Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınlarını kötülemeden önce herkes kendine bir baksın. Hatta ilk taşı da en kusursuz olan Türk kızı atsın. Fiziksel özellikleri herkesin malumu, uzun boy, beyaz ten, renkli göz vs. Sadece bunlar değil. Anlayışlı, kaprissiz olmaları, durduk yere trip atmamaları, gereksiz kıskançlık yapmamaları, ilgi arsızı olmamaları, kendileriyle barışık olmaları, dişiliklerinin farkında olmaları, bakımlı olmaları, düzenli spor yapmaları, veeeee yatak performansı. Şimdi, bu konu hassas. Seks konusunda Rus kadınları ile kıyaslanmak istemiyorsanız, onların size tercih edilmesinden rahatsızsanız, tabularınızdan kurtulup zihninizi özgürleştireceksiniz. Bunun önündeki engeller, içinde yaşadığınız erkek egemen, kadını kısıtlayan ve baskı altına alan geri kafalı, bağnaz, muhafazakâr toplumun erkek bireylerinden kaynaklanıyorsa, birlik olup onunla mücadele edeceksiniz. Bekaret takıntılı erkek bireyler yetiştirmeyeceksiniz. Kadınlar olarak, cinselliğini özgürce yaşayan hemcinslerinizi o.. pu diye yaftalamayacaksınız. Evlenirken bakire eş arayan, sonra da sizin, penisi ilk kez eşinizde görmeniz nedeniyle sizde cinsel tatmini bulamayıp Ruslarla takılan erkekleri yetiştiren de sizsiniz. Erkekler bu konuda değişecekse, sizin sayenizde değişecek. Bir Rus kadını kadar erkeğini tatmin edecek, mutlu edecek kadını kaşar, yollu diye tercih etmeyecek erkekleri siz yetiştireceksiniz. Siz de, evlenmeden önce seks tecrübeniz var diye sizi istemeyecek adamlara kapıyı göstereceksiniz. Toplumda bu değişimi, bu devrimi erkekler yapamaz, işlerine gelmez, ama siz kadınlar yapabilirsiniz. "Türk erkeğinin Rus kadınına ilgisi" konusu nerelere geldi bak. Evlenene kadar seks yapmamış, ayıp diye, günah diye p*rno film bile izlememiş bir kadının, evlenince ne yapacağını bilmeyip, kan verme koltuğunda yatar gibi yatıp her şeyi erkeğe bırakması çok mümkün. Sonuç, tatmin olamayan kadınlar, tatmin olamayıp dışarıda arayışa giren erkekler... Bu ülkenin, bu toplumun, tabuları yıkıp seksi normalleştirmesi gerekiyor, tabii Türk erkeklerinin Rus kadını hevesinden şikayeçiyseniz.
66 Yorumla- +1 yıl
İyiydi
- +1 yıl
@KupaKızı03 Teşekkür ederim, beğeniniz için... Bu ülkede bir şeylerin değişmesi gerekiyor, hem kadınlar, hem erkekler için...
- +1 yıl
düzeltme: "Bir Rus kadını kadar erkeğini tatmin edecek, mutlu edecek kadını kaşar, yollu diye tercih etmeyecek erkekleri siz yetiştireceksiniz.' ifadesi yerine, "Bir Rus kadını kadar erkeğini tatmin edecek, mutlu edecek kadını kaşar, yollu diye kötülemeden tercih edecek erkekleri siz yetiştireceksiniz."
- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
@DarkDesire Alkışa değmez 🙂💐💐💐
- +1 yıl
Eksileyen bir Kezo, bir de Kamil var 🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Aslında Aşk ilişkilerinde kadınları memleketlerine göre ya da gruplarına göre ırkları ile ayırmayı hiçbir zaman doğru bulmuyorum. Ama genel itibarıyla bizim Türk kızlarından biraz daha cana yakın oldukları için erkekler tarafından dikkat çekiyor özellikle yabancı kadınların güzellikleri bizim Türk kadınlarından biraz daha fazla oluyor tabii ki bu da bulundukları ortamın ve beslenme şekillerine göre değişiklik gösteriyor. Çünkü şöyle bir gerçek var yani bu konuda kadınlarımız bana kızmasın Evet bizim Türk kadınlarından de güzel cana yakın olan kadınlarımız var yok değil, ama genel itibariyle bir Türk kızına ilgi göstermeye başladığını zaman tamamı ile egosu tavan yaptığı için karşındaki insan hiçbir şekilde dinlemediği için ya da sevgilisi olmadığı halde sevgilim var diyerek kendinden uzaklaştırmak istediği için ya da her konuştuğu Türk erkeğini bir s**** potansiyel cinsellik düşmanı olarak gördüğü için ya da ağır düşman olarak gördüğü için uzak durmayı tercih ediyorlar. Dolayısı ile bizim Türk erkekleri de Türk kızlarından gerekli ilgiyi göremedikleri için ve Rus kadınları erkeklerini biraz daha düşkün oldukları için özellikle sadece Rus kadınları değil Azerbaycan kadınları erkeklerine fazlasıyla düşkün olduğu için bizim Türk kadınlarından uzak durmayı tercih ediyorlar. Aslında tamam mıydı bizim Türk kadınları kendileri erkeklerle o tarafa içiyorlar halbuki dediğiniz gibi bizim Türk kadınının de farklı bir şey yok güzellik olduktan sonra kendine baktıktan sonra bizim Türk kadınlarımız da gayet güzel, ama buradaki asıl sorun güzellik ya da çirkinlik değil kadınların erkeklere olan düşmanlığı kendilerinin de dünyaya gelmesine sebep olan bir erkek bir anne bir baba ama nedendir bilmiyorum bizim Türk erkeklerini de kadınlara karşı Türk kızlarının adı erkeklere karşı bir düşmanlık aldı gidiyor, kadınlar erkeklerden nefret ediyor erkekler kadınlara güvenmiyor ondan sonra da yabancı ülkelerden gelen kadınlar erkeklere ilgi göstermeye başladığı zaman erkeklerle onlara yönelmeye başladı zaman ama bizim Türk erkekleri çok çapkın kadınına ilgi göstermiyor aldatıyor diyorlar halbuki bizim Türk kadını yapıyor ne yapıyorsa kendi eliyle20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYav birincisi şu Instagram modellerini geçiniz, bunlar orasını burasını şişirip bir grup zenginin etrafında yaşamaya çalışan tipler.
Rus-Ukraynalı-Belaruslu kızlar her türlü sizden evla. Bir kere güzellik konusunda hiçbir şekilde mukayese edilemezsiniz, Ukrayna'da senelerce yaşadım, ne tarafa baksan modelden bozma kadın dolaşıyor.
İkincisi, canayakınlık konusunda da zerre kadar yaklaşamazsınız aksine Türk kızları suratsız, tavırlı ve meymenetsizken bunlar oldukça cana yakın, gülümsemeye meyilli tipler.
Ayrıca ortalamada gayet iyi yemek yapan, taş gibi olsa bile ''Ben yumurta bile kıramam ki'' modunda sırıtmayan, kafası genel olarak daha iyi çalışan daha eğitimli tipler kendileri.
Bu ülkelerin kadınlarıyla rahatça bir sohbet geçirebilirsin, o kadar derinlikli bilgisi yoksa bile seni sıkmaz, bizim ülkenin kimi kadınlarının kafasının içi resmen saman dolu.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Soğuklar mı 😀 hayır oldukça cana yakınlar en büyük fark ise seni ve kendini mutlu etmek için severler açık sözlüler tripleri dozunda atıyorlar ve kendilerine iyi bakıyorlar Sovyetlerden gelen bir gelenek ile sanat ve kitap merakları çok yüksek ayrıca sadece Türk erkekleri değil dünyadaki tüm erkekler arasında popülerler sadece giyinmeyi bilmiyorlar moda anlayışları bence kötü renk seçimini filan hiç yapamıyorlar özellikle kuzeyde yaşayanlar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
150Cevap
+1 yılgayet saygısızca yorumlar var. bir Türk kızı olarak rahatsız oldum. Sevgilim Rus, rusyaya seyahate gittim. Az çok nasıl insanlar olduklarını gözlemleyebildim. buna rağmen herhangi bir şekilde yargılamayı doğru bulmuyorum. ama benim gördüklerimi yazabilirim. rusya köy değil bu arada, türkiyeden büyük. her türlü insan var.
