2 yıl öncesinde kendisi girişimde bulunmuştu. Tenha bir yerdeydik pantolonunu indirip saçımdan çekerek aşağı bastırmıştı kafamı sonra ısırdım kızdım. Özür diledi konuştuk ama günün sonrasında kemerimi açmaya çalışıyordu kolumu tutuyordu ama direndim direnebildim. o gün bir şey olmadı. Sonra biraz konuşmadık Ama ben ayrılamadım ondan. Çünkü beni her şeye rağmen kabul etmişti başkası etmezdi sandım. Sevgisine inandım. 2-3 günlük bi tatile gittik ama bana söz verdi asla elimi sürmem istemediğin sürece dedi. Ama sonrasında biraz ilerledik tam anlamıyla bir şey olmayacak ama güveniyorum sana dedim. Ama daha sonrasında amacı değişti sadece yüzüne bakabildim sesim çıkmadı. İlerki zamanlarda itmeye çalıştığım için bileklerimi tutuyordu. Ama ben yinede ayrılmadım. Aptallık ettiğimi biliyorum. Sözüne inanmış olmamda yanlış. Aklıma geliyor tam olarak ne demem gerektiğini bilemiyorum. Ona sordum bana tecavüz ettiğinin farkında mısın diye sen seversin dedi güldü geçti. Bu tamamen benim hatam mı Tecavüz mü? Bunun adı ne nasıl adlandırılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Önceden ilişki yaşadığın için beni böyle kabul etti diyerek onun bu b. oktan karakterine göz yummuşsun. Senin bu düşünceni kullanmış. Ben bu durumu tecavüz olarak değerlendirdim. Çünkü senin tutuk ve safça yaklaşımından yararlanmış. Kendini suçlama artık. İlişki yaşamış olabilirsin bu senin geçmişindeki bir durum. Pişmansan bir daha yapmazsın. Bir gün birisi karşına çıktığında seni böyle kabul edecekse yanında olacak. Bu konu üzerine sana baskı yapmasına hadsiz konuşmasına müsaade etmemelisin. Hele duygu sömürüsüne asla. Bu konudaki en ufak hadsizlikte sil derim. Çünkü aslında önemli bir sinyal vermiş oluyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet başta biraz da olsa niyetini anlamıştım. Ama yapamadım işte bilmiyorum benim hatam. Artık geleceğim ne olur bilmiyorum hayırlısı. Daha da kimseye içimi açıp geçmişimi hemen anlatmam
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
+1 yılSelam,
Bu resmen tecavüz girişimidir o kişinin yanında yakınında asla durmaması lazım. Kimse size istemediğiniz bir şey yaptıramaz ama sizin de o kişinin yanında durmamanız ona inanmamanız gerekiyor. Böyle bir girişimde bulunan kişiye nasıl inandığınızı söylediniz anlamıyorum, ondan derhal uzaklaşmanız gerekiyor. Bir kere deneyen bir daha dener, hiç kimse zorla size sahip olamaz öyle bir hayat yok.04 Yorumla
Soran+1 yılİnandım ona yapmam istemediğin sürece dedi. Sevdiğini söyledi inandırdı ya da ben inanmak istedim sanırım
- +1 yıl
İnanmışsınız ama o sizin güveninize layık biri değil, insan tecavüzü aklına bir kere getirdiği zaman o insandan hayır gelir mi kimseye bir de sevdiği kişisiniz sözde. Hani kimseye yapılmaz asla ama sevdiğine asla asla tecavüz edilmez.
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz. Keşke zamanı geriye alabilseydim
- +1 yıl
Keşke
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tecavüz ama seninki bile bile vitmek olmuş yani böyle birinin niyeti belli nasıl görüşmeye ona güvenmeye devam edebildin kızma ama kendin bile bile gitmişin zati seni cidden seven biri evlenmeden tatile falanda götürmez sana kalkıp elinide sürmez bildiğin seni göz göre kullanmış bide dalga geçmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belkide öyle yapmıştır. Ama sevdiğine inanmıştım tek hatam bu güvendim
- +1 yıl
Ailen nasıl 2-3 gün dışarda kalmana tatile gitmene izin veriyo anlamadım ama sonuç olarak baştan sona kendi hatan bu güvenmek falan değil olcakları bile bile gitmek bu yüzden hayatım boyunca hiç bi sevgilimi ne eve davet ettim nede tatile günü birlik piknik vs ötesi olmadı evlenmeden olamazda
Soran+1 yılŞehirdışındaydım. En doğrusunu yapıyorsunuz ne güzel
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tecevüz tabiki bu. Sana istemediğin hiçbir şeyi zorla yapamaz.
