Blöf yapıyor sandın ama anlatmış artık biz bir şey yapamayız bu durumda, anlatmadan önce onun çenesini kapatmalıydın artık olan olmuş duyulan duyulmuş, düşünmeyiver gitsin, ayrılın işte ne çırpınıyorsun hala.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
karımı ve çocuklarımı seviyorum bir hata yaptım farkındayım telafi etmek istiyorum
- +1 yıl
Karın öğrenmiş artık ama inat birisi ise kurtuluşun yok, ancak ders aldıysan af dile eşinden bırakma peşini, hediyeler falan al gerekirse diz çök önünde bu kadar çok seviyorsan ve böyle bir nane yediysen bunları meçbur yapacaksın gururu kenara bırakıp
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Allah verdi mi cezanızı miss sjsj darısı diğerlerinin başına..
Koromo çocokloromo oldo bondon diyor bide.. ailende gözün olsa bu durumda olmazdın.. derdin para itibar.03 Yorumla- Soran+1 yıl
kız aklımı çeldi asla öyle şeylerle işim olmadı 14 senedir evliyim bilmeden sallama milletin yuvasının yıkılması sen pek mutlu etmiş anlaşılan
- Soran+1 yıl
zaten keyiflisindir gülüyorssundur şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Bunları baştan düşünecektin. Hak etmişsin. Yaptıklarının sorumluluğunu al bari. Ağlama boş boş. Sen düşürdün bu konuma kendini.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
19 yaşındaki kız beni yadırgıyor..
- +1 yıl
Yaptıkların yadırganmayacak türden mi? Yaşımla bağdaştırma yaptığın hataların yadırganmasını, alâkasız çünkü.
- Soran+1 yıl
tabi tabi
- +1 yıl
"Tabi tabi" olur zaten Aynen..
- Soran+1 yıl
milletin ayrılması senin hoşuna gidiyor galiba yuvam yıkıldı 3 çocuğum var 14 yıllık evlilik hayatım bitebilir
- +1 yıl
Milletin ayrılması hoşuma falan gitmiyor saçmalama. Madem 3 çocuğun vardı, 14 yıllık evlilik hayatın vardı neden ihanet ettin. Aldattıktan sonra mı 3 çocuğun olduğu geldi aklına? Sen onlara ihanet ettin. Kendin yaptın bunu. İsteyerek. Şimdide ağlamaya hakkın yok.
- Soran+1 yıl
aklım başımda değildi kız aklımı çeldi
- +1 yıl
Yaa kimse yanlışlıkla soyunupta sevişmiyo. Kandırma kendini. Nasıl aklını çelebiliyo, çocuk musun sen? Kendi sadakâtsizliğini saçma sapan bahanelere bağlama. Sorumluluğunu al ya bari. Rezalete bak.
Karınla barışmayı dene bir şekilde tatlıya bağla ayıp değil mi yaptığın yakalanmasan devam mı edecektin
05 Yorumla- Soran+1 yıl
pişmanım zaten istemeden yaptım karım konuşmak istemiyor
- Soran+1 yıl
göndrdim delikanlı akıl verme abine hepsini reddetti
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sizin durum fena gibi de yani başta hatayı siz yapmışsınız, yapacak pek sey yok gibi. Ne ticaretiyle uğraşıyorsunuz bu arada?
00 Yorumla Bu altlari yemeden önce düşünecektin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
çok biliyorsun sen kim bilir sen ne naneler yemişsindir
- Soran+1 yıl
sanaldan salla millete ne de olsa bilen yok
- +1 yıl
Bunu bir avukata soracaksın.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
offff offff
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. İşler çok karışık sende yaa
04 Yorumla- Soran+1 yıl
sorma ne bk yicem
- Soran+1 yıl
evt çok pşmanım
Metresini karınla tanıştır belki lezbiyenlerdir.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
defol küfür ederim yoksa
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Anlatsın nolacak
07 Yorumla- Soran+1 yıl
nsıl ne oacak kimse benle bir daha iş yapmaz muhafazakar bir çevrem var
- Cevap sahibi+1 yıl
Eninde sonunda herkes duyacak zaten paran gitmesin boşuna
- Soran+1 yıl
bilmiyorum yav çok korkuyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Karın yalan söylüyor kesin parayı versen de söyler