve aciz hissediyorum.
- Soran+1 yıl
Onu çok özlüyorum ama. Ve özledikçe daha çok yanıyor içim. Zamanla geçecek biliyorum aslında. Ama geçene kadar da çok acı çekeceğimi biliyorum.
- Soran+1 yıl
Malesef öyle malesef çok sevdim onu
- Soran+1 yıl
Amin çok teşekkür ederim derdimi dinleyip yorum yaptığınız için. Size de mutluluklar dilerim.
- Soran+1 yıl
Rica ederim
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benimde harika giden ilişkim bitti acısı tarifsiz ve anlatılmaz beraber geçirebiliriz bu zor günleri Allah yardımcınız olsun
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Geçmiş olsun. Size de sabırlar dilerim.
aqa onu kışkandıracak şeyler yap geri dönecek sana ama kıskandır onu mesela bir kızla örnek arkadaşınla güzel olsun ama onun görebileceği şekilde fotolar at yani sahte sevgili bul kendine aqa sonra o kıskanıp geri döncek sana
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Geri dönmez o. Geri dönmesini de istemiyorum zaten bunca şeyden sonra. Ama unutmak istiyorum. Acılarımın bitmesini istiyorum.
- Soran+1 yıl
Kolayca kız bulabilen ve yakınlaşabilen birisi değilim ki ben. O benim hayattaki ilk ve tek sevgilim olmuştu.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bir aylık sevgilim benden ayrıldığında bile çok üzülmüştüm, allah yardımcın olsun :(
Geçmiş olsun sağ olun
- +1 yıl
Aşk Acısı Geçmez Alışırsın.
Alışmak Senin Elinde Benim
6 Ayımı Aldı Maalesef 😞11 Yorumla- SoranYeni +1 yıl
Daha çabuk bitmesini istiyiorum artık
Benim 3 yıllık ilişkim bitti yapacak bişey yok unutamazsın ama yoluna devam etmelisin.
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Geçmiş olsun sana da. Unutabildin mi sen.
- Soran+1 yıl
Deme öyle ya ben unutmak istiyorum artık acı çekmek istemiyorum
Geçmiş olsun. Eminim zamanla alışacaksın. Üzülme 🙏
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
Zamanla alışırsın tatlım 😉
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Umarım
Basit dilinden kalbinden aklınla başka şeyleri anicaksin ozman gecer
10 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm sen de kendı karıyerıne odaklan memlekette kız mı yok
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Gül gibi adam bırakılır mı beee
Teşekkür ederim
Sevgilin ve sen hangi burçsun
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben başak burcuyum o boğa burcuydu
- +1 yıl
Bezdi seni anla
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Her şeyin en güzel gittiği zamanda mı
- +1 yıl
Sana göre güzel
- Soran+1 yıl
Ayrılırken bile beni sevdiğini söylüyordu ama
- +1 yıl
Bilmediğiniz ailesel bir sebebi olabilirmi belki annesi veya babası istemiyordur
- Soran+1 yıl
@Berfinaydın178 bilmiyorum ama sanmıyorum ailevi bişey olduğunu bu sene üniversiteye başlayacak olmasıyla ilgili bence herşey orda zaten beni unutacaktı belli ki
- +1 yıl
sebep ne ki
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Sebep olarak kariyerine odaklanmak istediğini söyledi. Bi de benimle ilişkiyi yürütmek içinden gelmiyormuş artık.
- +1 yıl
bir sebep olmalı ama bu söylediği kısmı sadece
- Soran+1 yıl
Başka sebep yok dedi
- Soran+1 yıl
Nasıl atlatacağım ben bunu
- +1 yıl
zamanla...
Sevmek karşındakinden önce seni değerli kılar.
10 Yorumla- +1 yıl
Hayattına devam ediceksin giden geri gelmiyor.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Rıdvan
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
İlişkilerin en zorlu rampası; sebepsiz gidişlerin bıraktığı enkazdır.
Giden, sorumluluk almaktan korkmuş; kalansa üzgün ve çaresiz... Büyük bir acı vardır ortada.
Şimdi ne yapacaksanız? Kısaca konuyu açayım.
Eğer karşınızdaki kişi hayat sorumluluğunu alabilecek biriyse ve kendine olan güveni de tamsa bu durum zaten yaşanmazdı. Çünkü sizin anlatımınızla her şeyiyle mükemmel giden bir ilişki vardı. (Belki ilişki süresince küçük ipuçları verdi ama siz görmezden geldiniz. Çünkü böyle durumlar olabiliyor. Çok seven taraf hiçbir olumsuzluğu görmeyebiliyor.)
Şimdi her şeyin sizin anlattığınız gibi olduğunu düşünürsek şunu söyleyebilirim, belli ki henüz ciddi bir ilişkiye hazır olmayan biri ile beraberdiniz. Başta iki taraf da bu durumdan memnundu ama evliliğe hazır olmayan taraf iş ciddileşince geri adım attı.
Bu tür durumlarda sebep her ne olursa olsun acı kaçınılmazdır. Ağlayın, bağırın, yasınızı tutun. Acıyı atlatmanın kestirme yolu pek yok.
Ama size birkaç şey önerebilirim;
Öncelikle detaylı yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacağım. Umarım işe yarar da acım biraz hafifler. Sanırım siz bu konularda uzmansınız sorumu dikkate alarak cevapladığınız için teşekkür ederek işinizde başarılar ve hayatınızda size mutluluklar dilerim.
Rica ederim.
@Ümmü Gülsüm Savaş
Bana yazar mısınız bi konu için