"Sen seversin" lafa bak tam şirifsiz..00 Yorumla
+1 yılBelki yaptigin bi hata evet ama bu senin iyi niyetinden safligindan. Sen onu sevmissin ona inanmissin. İlgiye ve sevgiye muhtac biri anca karsisindakinin hatalarini gormezden gelir. Sende oyle yaomissin. Onun istedigi senin bendenin. Senin istedigin onun ilgisi.. Tatile gitmissin onunla diye kendini suçluyorsun insan sevdigiyle her yere gider. Üstelik nefis bu yanlis oldugunu bildigin halde anca bi yere kadar reddedebilirsin. Olan oldu artık önemli olan hatalarindan ders cıkarıp gercekten seninle faydalanmak isteyecek biriyle degil de mutlu edecek biriyle olman. Sen kimseye mecbur degilsin. Erkekler ilk iskilerinde oo milli oldum der övunurler kizlar yapinca o.. damgasi yerler. Karsisindakinin gecmisini sorgulayacaklarina önce kac kizi elden gecirmisler ona baksinlar p*c kuruları
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle kadının ki namusta erkeğin ki ne acaba. Neden böyle. Hiç adil değil gerçekten haksızlık. Birde derler ya erkek avcı kadın av avlanmasın o zaman. Ne saçma şeyler
+1 yıleğer burada sana hak etmişsin senin suçun diyen insan müsveddeleri varsa sakın ama sakın dikkate alma. hiçbir kadın tecavüzü hak etmiş olamaz. burada hak etmiş diyenler, emin ol haberlerde gördüğümüz tecavüzcülerden, ümitcan uygunlardan farksızlar ve her an kendilerini haberlerde tecavüzcü olarak görmemiz an meselesi.
suç onun. senin hatalı olduğun taraflar ama bu onun tecavüz suçunu değiştirmez. hafifletmez. başkasına muhtaç değilsin asla, tek suçun birine inanmak güvenmek. inanmak istemek.12 Yorumla- +1 yıl
yeni sevmek.. bir kadına sevdiği için tecavüzü hak etmişsin diyosanız yemin ederim insan değilsiniz. hayvan bile değilsiniz
Soran+1 yılEvet beni suçlayanlarda var anlamıyorum neden yanlışım oldu ama hak etmedim sadece güvendim
+1 yılYanlış kişiye inanmayı tercih etmişsin gibi görünüyor. Geçmişini ona anlat'man onda ilk başlarda acıma üzülme olsada sonrada içindeki kötü zihniyet ortaya çıkmış. Ama sen onu ilk haliyle görmeye devam etmişsin, veya görmeye çalışmış sın. Olan sana oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olan bana oldu
+1 yılDefalarca tecavüz girişiminde bulunmuş tecavüz sen istemeden zorla girmiş olduğun cinsel ilişkidir. Sevdiğini de sanmıyorum ya da böyle fantezişeri var ama niyeti kötüymüş. İki güzel söze kanmayınn
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet vardı. Zaten normal biriside değil.
- +1 yıl
Bir ilişkiye başlamak gerçekten aptallık, erkek kıtşığı yok sana daha büyük zararları da çıkabilirdi
Soran+1 yılHala çıkabilir. Az tehdit etmedi. Tabi yanlış bir şey yaparsam yaparmış ama bilmiyorum güven olmuyor kimseye
başlığı gördüm, içeriği okumadım bile. tecavüz kimsenin suçu olamaz sadece zorla sahip olmaya çalışan (erkek/kadın farketmeksizin) kişinin suçudur. hiçbir durum bunu masumlaştıramaz!
