Merhaba dostlar.
Flörtüm (ama şu an için arkadaş gibiyiz) 1 aylığına benim yaşadığım şehre geldi kardeşinin yanına. Normalde ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Biz de bu fırsatı değerlendirip 1 hafta arayla 2 kez buluştuk. İlk buluşmayı ikimiz aynı anda teklif etmiş gibi olduk, o ima etti ben de sordum gibi oldu. İkinci buluşmayı direkt ben teklif ettim ve BUGÜN buluştuk.
Peki şimdi üçüncü buluşmayı kim teklif ederse daha uygun olur sizce?
NOT: Flörtüm kız. 10 gün sonra kendi memleketine dönecek. Önümüzdeki salıya kadar başka işleri var. Yani üçüncü bir buluşma gerçekleşirse önümüzdeki hafta içinde olmalı.
Flörtüm (ama şu an için arkadaş gibiyiz) 1 aylığına benim yaşadığım şehre geldi kardeşinin yanına. Normalde ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Biz de bu fırsatı değerlendirip 1 hafta arayla 2 kez buluştuk. İlk buluşmayı ikimiz aynı anda teklif etmiş gibi olduk, o ima etti ben de sordum gibi oldu. İkinci buluşmayı direkt ben teklif ettim ve BUGÜN buluştuk.
Peki şimdi üçüncü buluşmayı kim teklif ederse daha uygun olur sizce?
NOT: Flörtüm kız. 10 gün sonra kendi memleketine dönecek. Önümüzdeki salıya kadar başka işleri var. Yani üçüncü bir buluşma gerçekleşirse önümüzdeki hafta içinde olmalı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstiyorsan sen et hazır gelmiş
Peki ya o istemiyorsa? Bundan korkuyorum biraz. İstemediğine dair hiçbir işaret almadım, ilk iki buluşma çok iyiydi ama işte fazla zorluyor gibi durmak istemiyorum. :S
İStemiyorsa birşey bulur
Haklısın ama ben o arada rezil olmuş olurum. "Israrcı çocuk, yakama yapıştı" gibisinden damga yemek demek reddetmesi, aynı anlama geliyor. Üzülürüm be Gurucum.
İyi de ondan mı bekleyeceksin belki de o senden bekleyecek
(Seni soru yağmuruna tutuyor ve tartışıyormuş gibi bir havam var farkındayım ama cevapların benim için çok değerli olduğundan sayın Gurum, yanlış anlamayasın.)
Şöyle ki biz kesinlikle "arkadaşız" onun gözünde. O şu an için bir erkekle maksimum "arkadaş" olabilir, bunu anlıyorum. Benim zaten bu "arkadaşlığın" sınırlarını aşmak gibi bir niyetim yok. O yüzden üçüncü buluşmayı teklif etmemi benden ummaz, çünkü gönül ilişkisi kurmak gibi bir niyeti yok. Önceki iki buluşmayı kabul etmesinin sebebi hoş vakit geçirdiğimiz için. Ama kendi şehrine dönmesine böyle az süre kalmışken, üçüncü bir buluşma teklifiyle gelmem benim açımdan biraz riskli. Sanki gerçek niyetimi belli etmiş, sınırımı aşmış, fazla yapışkan bir erkek gibi durmuş oluyorum. :S
Hmm anladım şimdi.. sen sevgililik istiyorsun o arkadaşlık istiyor.. o zaman bilemem işte
Yoo hayıır, ben de arkadaşlık istiyoom. Asla sevgililiğin aşkın meşkin çiçeğin böcüğün lafı olmayacak hayır. Aylardır tanışıklığımız var, hiç böyle mevzulara girmedim. Demem o ki, her şeyin bir sınırı, ölçüsü, adabı vardır. Benim üçüncü kez buluşma teklifiyle gelmem, hele de az çok yoğun olduğu bir haftada, artık sınırı aşmam mı demektir? Teklifimi reddetmesini ya da zoraki şekilde kabul etmesini istemiyorum. Üçüncüsüne sıcak bakar mı bilmiyorum.
Haa yok ya sonuçlar niyetler belli hoş da vakit geçirmişsiniz tekrar buluşmakta bir sıkıntı olmaz
Utanıyom söylemeyee :/
Çekirge bir zıplamış, iki zıplamış, üçüncüde ne olmuş biliyorsun üstad. :((
Haha doğruu ama kız o kadar da gelmiş gidiyor bak:((
Bir yol yöntem düşünücem o zaman. Ailemle yaşıyorum ben, annemin haberi var bu işlerden. Kızdan önce kesin o olumsuz tepki verecek gibime geliyor. "Oğlum şimdiye kadar iki kere buluştunuz eyvallah ama siz hayrola? Nesiniz siz? Kızı korkutacaksın. Bırak gitsin." dicek kesin. Bir de bu dert var.
Ailen ne derse desin istediğini yap sen
Teklif etmek sana düşer.
Cevap için teşekkürler Master'ım.
İki adet çekincem var:
1) Ya "Yeter artık hayvan, ben her hafta senle buluşmaya mı geldim buraya, bi' düş yakamdan" diye düşünürse
2) Artık memleketine dönüşü yaklaştığı için araya bir buluşma sokup onu fazla yorarsam, iki ayağı bir pabuca girerse
Hoşlanıyorsa ve sen buluşmayı istememiş sen gücenir. Ben olsam gücenirim. Hem flört işi yaş. Adını koyun. 🤪
Güzel düşünüyorsun ama kız biraz farklı. Resmiyet ve soğuklukta bir numara istediği zaman. Mesafeler sonsuz. Ha biz çok iyi anlaşıyoruz o ayrı mevzu ama şehirler farklı. Bu kız ile aramda bir şey yaşanacaksa ancak ikimiz de üniden mezun olup aynı mesleği yapmaya başlarsak olacak. O zaman şehirler ve ortak yönler birleşecek çünkü. O zamana kadar sadece benle değil, hiçbir erkekle ilişkiye sıcak bakmadığına adım gibi eminim. Onu "Yav bu işin sonu nereye gidiyo, bu çocuk benle aşk meşk olaylarına girecek anlaşılan, acilen topuklamalıyım" düşüncesine sokmadan bir yöntemi yok mu gitmeden üçüncü kez buluşmanın?
Ah be oğlum, ben anlamıyorum bu yaklaşımı... Kafam eskide kalmış. Gençler daha güzel tavsiye verecektir.
Senin canın sağ olsun üstadım. Aslında biz de öyle pek ergen kafasında bireyler değiliz ama fazla ince düşünüyoruz sanırım. Bir çuval inciri berbat etmekten korkuyorum uzun lafın kısası. İstesem de teklif edemeyişimin sebebi bu. "Görgü kuralı" denen şey eskiden de vardı, hâlâ var, ısrarcı olup yakışık almayan bir teklifte bulunmuş olma ihtimali beni ürkütüyor. Keşke o etse de rahatlasam.
Ben de zor anladım
Ben klasik kadınım ama bak bundan 23 sene evvel, eşime ben açılmıştım. 😄 Gerçi onun beni sevdiğini biliyordum ama başardım bunu yani... Darısı başına diyeyim o zaman
Ne güzelmiş mutluluklar amin sağol
Ihıhıhıığğ sohbetiniz bol olsun. Ben ne etcem ama, beni yalnız komayın. Bari bi hayır dua edin, Allah sevenleri kavuştursun, bir mucize olsun da üçüncü buluşmayı o teklif etsin falan deyin.
Amin amin hepiniz mutlu olun🌺
@hot_chocolate amin cümleten 🖐️
Fark etmez her iki tarafta edebilir