Bu durumu hiç anlamıyorum sadece sevgililikte değil, arkadaşlık ilişkilerinde de böyle olmalı. Yolları ayırdıktan sonra ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın kötü ayrılıklar unutulmaz. O yüzden kırmadan incitmeden son bir görüşme- konuşma olmalı, ki yaşamlarımıza vicdanımız rahat devam edebilelim.
Aslında hep kabadır bunu yapan kişi ama eskiden fark edilmez, ve bizler aramız illaki bozulacak birisi ile öyle göreceğiz onların kaba yüzünü, ve gerçek yüzlerini görmüş olur pişman oluruz tanıdığımıza.
Bu durum Bence kişinin karakteri ile ilgili bir şey :) Yukarıdaki mesajları yorumlarsak büyük ihtimalle kız erkekten ayrıldı ve erkek artık o ciğere uzanamayacağını bildiği için mundar diyor. Bir insana değer veriyorsak kötü alışkanlıkları olmadığı için değer vermeliyiz. Örneğin sigara, içki, kumar gibi kötü alışkanlıklar. Onun dışında kişisel özelliklerine saldırmaya gerek yok :) sen bu kadınla birlikte olup elinde tutamamışsan suç sende arkadaşım şimdi ne diye beni haketmedin vs vs yemezler..
Aslında ayrılmadan önce gerçek yüzler ortaya çıkar. Şöyle bir çiftden 1 kişi onu çok seviyor evlenmeden önce senin için her şeyi yaparım, seni çok seviyorum, senin kılına zarar gelemez vesaire evlendikten sonra ben ne diyorsam o, ben ne istersem o sonrası şiddet bilmem ne.. Sonra bazı kadınlar
"O benim kocam beni döverde, severde" "Kocam bana şiddet uyguluyor" "Kocam beni aldattı" "Kocam çok kaba"
Merhaba, Benim bir kocam var çok kaba evlenmeden önce böyle değildi gibi gibi bir takım şeyler...
insanlar kavgada ayrılıkta zor zamanlarda hep gerçek yüzünü çıkarıyor maalesef. O zamana kadar göremediklerimizi bir anda görüyoruz. Çok çocukça hareketler geliyor bazı şeyler. Zaten olan olmuş biten bitmiş daha neyin uzatması kendini rezil etmekten başka bir şey değil.
Bu belki de o kişinin bahsi edilen ilişkide samimi ve içten olmadığını gösterir. Çünkü istediği şeyi elde edemediğinde, nasılsa artık elde edemeyeceğini düşündüğü için çirkinleşir ve asıl olduğu karakteri gösterir. Bu aynı zamanda kişinin arzusuna kıyasla karşı tarafın gösterdiği inatla da ilişkili olabilir. Her ne olursa olsun sonuç olarak, söz konusu iletişim şekli kişinin gerçek ve ilişki sürdüğü müddetçe ileride göstereceği karakteridir diyebiliriz bence.
hiç bi şey olmadan ayrılıyorsan seni sevmemiş demektir aranızda kötü bişeyler olmuşki ayrılıyorsunuz anlaşamadınız anlamına gelir ve kişi buna sinir olur ve bunun adına da kaba davranış diyorsunuz kısaca
Bunun psikolojik bir tepkime olduğunu düşünüyorum. Hüzünle karışık öfke ve kafa karışıklığı bir anda birleşip kendini gösterince, hiç tanımadığın bir insan karşına çıkıyor. İyi huylu ve sakin bir insanı sinirlenince tanıyamazsınız ya, onun gibi işte.
Biseyler guzel giderken icime hapsettikleri diger yuzleridir o , o sebeple hep durust olmak istemisimdir her zaman kotuye zamaninda kotu demeyi bilir istemedigin seyi usluplu sekilde dile getirirsen kimse sendenn kurtuldugu zamam cirkinligine katlanmak zorunda kalmaz ,👐
Zaten hep kabadır bunu yapan birisi iliskideyken oynuyodur ayrılıp barışıp aşırı sinirlendirip teste tabi tutmak gerekiyor bence erkekleri aksi takdirde orantısız güç kullanabilecek öfke kontrolü olmayan biriyle aynı evin içinde buluverirsiniz kendinizi :(((
İyi huylu olanlar insanların kötü huylarını ortaya çıkaramaz (cinsellik hariç) ama sen karşıyı zorlarsan tahmin edemeceği şeyler yaparsan maskesi düşer acımamak işin sırrı
İnsan ayrılırken kendini belli eder. Sessizce ve olgun bir şekilde anlayışla karşılayıp ona mutluluk dilemek varken kaba olmak gereksiz. Bende mutluluk dileyip yolumu ayırdım. Susmakta en büyük erdemliktir
Askim askim diyecek olsalar zaten ayrilmazlardi. Oyle ayrilalim arkadas kalalim cumleleri samimiyetsiz ve cikar iliskisinin gostergesi. Arada kirici seyler olmazsa zaten kimse sevdigi kisiden ayrilmaz
Herkes hakettigini yasamali. Ben birine askim demissem ona inanmisim guvenmisim ona hersekilde deger vermisimdir. Onu hayatimin merkezine koymus ve gelecek hayalleri kurmusumdur. Askim deyip ertesi gun yataga atacak bir iliski ise zaten umurumda olmaz ama karakter meselesi. Bir kadina askim demissem artik o benim icin hayatin taa kendisidir. Simdi hayat elinden giderse ne yaparsin? Aci cekersin can cekisirsin. Sevgisi gercek olan kimse yan yatti camura batti gibi eften puften seylerden ayrilmaz. Siddet aldatma ya da buna benzer seylerden ayrilir. E beni aldatacak bende ona " canim beni aldatmissin ya biz arkadas kalalim galp galp mucu mucu" mu diyecegim? Tabiki karsiliginda cezasini gorur. Cok guzel cezada verdim cunku herkes hakettigini yasamali.
yasamadigim icin pek bir bilgim yok fakat sirf beni sevsin die bambaska bir karaktere burunuolar, ayrilincada kendi karakteri/gercek yuzlerine geri donuolar ya da gosteriolae