00 Yorumla
+1 yılsen yanında çıplak bile olsan sana istemediğin hiçbir şey yapamaz..
zorlamış, tecavüz tabiki adı..
sen seversin ne demek? bu nasıl bir zihniyet..12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sevdiğine inanıyordum
- +1 yıl
aslında inanmadın, inanmak istedin..
aksi takdir de bunları yaptıktan sonra karakola gider şikayetçi olurdun..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaskasi neden kabil etmwzdi seni anlamadim? Evet bastan sona hatalar yapmissin tecavuzde sayilmaz birakmissin kendini ve ne sebeple olursa olsun ilk denemesinden sonra hala onla olmamaliydin. Peki hala beraber misin onjnla?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bugün
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmissin ama o yine adim atar sana sen zaaf gosyerme. Sana saygisi yok sadece kullaniuor
Gizli Üye(25-29)+1 yılVaov denilir buna, kaç defa yeltenmiş ve resmen sen yine de niyetinin ne olduğunu anlamamış gibi devam etmişsin. Kendi hatan çok burada. Tecavüz olmuş, hemde kaç kere. Şikayet etmeni öneririm. Böyle bir sapığın ortalıkta gezmesi hiç iyi değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılCeza almaz ki buna rağmen devam ettim kimse bana inanmaz
Cevap sahibi+1 yılYazık etmişsin, amacın neydi ki? Sevgi cinsellik demek değil, kaç yaşında kızsın, bunu başkasının söylemesi mi lazım illa?
Soran+1 yılEvet biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce abuk subuk girişimlerde bulunan herifle tatile gidiyosun her şeye izin veriyorsun aklın yok mu? Ama evet sen istemediğin her şey tacizdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSözlerine inandım güvendim. Başkasının beni seveceğine inanmadım ona inanmak istedim birazda mecbur hissettim sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ilk girişiminden sonra hâlâ yanında durmaya devam ettiğin için senin suçun. niyeti belli zaten ne diye durursun ki yanında
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğine inanmıştım
Soran+1 yılYapmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Hataların senin seçimin kaynaklanır.
Onun sana yaptığı tecavüzdür...
Ceza alır mı? Bilinmez ama bu neticeyi değiştirmez.012 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba evet yanlış seçimler yaptım çok pişmanım ama elimden bir şey gelmiyor
- +1 yıl
Pişman olmak hatalarından ders çıkarmak güzel birşey yalnız birşey dikkatimi çekti.
''herşeye rağmen beni kabul etti'' demişsiniz..
Bu tarz hatalarıniz ondan önce varmıydı.
Soran+1 yılHata değil. Uzun bi ilişkim olmuştu ve onunla beraber olmuştum. İlk söylediğimde benimlede olcaksın ya da ayrılırız dedi. Ben tekrar yapmak istemiyorum dedim o da terk etti daha sonra peşimden koşup her şeye rağmen seni seviyorum sensiz yapamam dedi inandım bende
- +1 yıl
Kişi niyetini zaten en başta belli etmiş kardeşim.
Senin hatan saf olup güzel sözlere inanman ya da inanmak istemen bunun nedeni ise aileden gelmeyen sevgi eksikliğini dışarı da aramaktan gelir...
Yaptığın hatalar evet hata olabilir fakat senin için önemli olan bundan sonra yaşamın...
Soran+1 yılEvet ilk zamanlarda aklımı karıştırmıştı. Ama inanmak istemedim sanırım. Bundan sonrası hayatım nasıl devam eder şekillenir bilmiyorum
- +1 yıl
Hayatının bundan sonra ki evresi önemlidir.
Neden derseniz geçmişten ders çıkarıp Geleceğe odaklanıp buna göre yaşamınızı idame ettirmeniz lazım. Ve unutmayın herkes hata yapabilir abisi herkes yalnışa düşebilir ve kimsenin geçmişi senden temiz değildir...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim..
Ayrıca sana bi tavsiye abisi su aşağı da istek at konuşalım diyenlere de kanma...
Soran+1 yılEvet hepsinin niyeti kötü ben dertleşcekler sanmıştım
- +1 yıl
Ne dertleşmesi abisi ekmek çıkar mı? Diye bakıyorlar belki tutarsa...
Zaten gizlisin dertleşmek yardım etmek isteyen görüşlerde nitekim yardım edebilir öyle değil mi?
Geleceğe dair ilk dersini görmüş oldun hayat böyle sana gül uzatırken arkasında ki dikeni görmen gerekir yoksa canın çok yanar...
Soran+1 yılBilmiyorum anlatabilceğim kimse olmadığı için bir umut iyi düşünmek istiyorum sanırım. Artık ilk kötü şeyleri görücem ve düşünücem
- +1 yıl
Bazı sırların kimseye anlatılmaması gerekir...
İnsanlar ağzını tutmaya bilemez ve sen abisi umudunu kaybetme hayat sen var olduğun için sana güzeldir.
