Bu tevavüz mü benim suçum mu?

2 yıl öncesinde kendisi girişimde bulunmuştu. Tenha bir yerdeydik pantolonunu indirip saçımdan çekerek aşağı bastırmıştı kafamı sonra ısırdım kızdım. Özür diledi konuştuk ama günün sonrasında kemerimi açmaya çalışıyordu kolumu tutuyordu ama direndim direnebildim. o gün bir şey olmadı. Sonra biraz konuşmadık Ama ben ayrılamadım ondan. Çünkü beni her şeye rağmen kabul etmişti başkası etmezdi sandım. Sevgisine inandım. 2-3 günlük bi tatile gittik ama bana söz verdi asla elimi sürmem istemediğin sürece dedi. Ama sonrasında biraz ilerledik tam anlamıyla bir şey olmayacak ama güveniyorum sana dedim. Ama daha sonrasında amacı değişti sadece yüzüne bakabildim sesim çıkmadı. İlerki zamanlarda itmeye çalıştığım için bileklerimi tutuyordu. Ama ben yinede ayrılmadım. Aptallık ettiğimi biliyorum. Sözüne inanmış olmamda yanlış. Aklıma geliyor tam olarak ne demem gerektiğini bilemiyorum. Ona sordum bana tecavüz ettiğinin farkında mısın diye sen seversin dedi güldü geçti. Bu tamamen benim hatam mı Tecavüz mü? Bunun adı ne nasıl adlandırılır?
Bu tevavüz mü benim suçum mu?