Uzaktan Akrabamız bu çocuk benden ( 4 yaş büyük) çocuklukta çok görürdüm...
dügünde de sürekli baktı bana ben ona bakmıyordum en sonunda baktım sürekli bakınca bekarım falan dedi laf arasında oynarken de baktı şovlar yaptı hiç gözünü çekmedi üstümden arabayla onlar bıraktı yolu çok iyi bilmiyorum dedim. Annem kızım rahatsıslık geçirdi dedi geçmiş olsun falan dedi bide anneme sen söle bana çaya geleceğin zaman getiririm VS dedi ama ne ins istek attı nede bir haber niye öyle yaptı geçermi iletişime yoksa eglencemi peşinde?
dügünde de sürekli baktı bana ben ona bakmıyordum en sonunda baktım sürekli bakınca bekarım falan dedi laf arasında oynarken de baktı şovlar yaptı hiç gözünü çekmedi üstümden arabayla onlar bıraktı yolu çok iyi bilmiyorum dedim. Annem kızım rahatsıslık geçirdi dedi geçmiş olsun falan dedi bide anneme sen söle bana çaya geleceğin zaman getiririm VS dedi ama ne ins istek attı nede bir haber niye öyle yaptı geçermi iletişime yoksa eglencemi peşinde?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorma olayı vardır. Bi etrafa bakarız , kim var kim yok. Seçme aşaması olabilir. Tek değilsin. Bi çok kız vardır , elemeleri geçmen lazım :D
Ya ben onu bekleyemem adayda olamam yüreği varsa çekip alır böyle güzellik bok bulur
şu an bekliyon ama :)
Yani bilemeyiz yapacak tek şey var normal hiç kafana takmadan önüne bakman yazarsa yazar yazmasa kendi bilir yani
Knk çok güzel şeyler hissetim o yüzden bu kadar taktım
3 yıl bakıştıgım cocuk yazmıyor bazıları boyle sadece bakışma faslı hoslarına gıdıyor :D
Ama bu yeni oldu.. Ve benimki bakışmaktan fazlasını yaptı
o zaman bıraz daha beklemen lazım
İstek de atmamış ne planlar yapıyır ki?
sen at
Atamam knk götü kalkar sence ne planlıyordur
bidahaki karşılaşmayı beklıyordur belkıde
Oooo kim öyle kim kala be knk insan korkar başkası kapar diye
birşeyler yaşanacaksa yaşanıyor ya merak etme kaç yıl gecerse gecsın doğru zamanı bekle mutlaka yaşanacaksa olur
Kankacım bekleye bekleye çürüdük normal de takmam ama bu çocuk bana farklı hissettirdi ilk platonigime duyduğum hisler gibi yep yeni bişeyler yapmaya çalışıcam
sen pek yüz vermemişsin ki? biraz kuyruk oynatacan ki o da cesaret bulsun :D sen ne hissediyon ona karşı? tipi mipi yani iyi mi etkilendin mi
Ya bende sonradan ona çok baktım giderken.. Ya ben çok begendim işte böyle içimdeki mutluluğu söküp atamadım
o fazlasıyla yapacağını yapmış zaten. şimdi sıra sende , instadan ekle onu yeterli olacaktır. sonra sana yazar zaten yüksek ihtimalle.
Ya bende ona çok baktım ins atamam olmaz öyle ipi verdinmi gider o yazacak
deryacım nasıl bir düşünce yapın var senin :D böyle yaparsan hiçbir şekilde evlenemezsin sen. Napsın çocuk zaten sana sürekli bakmış , muhabbet kurmuş etmiş falan. Sürekli adımı karşı cinsten beklersen olmaz. O ne bilsin senin hislerini kendisine karşı? bir müddet sonra demek ki beni istemiyor kafasına girer o çocuk ve senden vazgeçer. yanlış yapıyorsun ama sen bilirsin
Muhabbet etmedi be sadece sordu yolu biliyonmu diye ya aslan burcuyum Napam? Olmazsa anneme derim git diye onun annesin yanına
aynen öyle yap. kız tarafı olarak işin daha rahat. annen gidip onun annesiyle konuşsun bu iş tamam :D
Knk korkutom ya
Korkuyom beee knk
niye korkuyon gıı. KizlarSoruyor çetesi olarak biz senin arkandayız korkmana gerek yok. yanlış yaparsa söyle meydan dayağı atmaya geliriz
Sagol valla ajsjshshsgs