Aile & Toplum İnsanlar neden çok kırıcı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @livaneli süper soru teşekkür ederim 🌸🤍 İnsanlar neden çok kırıcı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Kötü oldukları için.. ve insan olmadıkları için.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. İnsan olmadıkları içindir gadası 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl duygusal olmayacaksın bu hayatta kırılmak istemiyorsan 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerekirse seni kıranı sende kıracaksın Yorumla Soran +1 yıl Duygusalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl değiştir kendini bencil ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her zaman önceliğin kendin ol umursama takma kendini öv cool takıl köpek gibi takılırlar peşinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özgüvenli ol Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler öyle yapmaya çalışıcam Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl herkesin kötü tecrübesi war. We herkes herşeye dünyevi nazarla bakıyo 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çünkü acı çekiyorlar, acı çektikleri için öfkeliler bu da onları kırıcı yapıyor 1 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Halden anlamazBencil egoist hepsi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmiyorumki böyleler yani bende çözemedim 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl maalesef öyle hayat ve insanlar acımasız 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nezaket bilmedikleri için 1 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Hayat kırıcı olmuş 1 13 Yorumla sozgic +1 yıl Kim kırdı seni Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla sozgic +1 yıl Bu güzelliğe nasıl kıyılır Yorumla Soran +1 yıl 😒😒. Yorumla sozgic +1 yıl Neden kırdı Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla sozgic +1 yıl Ben seni kırmaya kıyamam Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla sozgic +1 yıl Tabi ki de çünkü sen papatya gibi narinsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla sozgic +1 yıl Rica ederim Yorumla sozgic +1 yıl Tanışmaya nedersin Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsi mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Himm uzak dur insanlardan Yorumla
kalender2323 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ne oldu kim ne dedi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kötü oldukları için.. ve insan olmadıkları için..
Maalesef
İnsan olmadıkları içindir gadası
🙂🙂
duygusal olmayacaksın bu hayatta kırılmak istemiyorsan
gerekirse seni kıranı sende kıracaksın
Duygusalim
değiştir kendini bencil ol
her zaman önceliğin kendin ol umursama takma kendini öv cool takıl köpek gibi takılırlar peşinden
özgüvenli ol
Teşekkürler öyle yapmaya çalışıcam
herkesin kötü tecrübesi war. We herkes herşeye dünyevi nazarla bakıyo
Çünkü acı çekiyorlar, acı çektikleri için öfkeliler bu da onları kırıcı yapıyor
Halden anlamaz
Bencil egoist hepsi
Kesinlikle katılıyorum
Bilmiyorumki böyleler yani bende çözemedim
maalesef öyle hayat ve insanlar acımasız
Nezaket bilmedikleri için
Hayat kırıcı olmuş
Kim kırdı seni