Aşk İlişkileri Yüzüğü taktık olmuş mu? yarma_gül Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Yarmagul bile evlendi siz hala bekar 😅 kıskananlar çatlasın Yüzüğü taktık olmuş mu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Herkese nispet yapayım derken yüzük yarına çıkmazmış nazardan jdjdhj 0 2 Yorumla AyşeAfraa +1 yıl Utanmıyor musun bizi trollemeye jshhdhskh Yorumla yarma_gül +1 yıl Yoo hiç utanmadım xahshs Yorumla
MericG Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. akıllara gelen yüssük... 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yüzüklerin efendisindeki yüzük bu herhal 😂 mutluluklar efm. biz sapliktan dewamke daha erken zaten jskdhd(Sunu da birakayim atan olmamistir belki: 🧿) 0 0 Yorumla
Black__Swan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evliliği beceri zanneden zihniyetler… uzuluyorum sadece sizin için 😂 ama umarım mutlu olursun 0 0 Yorumla
heskod Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 54% +1 yıl Hayırlı olsun Allah mesut etsin tamamını temenni ediyorum 😊 0 0 Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayırlı olsun tek taşımı kendim alacağım ben zaten bu gidişle no problem bu yüzden :))) 0 0 Yorumla
xRain Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yarın o taş düşer xbxjsnsj buraya atıp millete çatla dediğin için 🤣 0 0 Yorumla
Comoestas121 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Darısı başımıza... amin yazın kızlar...(Yüzük de güzelmiş) 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düğününde arsız bela yüzüğü takmış evleniyor çalmazsa gelmem 0 0 Yorumla
kilimcininoglu Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Görende uzaya ciktin sanır. Ne oldu yani simdi neyi başardinda nispet yapıyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yarmagül yarmagül olduğuna emin mi? 😂 Bu kız zayıf 0 1 Yorumla yarma_gül +1 yıl Evlenmek için kilo verdim 🤣 Yorumla
HeySenSorsana Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Hayırlı olsun. Umarım sağlıklı, huzurlu nice güzel yaşamlarınız olur. Tabi ki de olmuş fakat ben yapısal olarak kalpli yüzükleri sevmiyorum. Daha sade tercih ederdim fakat herkesin zevki kendine 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun sizin için 0 2 Yorumla yarma_gül +1 yıl Teşekkürler tubiş Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl 🙂 Yorumla
GameManager Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Görgüsüz müsün kardeşim ya? 0 1 Yorumla yarma_gül +1 yıl Evet görgüsüz ayının tekiyim kardeşim? Yorumla
şefafveduru-00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun bir yastıkta kocayın 😊 1 0 Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Annemin seneye de giyersin dediği mont: 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Mal gibi görünüyon :D 0 2 Yorumla yarma_gül +1 yıl Siteye köpekleri almayın dedik kaç kere havliyorlar Yorumla Jagras +1 yıl O zaman sana zahmet yukarıdan çıkış tuşuna bas :D Yorumla
NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Vay anasını 🥲 bende gidip bijutesen aliyim 0 0 Yorumla
PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl :) ulan onu takıcak kız bu sitede mi takılır hırbo 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu yüzüğü alsa bana hayır derim bu ne 😂😂😂 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır olsun :)) 0 1 Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Hayırlı* Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hay masallah , gozum kamaştı bakarken 😂😂 0 0 Yorumla
nickimdebileolmz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Yüzük nerede göremedim 0 0 Yorumla
Keşondıteybıl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Kendin mi aldın şaka bir yana hayırlı olsun :) 0 0 Yorumla
nzlı060 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Hayırlı olsun 1 0 Yorumla
Zelihatmr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayırlı olsun canımmm çok sevindim :) 0 2 Yorumla yarma_gül +1 yıl Saol canım darısı başınıza 😄 Yorumla Zelihatmr +1 yıl Amin Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kafam kadar taş 0 0 Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. darisi basimiza 0 0 Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmamış 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Mutluluklar dilerim 0 0 Yorumla
Namutenahiii01 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Napim 0 1 Yorumla Namutenahiii01 +1 yıl tam oraya layık zaten bu yüzük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Herkese nispet yapayım derken yüzük yarına çıkmazmış nazardan jdjdhj
Utanmıyor musun bizi trollemeye jshhdhskh
Yoo hiç utanmadım xahshs
Yüzüklerin efendisindeki yüzük bu herhal 😂 mutluluklar efm. biz sapliktan dewamke daha erken zaten jskdhd
(Sunu da birakayim atan olmamistir belki: 🧿)
Evliliği beceri zanneden zihniyetler… uzuluyorum sadece sizin için 😂 ama umarım mutlu olursun
Hayırlı olsun Allah mesut etsin tamamını temenni ediyorum 😊
Hayırlı olsun tek taşımı kendim alacağım ben zaten bu gidişle no problem bu yüzden :)))
Yarın o taş düşer xbxjsnsj buraya atıp millete çatla dediğin için 🤣
Darısı başımıza... amin yazın kızlar...
(Yüzük de güzelmiş)
Düğününde arsız bela yüzüğü takmış evleniyor çalmazsa gelmem
Görende uzaya ciktin sanır. Ne oldu yani simdi neyi başardinda nispet yapıyorsun?
Yarmagül yarmagül olduğuna emin mi? 😂 Bu kız zayıf
Evlenmek için kilo verdim 🤣
Hayırlı olsun. Umarım sağlıklı, huzurlu nice güzel yaşamlarınız olur. Tabi ki de olmuş fakat ben yapısal olarak kalpli yüzükleri sevmiyorum. Daha sade tercih ederdim fakat herkesin zevki kendine
Hayırlısı olsun sizin için
Teşekkürler tubiş
🙂
Görgüsüz müsün kardeşim ya?
Evet görgüsüz ayının tekiyim kardeşim?
Hayırlı olsun bir yastıkta kocayın 😊
Annemin seneye de giyersin dediği mont:
Mal gibi görünüyon :D
Siteye köpekleri almayın dedik kaç kere havliyorlar
O zaman sana zahmet yukarıdan çıkış tuşuna bas :D
Vay anasını 🥲 bende gidip bijutesen aliyim
:) ulan onu takıcak kız bu sitede mi takılır hırbo
Allah tamamına erdirsin..
bu yüzüğü alsa bana hayır derim bu ne 😂😂😂
Çok yakışmış. Allah daim etsin 💐
Hayır olsun :))
Hayırlı*
Hayırlısı olsun insallah
Hay masallah , gozum kamaştı bakarken 😂😂
bi milyoncudan mı aldın yuzuğu :D
Yüzük nerede göremedim
Kendin mi aldın şaka bir yana hayırlı olsun :)
Olaylar doğru arkadaşlar ben oradaki yüzüğüm
Hayırlı olsun
Darisi basimiza gelmesin
parmağına büyük olmuş sanki kızçe
O kadar tektaş mi olur, kesin gercek degil jsnsns
Üffff kafam kadar diyeyim de daha çok sevin
Yüzük amenet gibi duruyor kimden ödünç aldinki
Allah tamamına erdirsin
Hayırlı olsun canımmm çok sevindim :)
Saol canım darısı başınıza 😄
Amin
hayırlı olsun bacım