Evlendiniz ve eşinize erken alzheimer teşhisi konuldu sizi hatırlamıyor ve bir daha da hatırlamıcak. Onun yanında durur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Napacaz sokağamı atacaz ben o kadar acımasız değilim aga çekerim bir ömür boyu :D
O nikahta iyi günde kötü günde lafı benim için formalite değil valla bakarım zaten öyle ekşın bir hayatım da yok yaşar gideriz birlikte :D
Bence bırak gitsin o senin onu bıraktığını bile hatırlamıcak 😂
Yazık aga benim vicdanım rahat bırakmaz beni :D
Denemeden bilemezsin
Zaten evleneceğim yok tam evleneceğim gelir oda bana denk gelir merak etme :D ama dışlamam kimseyi yapım da yok.
O beni unuttu diye bende mi unutacam sanki
Zaten hastalıkta sağlıkta diye söz verilmiyor mu
Seni tebrik ediyorum cidden helal olsun işte hayat arkadaşı dediğin kavram budur
Ölüm bizi ayırana dek de deniyor. Sen onun için ölmüş oluyorsun. Evlilik yeminini tamamlamış oluyorsun.
Evlilik ömürlük yapılır hastalık belirtisi konana kadar değil.
Sen onun için ölmüş oluyorsun zaten. Evlilik yeminini tamamlamış oluyorsun. Kendi vicdanını rahatlatmak için yanında durmak zorunda değilsin.
Biz o sözü yalnızca ona değil kendimize de veriyoruz aynı zamanda. Eğer sen onu o haliyle bırakırsan vicdanın rahat olacak mı?
Beni hatırlamıyorsa bırakırım aga bir ömür onu mu çekecem? Kusura bakma da vicdanımı bir şekilde rahatlatırım , yetin doyururum falan ama bir ömür onla geçmez 😂
Senin kararın sonuçta ama onu bırakmak asla doğru değil
Bırakmamak çok doğru sanki. Bir kişinin hayatı zor olacağına , 2 kişinin hayatı mı mahvolsun.
Sen bırakırsan o kişinin hayatı daha kötü olacak ama
Olsun kanka bırakmazsam da benim hayatım çok kötü olacak. Mantığımı devre dışı bırakamam. Mantığım merhametimden üstün gelir her zaman.
Dururum sonuçta evlenir iken iyi günde ve kötü günde diye evleniyorsun hayat bu sonuçta ve eşinde senin hayat arkadaşın..
İyi de o hatırlamıyor o yemini 😂
Ehh ne olmuş sen aynı durumda olsaydın ne olucak tı azıcık vicdan ya azıcık o senin hayat arkadaşın
Ben o durumda olsaydım , beni bıraktı mı bırakmadı mı hatırlamayacağım için sıkıntı etmezdim 😂😂😂😂
dururdum. ne olursa olsun...
Helal
Hatırlamıyor ama.
ben hatırlıyorum ama.
Sen de unutursun birkaç seneye.
ben unutmam ki.
Başkasını bulup onunla daha mutlu olabilirsin
ama düşünsene çok severek evlenmişsin iyi günde kötü günde diyorsun. çok zor bir anında onu bırakıp gerçekten mutlu olacağını düşünüyor musun. ben düşünemiyorum. biliyorum kimse bunu benim için yapmaz ama yinede ben bırakamam
Zorluklar insana herşeyi yaptırır.
her insan aynı değildir...
Durmam
Sebeb sen iyi günde ve kötü günde diye evleniyorsun evlenirken bunu unutma
Niye la niye durmuyon adam seni hatırlamıyor alt tarafı 😂
Hatırlamaması baya kötü xmmxm
Sen bu hastalığa kabılsaydın ne olucak tı oda sana aynısını yapsa azıcık vicdan ya o senin hayat arkadaşın
@Atların_Efendisi yapsa hatırlamazdım zaten böyle yaptığını no problem
Pes diyorum sana cidden insan sevdiği insanı nasıl yarı yolda bırakır ya sonra da boşanmalar neden çok işte al sana bir örnek
@Atların_Efendisi bu seni ilgilendirmiyor ki? Okey sen alzheimer karını al başının üstünde tut napim
Aynen ya kız yalan mı söylesin? Yapmayacağı şeye yapmıcam diyor. Hayır kurumu mu bu kız?
Ayn..
Yok kanka sen
2 dakka beklemem ben de onu unuturum 😂
hastaneye yatırırım durmam
Hastanelik bişey yok. Unutuyor sadece hergün yenileniyor
kendi halinde yaşardı evde unutsun daha güzel
Evet kesinlıkle
evvet
Ben durmam 2 dakikada bırakırım.