İlk defa birisine aşık oldum hissetmediklerim duygularımı tadıyorum ona böyle bağlandım ki her gece onu düşünüyorum hayaller kuruyorum müzik dinlerken bir anda aklıma geliyor aşk filmi izlersem aşkımız böyle olsa diyorum sesini duysam heyecandan kalbim çıkacak gibi atıyor aşkın en derinden yaşıyorum ama o aşık olduğumu bilmiyor söylesem benden uzaklaşacak diye korkuyorum endişeleniyorum ya reddet ederse kalbim kırılacak çok üzülecem
Efendim öncelikle korkunun ecele faydası yoktur... Eğer gerçekten çok seviyorsanız önce onu tanımaya çalışın.. Yani iyi ya da kötü huylarını ondan sonra da açılacaksanız ikna olduysanız çekinmeden söyleyin derim.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah efendim..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayat çok kısa zamanı şu gibi ömrün bitiyor her saniye bi ablam derdiki aşkı yaşamayan kalp boş bi kalpdir o kalp öldüğünde çürüyüp gidicek anlatmaya çalıştığım şu dünyaya bi daha gelmeyeceksin aşık olduysan şanslısın tadını çıkar kimseye kaptirma acil kabul eder rahat ol korkma yani boş kalp neye yarar allah kalbine o derin duyguları koymus yasa diye şanslı bi kızsın herkez aşık olamıyor utanma ne utanıyon ya ne gerek var böyle şeylere kavuşun mutlu olun bu kadar şu tabularını yik gitsin önce ☺
Knk doğru ben yaşayamadım o duyguları yaşımda geçiyor salak gibiyim aşık olmak istiyorum düzgün birine ama yok allah koymuyo kalbime bi olsam gerisi tm bağlansam ona benim hayatım o olucak artık açılırım direk ama yok olamıyorum ıns olucam umudum var hala 😄
@herkulkızı ben aşık olmuştum zamanında acildim seni seviyorum dedim o da seviyomuş kabul etti o anki mutluluk hic biseye değişilmiyoya sanki olumsuz gibi hissediyorsun o anda😂
Ahah ben aşık olcamki o benim kalbimde olcak benim özelim olcak bi şekilde tanışırım açılırım gerekirse kimseye kaptirmazdim malgibi gurur yapan evde oturmaya mahkum zaten hayat kısa ölüm var bence mutlu olmak istiyorsan şu özgüvenini topla gururunu bırak cesaretli ol beni anlarsın sonra bu dediklerimi 🙂
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana acılsana ben kabul ederim lan bana aşık ol sana hem onu boşver ben daha yakisikliyimdir ondan ne diyorsun kesin tipsiz ezik biridir ben ondan daha yakisikliyimdir hadi ne diyon la alooo cevap yaz 😂
@gizli üye sanane insanların şeyinden m. almisin hem sen çok mu düzgünsün şu tavrına bak ezik diyorsun ezikse eziktir sana mi kaldı böyle kız sana mi sorucak naısl birini sevicegini sana göre mi karar vericek
Valla öyle sonra zaten bir daha çok zor kimseye aşık olamıyorsun herkez aynı değil kimse kriterlerine uymuyor ya tip ya karakter hep kötü p. icler geliyor sonra oturup ağlıyorsun 😂