Sevgilim kendimi değersiz hissettiriyor?

Erkek ark. 2 yıldır beraberiz aileler tanıstı yakın bir zamanda nişan olayımız olacak fakat uzun zamandır bana hakaret ediyor ve sürekli cinsel içerikli bişey ler izlemesi dışarıdaki kadınlara bakması Artık kendimi çok değersiz hissediyorum... Sevgililiğimiz ilk aylarında başka bir sitelere girdiğini gördüm tanısma sitesi gibi inkar falan etti fakat aptallığımla affettim ve bu olayı aştığımızı düşünürken, baktım ki sureklı p.. no sitelerinde farklı farklı kadınlara ilgi duyuyor... Beni aşağılıyor ve kötü sözler söylüyor zaten arzulama, istek vs yok..
Problemleri çözmek yerine yani en azından konuşmaya çalışıyorum bana bağırarak konuyu kapatmayı tercih ediyor. Bu adamı bu şekilde kabul etmeye çalışıyorum çünkü lanet olsun seviyorum cunku lanet olsun alıştım ona ama bu sekılde kabul etmek kendime saygısızlık gibi geliyor. Son zamanlarda artık
Beni kadınlığımla vuruyor, “Sen de kadın mısın, kadınlık bu mu, sen kendını kadın mı zannediyorsun, düşüncesizsin, gibi ağır cümleler sarf ediyor.
“Sorun nedir?” diye sormayı deniyorum ve hep aynı cevap:“Sen konuşma, sen takıntılısın, akıl hastasısın.” Kalbimi kırıyor ve içimdeki sevgiyi öldürüyor. EVET AYRILMALIYIM BILIYORUM FAKAT İÇİMİ NASIL SOĞUTMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM CUNKU Şu an GOZUM KÖR KULAGIM SAGIR GIBI YALVARIRIM SIZE NE OLUR DESTEK OLUN..
Sevgilim kendimi değersiz hissettiriyor?