İmtihan ve armağan biz insanlar için geçerlidir.
Sana iyilik edenler ile yüzüne sahte bir gülücük atanlar arasında ki ayrımı iyi yapmalısın aksi halde bu son pişmanlığın olmaz.
Sana hayat dersi verecek değilim ki zira haddim değil fakat şunu bilmeni isterim tecrübe asla eskimez.
+1 yılO ş*refsizmiş zaten ama sende kendi bedeninin farkına var ezdirmeyin kendinizi ya öyle pislerin sevgisine muhtaç değilsin
10 Yorumla
+1 yılEvet bence tecavüz ama sürekli olmasına rağmen ayrılmaman bir hata, neden hala ayrılmıyorsun?
18 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım yeni. Beni sevdiğine ve başkasının beni sevmeyeceğine inanıyordum
- +1 yıl
Ayrılman iyi olmuş çok doğru bir karar vermişsin, bundan sonraki hayatında Rab seni kötülükten, karanlıktan korusun. Esenlik ve sağlıkla kalırsan umarım hep. Ayrıca lütfen bir daha öyle düşüncelere girme en başta tanrımız hepimizi çok seviyor. Eğer sabredersen senin de karşına iyi insanlar çıkacaktır. Hatalar geçmişte kaldı artık temiz bir sayfa açabilirsin
- +1 yıl
aslında inanmadın, inanmak istedin..
aksi takdir de bunları yaptıktan sonra karakola gider şikayetçi olurdun.. - +1 yıl
Yaşamadığınız şeyler üzerine yorum yapmayın kimse kimseyi yargılayacak düzeyde değil bu kusurlu dünyada
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım sayfam gerçekten beyaz olabilir
- +1 yıl
Hepimiz hatalar yaparız. Yine hatalar yapacaksın ama ders alıp daha az zararla atlatmaya bak. Daha temiz kalmaya çalış senin için her şey çok çok güzel olur umarım. Kendini sev çünkü sen sevilmeye değer bir insansın
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu duymaya ihtiyacım vardı. Çok iyi birisin mutlu kal
- +1 yıl
Hepimizin özü çok güzel sende öylesin kendine dikkat et sağlıklı mutlu esenlikle kal iyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılSuç onun. Senin suçun yok ama hatan kendini net ifade edememek ve başkasına muhtaç olduğunu düşünmek.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım biraz saf ve salağım
- +1 yıl
hayır biraz sevilmek istemişsin sadece.
+1 yılTecavüz. Suçlusu kusura bakma ama sensin. O gün uzaklasacaktin onda.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet benimde suçum var biliyorum
- +1 yıl
Ne diyeceğimi bilemedim kusura bakma
Soran+1 yılÖnemi yok teşekkür ederim
Ondan yok sonra kadın cinayeti.. Yok kadına taciz buyur işte böyle salaklar yüzünden bizim üzerimize de algı kuruluyor
00 YorumlaTatile çıkıyorsun öyle biriyle ve ne bekliyordun kardeş kardeş uyumayı mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmam demişti inandım
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmen kendin sürünmüşsün daha o adama suc atmaya kalkma, adam niyetini ilk baslarda zaten belli etmiş bunu bile bile hala o adamla tatile gitmişsen kusura bakma ama bu tecavüz değil kaşınma oluyor ve haketmişsin
...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüzde , engel olmaya çalışan , bağıran , ağlayan , karşı koyan bir kurban vardır sen pek böyle davranmamışsın
00 Yorumla
+1 yılTecavüz oluyor ama sende rıza göstermişsin seninde kabahatin var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek suçlu o değil. En başta anlamalıydım o şartı koştuğu zaman çekip gitmeliydim yanından
+1 yılAdam tecavüz ermiş sen sana güveniyorum demişsin adama tecavüzcüye nasıl güvenilir ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum beni kabul etmişti her şeyimle inanmıştım sadece
+1 yılBuradaki tecavüz senin hatan mı desem mallığın desem bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum.
