Erkek kızı neden eve çağırır?

Ya arkadaşlar gerçekten çok üzülüyorum halime karşıma çıkan evlilik için görüştüğüm taliplerim daha ilk gunlerde evine çağırıyor ben istemeyince ısrar ediyorlar birşey yapmayacağım diyolar yok bana güvenmiyor musun vs ay gerçekten erkekler sizde böyle misiniz ya kızı eve çağırma gibi niye derdiniz var sizin ya abi bı kaç defa dışarda buluşun vs dimi yâni yok bana gel yok bize gel ya ne yani dışarısı yetmiyo mu yok sarilamam vs dışarda ay oturup agliycam yemin ederim şole düşündüm karşıma kim çıktıysa yok bana gel diyo sinir oldum ya sizde böyle misiniz. simdi konuştuğum kişi özel koruma polisi çocuğun bu teklifi bıktırdı diye reddetim. yanj arkadaştık flörte geçiş yaptık ama yok ya istemiyorum dedim en iyisi arkadaş kalalım
Güncellemeler
+1 yıl
Ya illa seks için demediler sohbet muhabbet için dahi olsa ev teklif ettiler bende reddettim tabi dışarda milyonlarca cafe var diyorum birde evlilik için ciddi niyetle tanışmayı kabul ettimgim kişilerdi yani
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum süper soru seçilmiş.😂neyse sorun bende değilmiş kimsenin evine gitmemekle hakliymişim. tesekkur ederim hepinize💋💋
Erkek kızı neden eve çağırır?