-misafir perverdiler
-kültürlü insanlar, güzel sanatlara ve genel kültüre önem veriyorlar
-bakımlı ve temizler (hem kişisel, hem ortam)
-ruslar soğuk değiller sadece dışarda herkesin yüzüne gülmezler. yabancılara yakın davranmak samimi gelmez. ama sizi severseler sizinle güler eğlenirler
onun harici egonuzu biraz alçaltın derim. yaptığınız bariz kıskançlık. ek olarak erkekler için, size bayılmıyorlar. kendini övmek için, başkalarını yerme ihtiyacı duyan kişilerin özgüvenleri aşırı kırılgandır. size önerim kendinizi geliştirin.60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzun süre orada yaşadım aradaki farklar saymakla bitmez emin olun, ancak birkaç kelime ile anlatmak gerekirse;
-Sizden daha ilgililer
-Ellerinden yemek gelmez ancak ellerinden geldiğini yapma çabalarını görünce rahatlıyorsun
-Oturur derdini saatlerce dinlerler of bayıldım demezler
-Seni taşıyabiliyor muyum derler, bizde değil kendilerinde sorun ararlar, burunları kaf dağında değildir
-Erkektir, çalışsın evine baksın ben evde göbek büyüteyim diyeni görmedim.
-Akşam koşa koşa işten eve giderler terlikle beklerler, aman orda işte bi de önüne mi koyacağız demezler
-Kıskançlıkları normal düzeydedir, camı pencereyi indireni veya arkasını dönüp gideni görmedim
-En güzeli de bu seksten sonra keyif sigarasını birlikte içersin, nasıldı diye kritik yapabilirsin, devirip uykum geldi diyerek yatmazlar...
Bunlar yeterli sanırım.42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTecrübeyle sabit.
+1 yılHerkesin yanlış anladığı bir şey var mevzu sadece güzellik ve çekicilik değil...
Yabancı kadınlarla iletişim sorunu yok .. ego yok kendini beğenmişlik yok , kibir yok ...
Şura da ya da her hangi bir sosyal medya ortamın da bizim kadınlarla ıletişim kurmak imkansız her hangi bir şey yazsan etmedikleri laf kalmaz...
Ama yabancı kadınlar öyle değil , bir diğer konu cinsellik bizim kadınlar cinsellik dediğin zaman sana vereceği ilk c3vap sapıkmisin abazamisin gibi saçma salak şeyler.
Bizim kadınlar evlenince bile eşi cinsellik istese sorun cikartir...32 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda #andromedadanbirkız isimli üye gayet güzel açıklamış.
- +1 yıl
Çünkü güzel abiciğim türk* erkekleri cinsellik konusuna girince ve türk* kızları da olumlu bir cevap verince o konu hakkında yorum yapınca kızı hemen yollu bu diye damgalıyorsunuz. Doğal olarakta bizde herkesle konuşmuyoruz
+1 yıl:D ashha cana yakın olmak değil önemli olan baby kolay lokma olmak lazım onlar gibi.. Türk erkekleri zora gelemiyor genel olarak.. E rusların da bir çoğu davay davay modunda :D ahsh Daha ne olsun Keyifli günler..
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler neden Bizi (rusları) beğeniyor?
- Özgüvenli insanlarız kendimizi övmek için başka bir ülke kızını yermiyoruz.
- Trip atmıyoruz oturup ne sorun varsa konuşuyoruz.
- İlişkilere tabu olarak bakmıyoruz, bir zar namus değil bizde. Dürüst olmak, saygılı, ahlaklı, kibar olmak namus.
- Kendimizi geliştiriyoruz bir sanat sergisine gidip tablo da yorumlarız yeri gelir kültürümüzü de yaşatırız.
