Metresim her şeyi karıma anlattı karımı benden yüklü para isteyip tehdit ediyor ne yapacağım ben?

Blöf yapıyor sandın ama anlatmış artık biz bir şey yapamayız bu durumda, anlatmadan önce onun çenesini kapatmalıydın artık olan olmuş duyulan duyulmuş, düşünmeyiver gitsin, ayrılın işte ne çırpınıyorsun hala.
karımı ve çocuklarımı seviyorum bir hata yaptım farkındayım telafi etmek istiyorum
Karın öğrenmiş artık ama inat birisi ise kurtuluşun yok, ancak ders aldıysan af dile eşinden bırakma peşini, hediyeler falan al gerekirse diz çök önünde bu kadar çok seviyorsan ve böyle bir nane yediysen bunları meçbur yapacaksın gururu kenara bırakıp
Allah verdi mi cezanızı miss sjsj darısı diğerlerinin başına..
Koromo çocokloromo oldo bondon diyor bide.. ailende gözün olsa bu durumda olmazdın.. derdin para itibar.
kız aklımı çeldi asla öyle şeylerle işim olmadı 14 senedir evliyim bilmeden sallama milletin yuvasının yıkılması sen pek mutlu etmiş anlaşılan
zaten keyiflisindir gülüyorssundur şimdi
Cevap
6Cevap
Bunları baştan düşünecektin. Hak etmişsin. Yaptıklarının sorumluluğunu al bari. Ağlama boş boş. Sen düşürdün bu konuma kendini.
19 yaşındaki kız beni yadırgıyor..
Yaptıkların yadırganmayacak türden mi? Yaşımla bağdaştırma yaptığın hataların yadırganmasını, alâkasız çünkü.
tabi tabi
"Tabi tabi" olur zaten Aynen..
milletin ayrılması senin hoşuna gidiyor galiba yuvam yıkıldı 3 çocuğum var 14 yıllık evlilik hayatım bitebilir
Milletin ayrılması hoşuma falan gitmiyor saçmalama. Madem 3 çocuğun vardı, 14 yıllık evlilik hayatın vardı neden ihanet ettin. Aldattıktan sonra mı 3 çocuğun olduğu geldi aklına? Sen onlara ihanet ettin. Kendin yaptın bunu. İsteyerek. Şimdide ağlamaya hakkın yok.
aklım başımda değildi kız aklımı çeldi
Yaa kimse yanlışlıkla soyunupta sevişmiyo. Kandırma kendini. Nasıl aklını çelebiliyo, çocuk musun sen? Kendi sadakâtsizliğini saçma sapan bahanelere bağlama. Sorumluluğunu al ya bari. Rezalete bak.
Karınla barışmayı dene bir şekilde tatlıya bağla ayıp değil mi yaptığın yakalanmasan devam mı edecektin
pişmanım zaten istemeden yaptım karım konuşmak istemiyor
göndrdim delikanlı akıl verme abine hepsini reddetti
Sizin durum fena gibi de yani başta hatayı siz yapmışsınız, yapacak pek sey yok gibi. Ne ticaretiyle uğraşıyorsunuz bu arada?
Bu altlari yemeden önce düşünecektin
çok biliyorsun sen kim bilir sen ne naneler yemişsindir
sanaldan salla millete ne de olsa bilen yok
Bunu bir avukata soracaksın.
offff offff
İşler çok karışık sende yaa
sorma ne bk yicem
evt çok pşmanım
Metresini karınla tanıştır belki lezbiyenlerdir.
defol küfür ederim yoksa
Anlatsın nolacak
nsıl ne oacak kimse benle bir daha iş yapmaz muhafazakar bir çevrem var
Eninde sonunda herkes duyacak zaten paran gitmesin boşuna
bilmiyorum yav çok korkuyorum
Karın yalan söylüyor kesin parayı versen de söyler
seviyorum onları çocuklarımı ayrılmak stemiyorum
Seviyorsan neden aldattın abi
hata yaptım kız aklımı çeldi
İyi olmuş
inş başına gelmez
En İyi Cevap