Bana kendimi değersiz hissettiren sevgili?

4 aydır beraberiz. Arkadaş çevresi yüzünden sık sık geriliyorduk son zamanlarda biraz düzeldi gibi. Arkadaşı ile arası bozulduktan sonra tamamen bana odaklandı ki ben arkadaşı ile araları iyi olsa yine aynı sorunları yaşayacağımızı biliyorum. Yine de yuttum sevgimden. Her neyse evine gittim aşırı titiz. Çantam dağınık diye beni eleştirdi. Yeni bir pantolon almıştım pantolonun etiketi yere düşmüş telefonda konuşurken etiketleri niye yere attın çok sinir oldum dedi. Atıyorum yere saç telim düşse surat asıyordu. Arkadaşları ile karşılaşmıştık akşam onlar nedense bana soğuk davrandı açıkçası pek cana yakın değillerdi samimiyet göremediğim için merhabalaştık geçtim kenara. Beni de arkadaşım diye tanıştırdı anlamadım çünkü zaten sevgilisi olduğumu biliyorlar. Şaşırdım arkadaşım demesine bunun için tavır koyunca "insanlara bi merhaba bile demedin" diye bana bağırdı. Halbuki insanlar bana soğuk davranmıştı özellikle bana dönüp de konuşmadılar bu yüzden ben de bir şey konuşamadım. Sonra işte özür diledi de burda bir gariplik yok mu aşağılama yok mu sonuçta benim sanki onlara yaranmamı bekliyor gibi. Bir de sürekli eleştiri halinde yok ojeni düzgün sürememişsin manikür yap yok elbisen çok uzun güzel değil yok gömleğin kötü yok pantolonun kötü. Sürekli bir eleştiri halinde. Beni sevse ona her türlü güzel gelirim onun da bir ton kusuru var mesela bir kadın da uzun boylu kaslı erkekleri sever ama onda ikisi de yok. Bi akıl verin artık bunaldım. Nasıl davranmalıyım?
Bana kendimi değersiz hissettiren sevgili?