çok mükemmel birşey ama ayrı olunca da yapamıyorsun dönüp dolaşıp yine ona varıyor aklın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Abi saçma sapan şeyler bunlar eskiden ten uyumumu vardı gel 1950 li li senelere ten uyumu var mı yok mu göstersinler sana
bizzat yaşadım yaşamayan anlamaz bunu.
Yav allah aşkına ne yaşadın kaç kişiyle denedin de bu kanıya vardın atıyorum 10 kişiyle test ettinmi bunu yok birinden hoşlanmadın öteki sana daha değişik geldi olay tamamen bu
bana inanmıcaksın belki ama ilk sevgilimde denk geldim araştırmalarım sonucu ten uyumu yaşadığımız ondan sonrada başka kişiye o çekimi hissedemedim
Bence konu tam olarak sen ilk sevgilini bilinç altından çıkaramaman ki buda gayet doğal bir olay ilkler kolay unultulmuyo bende bizzat bunu yaşadım
ya şimdi sana nasıl anltsam burda anlamazsın yaşamadın çünkü sevgiyle alakası yok
Ya bak bana bir şey ıspatlamana gerek yok ama bence sen bu konuyu kafana çok takmışsın şimdi ben ne dersem diyim sen diyeceksinki ama ben bunu yaşadım diyeceksin
tm knka
Aslında uzun bi konu tartışmaya değer ama mantık çerçevesinde
ya sana anlatırdım da anlardın ozaman ama üşeniyorum zaten anlamaz yaşamayan
Boş ver anlatmana gerek yok kaç yaşındadın bilmiyorum ama sanırım benden küçüksün benden sana bi abi tavsiyesi hayatı bu boş heves ve ihtirasları kafaya takarak kendini yorma boş ver hayat her şeye rağmen güzel ve yaşamaya değer geçmişide fazla kafaya takma yaşandı ve bitti güzel olan her şey gibi
senle tartışmayacağım bilmeyen birine ne anlatabilirim zaten
Bilmeyen değil tam tersi hayatın her türlü cilvesini yaşamış biri olarak sana yazıyorum tecrübe ederek yani
Bir çocuk var uzak benden ama fazlasıyla ten uyumu yaşıyorum ona hadi bakalım hayırlısı
cinsel çekimde olabilir seninki ten uyumu derken renk uyumu demiyorum ins biliyosundur kdkdkdksls
Mal değilim
heh iyi baktımda bazı mallar renk uyumu demisler
Yaa bu absürt olacak ama biri vardı tam 8 ay sürdü ve aklımıza her geldiğinde buluşurduk
onsuz yapamıyorum ten uyumu yüzünden kokusunu istiyorum dokunmak...
Seni çok iyi anlıyorum ama beni sadece onlar kesmiyordu
yasamayanlar bune diyor simdi sdlflsşd
O hazzı yaşamak onu hissetmek offf bak ya gece gece beni ne hale soktun 🙈
Peki sen ne yaşadın onunla
göz göze gelince gözlerinizi birbirinizden ayıramıyosun mesela
Ben o ten uyumunun her kısmını en ince ayrıntısına kadar inceledim
nasıl tanıştınız ve bunu nasıl anladınız olduğunu
İstersen dmden yaz
sen yaz yazamıyorum
Tamam
Ten uyumu dünyanın evrenin en farklı olaylarından biri biliyor musun
biliyorum mahvetti beni hiç yaşadın mı?
Ben daha farklı sorunlar yaşadım mutlaka herkes hayatında daha farklı sorunlar Yaşar anlıyorum gerçekten bir kadın sevgisini çok göstermez ama bedelini yansıtır buna yani akıllı başlı insanlarla birlikte oldum gerçekten mantık çok önemli seviyoruz her önümüze geleni seviyorum ama bu doğru bir şey değil e şimdi gel unutabilir misin yani kaç gün geçer kaç yıl geçer yani unutamazsın bu yaşadıklarını ne kadar acı bir şey oysa insanlar konuşarak her şeyi anlaşabilir
kanka sen ten uyumunun ne olduğunu bildiğine emin misin?
Pampa günlük o kadar insana dokunuyorum ki hepsini uyumluyum öyle zannediyorum meslek icabı
komik değil ve bence bilmiyosun
Sen bil her şeyi sen bir kanka
tamam biliyorsun anlat ozaman hdi
Ten uyumu, dokunmayı karşı koyulamaz hale getiren, feromonlar gibi hormonal, bilinçaltı süreçler gibi psikolojik ve tarafların birbirlerinin cinsel anlayışına hitap eden öğelere sahip olması durumu gibi, sosyal çerçevelerde iki kişi arasında meydana gelen olumlu ve çekici etkileşimlere verilen isimdir.
ama yaşamadın hiç
Çok da güzel yaşadım canım
ben daha farklı sorunlar yaşadım demişsin
O seninle onun arasında doğru insan seçseydin.
Eh işte, bana itaat ediyor gibi geliyor ama arada. Uyum karşılıklı olur, burada tek yön gibi olmaya başladı.
Ten uyumum olacak kişiler ile devam ederim genelde sonuna kadar partnerlik konusunda zaten sorular ile az çok tahmin ediyorum bana uyuyor mu diye
Ariyorum bulamiyorum bi turlu
Uyumsuzum sanırım ben :D
O teni arıyosun baskasında ama olmuyor
4 sene geçti hala aklımda bir türlü yapamıyorum
Yatmıs mıydını
yatmadık ama yatmadanda anlasılıyor zaten
Yok ya anlasılmıyor yatsan hıc bırakamıyosun
Oluyor evet
Yaşamadım hiç bakirim kanka
ten uyumu ne aga
anlatılmaz ki git googlede arastır biraz
boş işmiş