- Her ülkede olduğu gibi iyi ve kötü insan var lakin bunu genellemek oldukca saçma.
- Tek cinsiyeti yüceltmiyoruz. ya da bazıları gibi kendimizi bulunmaz hint kumaşı sanmıyoruz.
- Çoğunluğun güzellik algısına hitap ediyoruz.
Bu arada mümkünse tatil için Rusya ya gelen veya bizim ülkenize gelen turistlerimizle bizi tanıdığınızı zannetmeyin.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 3 yıl Marmaris de çalıştım Rus kız arkadaşlarım oldu soğuk değil aksine daha cana yakın sıcak kanlılar egoist değiller birazcık ilgi göstersen mutlu olabilirler Rus erkekleri Türk erkeğine göre daha odun ve kadına değer vermiyor bu yüzden Rus kızları değer gördüğü zaman karşılığını veriyo
12 YorumlaRus kadinlari oncelikle kulturlu saygili sohbeti hos insanlardir guzellikleri haricinde turk kadinlari gibi itici ukala yukardan bakmazlar bir selam verdigin de selam verir veya sohbet etmek istediginde sohbet ederler sanirim bunu gormiyen turk erkekleri icin oldukca cezbeden bir ozellik
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyabancı uyruklu kadınlar daha bir mülayim ve anlayışlı olabiliyorlar
sanırım biz erkekleri çeken durum bu
yoksa kadın kadındır
Türk kadını da güzeldir fakat Türk kadını aklında bir kişi sorunluysa hepsi sorunludur mantığı yatıyor
aslında yanlış insana güvenmeleri yani bir erkeği sırf yakışıklı ya da zengin diye sevmeleri sonrasında kazık yiyip kısacası joker gibi olmaları kötü gösteriyor
eminim yabancı kadınlarda bu düşünce tarzı yoktur
yoksa rus olsun ukraynalı olsun bu milletlerde de güzel olmayan kadın var10 Yorumla
+1 yıltürk kızları soguktur kezbandır samimiyetsiz ve kıskancdır rus arkadasım cok var o kadar güzel olmalarına ragmen okadar alcak gönüllüler ki... türk kızları 150 boyları var kendilerin bişey sanıyolar hele o saçma egoları yok mu...
123 Yorumla- +1 yıl
@Sisinho valla eksileyen eksiliyebilir unru da degil bu gercegi değiştirmez bnim fikrimide 😂 tip bide karakterdende kaybediyolar
- +1 yıl
Helal be ben yazacaktım aynısını , küfrederler diye yazmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bula bula rusyanın en itici kadınını bulmuşsun bu tipleri Antalya'da bolca görüyorum zannediyorlar ki bütün Türk erkekleri bunlara hayran, Bodrum'da bar işlettiğim dönemlerde o kadar çok rus kadınla birlikte oldum ki aralarında gerçekten aşırı güzellerde vardı ama çok egoistler kendini beğenmiş soğuk kibirli oturup sohbet edemezsin anca çok sarhoş olmaları lazım. Sonrası belli zaten direkt s*KS istiyorlar tabi bunun için yakışıklı çekici olman lazım yoksa hiç şansın yok ah o yıllarım ah...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Rus kızları herşeyi ile bütün ego yok kezbanlık yok anlayışlı tatlı ve sıcak kanlı hoşlar tabi istisnalar vardır her zaman ama türk kızları egodan kaybediyor çoğu zaman ne istediği ni bilmiyorlar ki zaten kendini beğenmiş i kimse sevmez buda doğal kılıyor
30 YorumlaEgosuz olmaları. kibirli değiller tipe değil insanlığa bakıyorlar.
Sevdiklerini sahipleniyorlar
Hafifde kıskanç lar, eğlenceliler, erkekleri tatmin ediyorlar
Gelelim bizim kızlara kimse alınmasın
Kibirlisiniz , egolusunuz
Sokakta Tipsiz , efendi bir erkek size aşkını itiraf etse hayır dersiniz bir tonaf dersiniz
Hafif tipi düzgün ağzı laf yapan serseri, çapkın erkek teklif etse evet dersiniz
Kıskançsınız dozunu kaçıyorsunuz.