Zevk alacağım bir olay örgüsü ama hoşlanacağım kişi bunu yapmazsa tecavüz oluyor. Sen hoşlandın mı?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSalaklık la harbi malsiniz siz ya la yani siz vermismis ulan 2 kişi yabliz olunca 3 şeytan olur birde adam tecavüze yelteniyir tatile gidiyor kurgunu skeym
02 Yorumla
Soran+1 yılKurgu olsa keşke
- +1 yıl
Yav de get beyin biraz
Sen de suçlusun herkese güvenmemeyi ne zaman öğreneceksiniz
00 Yorumla
+1 yılOrganını ısırdın 😨😀tam sayılmaz. ayrılacağın yerde durmuşun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Şu anda şikayet etme hakkın var onu. Duygularından fayda sağlamış ve maalesef sana zarar vermiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu zorbalık. ama tecavüz olamaz. sana açıkça niyetni kaç kez belli etmiş. sen bile bile yapmışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltecavüz ama yanına gitmen sürekli hatandır
ayrıca buradan takip et veya mesaj at diyenlere kanma sanal yapma peşindeler14 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum sadece inanmak istedim ona o zamanlarda birazda olsa farkındaydım ama güvenmek istedim.
Evet hepsinin niyeti kötü
Cevap sahibi+1 yılona göre dikkat et hatalarını tekrarlama buradakilere de pek güvenme
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi ki bir tür tecavüz sayılır ama sende de hata var sinyallerini vermiş sana önceden ama sen kaşınmışsın resmen bu son için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediklerine göre , değil devm etmemiş sende kurtuldun o an. ki hayvanla niye berabersin hala
04 Yorumla
Soran+1 yılArtık beraber değilim
Cevap sahibi+1 yılOnların olması mı lazm di
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşta ayrılmalıydın
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Taciz tabiki ilişki olduysa tecavüz sonucda rızan yok
00 YorumlaS. ktr. et bu erkeği adam değil erkeği kank anladın sen
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım bugün tamamen bitirdim zaten.
Baş başa keşke tatile gitmeseydin acık konuşurum seni kullanmış kullandırmayın kendinizi kimseyle böyle yakınlaşması herkes bir tecrübe
00 YorumlaRiza olmayan her cinsellik bir saldiridir cinsellik sebebi ne olursa olsun riza esastir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılSen daha önce evlenip bosandin mi yoksa? Yani seni Bi başkası neden kabul etmez hereeyinle?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip boşanmadım. Başkasıyla beraberliğim olmuştu. Anlattım buna rağmen devam etmek isterse devam edelim diye.
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Konuşmak için ne olacak başla
- +1 yıl
Baska
beyin yok hiçbirinizde
01 Yorumla
Soran+1 yılEn çokta bende yok haklısın
Tecavüz gibi işte rızanı alıyor mu içine girerken
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum demiştim ona
+1 yılBence hatan olmasına rağmen tecavüz net
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sanırım
Soran+1 yılEttim
- +1 yıl
Tamam
Tecavüz bu yani. Bu zamanda kimseye güvenemezsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Senin ki istemem yan cebime koy olmuş
00 Yorumla
+1 yılHer şeyimle kabul etti derken
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişime rağmen
- +1 yıl
Yazsana bi
+1 yılEvet tecavüz ayı oğlu ayılarla takılmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrılmamak la hata etmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet geç oldu ama artık yaptım
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun, sana sen alışkımsındır diyerek tecavüz ettiğini kabul etmiş karakterini ortaya koymuş
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tecavüz ama sanırım...
04 Yorumla- +1 yıl
Öl
- +1 yıl
+1 yılAyrılman gerekirdi
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum geç oldu ama yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Trolsün
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olsa. Eğer ahirete inanıyorsan yaptığımız her şeyi izleticekler. O zaman görürsün. Hesabımıda siliyorum
Ettim yaptıımı
04 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılPeki
+1 yılTecaviz tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Şıda car ama uakın olmasan tatil neden yapıcan
Soran+1 yılBunlar olmadan önce planlanmıştı yinede gidelim diye konuştuk öyle
- +1 yıl
Acil bi önce yazdıpımı silermisin nosunu kopyaladıpım arkadaşın noyu buraya yazdım
- +1 yıl
Sen silebiliyosun
Soran+1 yılTakip ettim mesaj atamıyorum
Hukukcu degilim ama tecavuz degil gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun hiç mi suçu yok
Soran+1 yılVicdanen suçlu hissettiğini sanmıyorum
Baş başa tatile gitmissin ne bekliyordun
00 Yorumla
+1 yılBi b*klar yiyip pismanlik yasamissin iste kısaca.
00 Yorumlaİlk onla mı oldu
00 YorumlaDeğil bence
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri