Geçmişte yaşanan şeyler bence geçmişte kalmalı yani geçmişe çok girmemek gerekir , sonuç olarak karşımızdaki insan bizim hayatımıza girmeden önce hata yapmış olabilir ve her insan hata yapar. Peki siz sevgilinizin ya da eşinizin geçmişine takılır mısınız?
Sevgilinizin ya da eşinizin geçmişte yaptığı hataları kafanıza takar mısınız?
Selam, Sevgilimin veya eşimin geçmişte yaptığı hataları kafama takmam sonuçta hepimiz insanız hatalar yaparız gayet normal fakat sabıka kaydı gibi şeyler affedilecek hatalar değil, böyle ciddi işlere karışan birilerine zarar vermiş biri ile hayatımı paylaşmak istemem şahsen. Onun dışında ufak tefek hatalara kafayı takmamak gerekir, geçmişte bırakmak gerekir.
Geçmiş önemli değil, benden sonrası önemli diye bir kural yok benim hayatımda. Geçmiş de benim için aşırı önemli bir unsur. Belki geleceğinde de yaptığı hatalar tekrarlanacak. Tekrarlanmayacak diye bir kural yok. Elbette sorgularım ve detayına kadar öğrenmek isterim. Aynı şekilde isterse, bende gecmesimde varsa bir hatam, hepsini her detayı ile anlatırım bunda asla problem yok..
Evet kafaya takarım ciddi düşünmem. Ayrıca sen niye birinin geçmişte yaşadığı şeye hata diyorsun. O kişi sevdiği ile istediğini yaşayınca onu pişman hissettirmek için o olayalara hata demek doğru mu? İsteyen bir şeyler yaşar hata da değildir. İnsan kız arkadaşının başka birinin *** ile bir şeyler yapması rahatsızlık veriyor olabilir :D
Geçmiş geçmişte kaldı. Kimse kusursuz değildir, her insan hata yapar. Önemli olan şimdiki ve gelecek zamandır. Bana karşı sadık, iyi davranıyor ve gerçekten seviyorsa neden geçmişinden dolayı onu yargılayım ki...
Gecmiste ne yaptigi onemli. Mesela kumarbaz alkoliktir eski sevgilisini dövmustur bunu bana basta soylemeyip sonradan anlatirsa yol veririm. Hic ugrasamam. Bunlar hadi gozumu kapatayim diyebilecegim hatalar degil. Minik hatalara bisey diyemem. Gormemezlikten gelebilirim.
Hatalardan ders almışsa zaten takmam. Fakat geçmiş gitmis.. o hataları bahsetmek hata bence. yeni günler birlikte yapılacaklar varken neden geçmişe takılalım