Erkeği annesinden uzaklaştırıp kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz
Erkek tatmin olmak istiyor.
Siz her seferinde başım ağrıyor.21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. 
Al buda turk kızı 😂😂 milletinde olan cevheri bulcan reis ne daşlar var ülkemizde insanin lezbiyen olasi geliyor
713 Yorumla- +1 yıl
Ego manyağı birisi güzel olsa ne olur
- +1 yıl
Siz meseleği sadece güzellik olarak algılıyorsunuz
- +1 yıl
3 tane rus sevgilim oldu 3 de kasıntı egolu değildi
- +1 yıl
Sizin için sadece tip olacak nazınızı çekecek erkek bizim kızların hepsi öyle olmasada çoğu bencil kendini düşünüyor
- +1 yıl
üfff bu hatunda ne ego, ne kibir vardır, ben çok güzelim, bütün erkekler çevremde pervane... gibi
- +1 yıl
@Banker_Bilo ama hatun taş gibi itiraf et 😂😂
- +1 yıl
@serentiy evet ama kibirinden yanına yaklaşılmaz bunun
Elbette ki Türk kızları da çok güzel fakat toplum baskısından dolayı çoğu güzel kız istediği gibi giyinemediği için göremiyoruz. Mesela en büyük örnek şort giydiği için dayak yiyen kızlar. Ülke daha dekolteye alışamamış. Ruslar gibi rahat giyinseler kim bilir neler olur?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSogukmu? Bir kere rus kizlari turk kizlari gibi gormemis degil. Ilgili ve alcak gonulluler. Bizim kizlarin hepsi kendini kleopatra zannediyor. Turk kizlari bakim deyince 10 kilo boya surmek zannediyorlar. Bakim dedigin cil vucut temizligidir. 10 kilo boya surmek sebekliktir. Azicik yuz ver dunyalari isterler. Gecen burada 90 100 kilo kadin gordum bir ego var allahim ne bu ya. Dunyadaki en egolo ve simarik kizlar hep turk kizlari. Yumurtadan cikip kabugunu begenmeyen tip hepsi rus kizlarinin ise ayaklati yere basar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Çoğu gerçekte rusları görmemiş hiç konuşmamıştır onlarla bile dbbdb sanıyorlar ki hepsi çok güzel çok iyi ama bilmiyorlar ki en iyilerini sadece sergiliyorlar jsjsjs
40 Yorumla
+1 yılLinç yemek istemiyorum mesele rus olmaları değil onlarda ego yok dahasını yazarımda eksi yerim:)
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılben türk kızlarımızdan çok memnunum. hem tip hem muhabbet olarak. rusu latini bilmem neyi diyelim buldun güzelini aldın. oturup iki lafı belini kıramıcaksam ince esprileri yapamıcaksam bana göre değil o iş.
22 Yorumla- +1 yıl
@Usemind tip olarakda abartıldığı kadar değiller burada genelde tatilde güzel fizikli güzel yüzlü olanları vitrinde görüyorlar. rusyay agidenler bilir. orana vurursak bizim kızların güzelliği daha ağır basıyor. ba trp konusunda iyiler hiç kasıntı değiller. yani bi rus kızı sizden hoşlanırsa rahatca yanınıza gelip size teklifte bulunabiliyor
+1 yılEgoist değiller. Bizim kızların hepsi olmasada çoğu egoist. Çünkü ülke abaza kaynıyor. Önüme gelene yazıyorlar hangisi tutarsa diye.
50 Yorumla
+1 yılTC Kızından kat kat iyiler tip olarak demiyorum ego bakımından bıktık egonuzdan böyle karşı ki dağları ben yarattım modunuzdan. Birde adam seviyoruz arıyoruz deyip şero sevmenizden bu kızlar daha çekici
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bu soylediklerine sen inandinmi acaba? Rus kizlari kadar cana yakin baska bir millet yoktur. Bizim turk kizi 150 boyu karga burnuyla afrodit havalarinda rus kizindaki guzellik onda olsa yanina yaklastirmas kimseyi.
10 YorumlaGöğüsleri. Biliyosun bebeğim erkekler için mühim konu.
61 Yorumla
+1 yılRus kızları mı soğuk? Daha önce hiç rus bir kızla tanıştınız mı, samimi cevap bekliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Oldukça cana yakın, tipden çok karaktere önem veren, neredeyse hiç egosu olmayan insanlar. Türk kızlarında ekseriyet, saydıklarımın tam tersi durumunda.
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Beni cezbetmiyorlar , güven telkin etmiyorlar. Bizim kızlar çok daha çekici, güzel.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizim kızlarımız güzel olmaya güzeller evet haklısın ama gözleri çok yükseklerde maalesef.
Yaklaştığımızda zaman pişman ediliyoruz ama Ruslar öyle değiller.20 Yorumla Fotoda gorundugu gibi hersey var daha cok cilve var herhalde
50 YorumlaBende yarı rus'um ama Türk erkeklerinin Türk kızlarına daha fazla değer verdiğini düşünüyorum. En azından sevdiklerini kadını doğru bir tabir mi bilmiyorum ama sahipleniyorlar
13 Yorumla
+1 yılCezbeden. Su. Ben buna. Veya. Baska bi rus kizina su tipimle bes dakka. Konusup. Niyetimi blii ediyim. Hni bu maymum falan demez insan yerine koyar alir karsina konusut shbet muhabbet derkn olayi ystaga kadar. Getirirsin ama bizim kizlar. Olemi gokyuzundeler yani ayaklar yerde ama teeeeee bude bulutlarfa bisi gozukuo ufak tefek erisemiypruxz oraya bna xaten kimse mendilimi bile atmaz ama rus farketmio alirsin yni
10 YorumlaKapris ve ve kendini beğenmişlik hiç yok birkez alçak gönüllüler türkler gibi sonrada görmüş hiç değiller kendilerine değer verin çok önemseller
30 Yorumla
+1 yılBen bile düşüyorum bazen renkli goz ve beyaz ten ayni anda cidden cok guzel duruyor bir kadinda.
41 Yorumla- +1 yıl
bu kadar cesur olabılırmısın
+1 yılRus kızlarını cinsel obje gibi gördükleri için yoksa çekici bir yanları yok. Tribunlere oynayip Türk kizi>Rus diyorum 😂
20 Yorumla
+1 yılNe yok ki dil desen var göz desen var fizik desen var e sevişmeyi de biliyo erkeğini mutlu eder. Daha ne olsun.
20 Yorumla
+1 yılKarakter olarak sakinler ve anlayışlılar. Cinsellik olarakta yabancı kadınlar diyorum genel olarak, her konuda bilinçli ve hakkını vererek yapmaya çalışıyorlar. Kendilerine dikkat ediyorlar falan filan çok çıkar yani.
21 Yorumla- +1 yıl
Bunları yapan Türk kadınları da elbet var ama işte zor bulunuyor. Bulduğum zaman da partnerliğe devam ediyorum zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSüzme peynir gibi bembeyaz bir tene sahip olmaları :D
30 Yorumla
+1 yılYa ruslarda değil olay yabancı olmasında. Ben korkuyorum yakında bekar afganlı kalmayacak ülkede
30 YorumlaResme bakarsan anlarsın. Trip yapmıyorlar, seksiler, çok bakımlılar, türk kızlar boyu 1.55 dili 5 metre
10 YorumlaBizim ülkede seven görünmez oluyor görmezden geliniyor yabancı olunca. Dilde bilince tanışması güzel oluyor empati kurmak kolay oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç birinin burnu havada değil. En azından selam almayı vermeyi biliyorlar. Erkeklerini sahipleniyorlar
Ayrıca şu güzelliğe bak ya 😁10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde temizler
Pürüzsüzler
Kıl durumları pek zaten yok. Başka bir numaraları yok bencede.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılEgosuzlar, genetik olarak şanslılar ve yatakta onu yapmam bunu yapmam pazarlığı yapmıyorlar.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atmıyorlar, çok güler yüzlüler , Bizim kızlar gibi burunları Kaf dağında gezmiyorlar
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kızlar... eminim kafa dengi olanda çoktur. isteyen istediğini alsın bence sıkıntı yok
20 Yorumla
+1 yılİnsan elindekinin, gözünün alıştığının asla kıymetini bilmez.
34 Yorumla- +1 yıl
Zaten ülkemizden Rus kızıyla konuşabilecek kadar İngilizce bilen erkeklerimizin sayısı o kadar fazla değil. Evlenmek isteyenler veya Ruslara hayran olanlar kendi milletinin farkında olmayan, her Türk kızına cinsellikle yaklasip red yiyince Türk kızlarını egoist, kötü görenler. O yüzden bu Türk/Rus konusunu kızlar olarak çok irdelememiz gerektiğini düşünmüyorum.
- +1 yıl
Kolay lokma değil hiçbir kıza kolay lokma gözüyle bakılmaz ama insan kendinin ne olduğunu bilmeli. Türk kızlarını kötülemelerinin veya Rus kızlarını tercih etmelerinin sebebi Türk kızlarına abazan gibi yaklaşmaları ve kızın doğal ve haklı olarak ona verdiği tepki. Yani kendi isteklerine karşı bir cümle söylenince kızı kötü görmeleri. Eğer kıza cinsellik konusunu açmışsa kız ters tepiyorsa kız egoist oluyor, eğer ters tepmezse... Yani hiçbir şekilde bazı erkeklere yaranilmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soğuk moğuk afet gibi hatun daha ne olsun...
Evlenmelik değil, eğlenmelik tabiki de :D10 Yorumlaingilizler bunlara bin basar hepsi sarı saç renkli göz
10 Yorumla
+1 yılBeyaz ten renkli gözler hoş fizik.
Ne ararsan var :D10 Yorumla
+1 yılBana Türk kızı mı Rus kızı mı diye sorsalar hiç düşünmeden Türk kızı derim
11 Yorumla- +1 yıl
Ama düşünürsem Rus kızı derim
Beyaz ten , mükemmel fizik, güzel yüz. Bizdeki bir de bizdeki Kibariyelere bak
10 YorumlaŞimdi bu görseldeki kadında erkekleri cezbedecek hiç bişey yok mu sence? 🤔
10 YorumlaSoğuk iklimden geliyorlar biz sıcak kanlı insanlarız ısıtıyoruz 😀
10 YorumlaHakkını veriyorlar bu gerçekten böyle yani inkar edilemez
10 YorumlaRus kızını beğenen kitleyi beğenmiyor o kızlar BAĞXHQÜSJQÜXNQÜSNQÜAŞA
11 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san
+1 yılBildiğin doğallık akıyor bizim kızlar öylemi boya küpü moda gösteriş delisi
10 YorumlaSarışınlar ciltleri güzel ve rahatlar yüz hatları da güzel kemik yapısı olarak.
10 Yorumla
+1 yılkolay olduklarını sanıyorlar..
ve sadece internette / görsel medyada gördükleri gibi hepsini mükemmel sanıyorlar..20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Az önce birinden geldim gerçekten sopuk nevale, türk kızlarınu aratmazdı
10 YorumlaOfffff parçaya bak yaaa içim gitti. Ayarlarımla oynadın resmen.
10 Yorumla
+1 yılFizik bir yere kadar. Asıl önemli olan Biizm kızlar gibi kırk takla attırıyorlar
10 YorumlaAslında görsel herşeyi anlatmaya yetmiş 😂
51 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYabancı oldukları için bu kadar cezbediyorlar. Bir Türk kızı böyle giyinse, erkeklerle samimi olsa bizim ülkemizdeki erkekler adını çıkarırlar ama yabancı kızlar giyince onlar için s*ksi, çekici oluyorlar.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sisinho Keşke yakışıklı olup bunu söyleseydin belki inanırdım.
- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem