AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
isteyen hoşlanır istemeyen hoşlanmaz. herkes hoşlanmak zorunda değil.
cinsellikten hoşlanmak zorundada değil. özgürlükçü olun biraz.
Yav ne alaka ya ben dost olmak için sordum nasıl bir zihniyet bu nasıl hemen başka yöne çektin yalnızım kız arkadaşım yok ama gaylarla iyi anlaştığım için eskisi gibi bir gay dost bulmak istedim ne var bunda ne bu on yargı?
Okuma da güçlük çekiyorsunuz yazılanı okuyamıyorsunuz sanırım ben orada aşağılamayla ilgili bir şey yazmadım. Ki sen on yargılı birisin üzüldüm şu an senin adına.
kadınlardan hoşlanmayan gay mı olması gerekiyor?
kadınlardan hoşlanmayan düz adamdır işte.
hayır sen kadınlardan hoşlanmayana hemen gay diye damgalıyosun. ona tepki gösterdim.
ön yargılı falan değilim. sen kadınlardan hoşlanmayana hemen gay diye damgalıyosun.
ona tepki gösterdim. tamam sen onlarla arkadaş olmak istiyomuşsunda ben sandım sen sen kadınlardan hoşlanmayana gay diyorsun sandım. ön yargı değil. öyle sandım.
Yine on yargı işte ben Xper1 seviyeyim gay yazınca sorum kaldirildi xper1 seviyede olduğum için ben de bu yüzden kadınlardan hoslanmayan derken onu kast etmeye çalıştım çünkü başka türlü yazınca sorum kaldırılıyor napayim? Niye bu on yargı önce bir sorsaniz keşke.
sen onlarla arkadaş olmak istediğini yazmamışsın. Kadınlardan hoşlanmayan erkek var mı aranızda
diye yazmışsın. ben her erkeğin kadınlardan hoşlanmak zorunda olmadığını hatta cinsellikten hoşlanmak zorunda olmadığını yazdım. sadece görüşümü yazdım. sana karşı bi şey söylemek istemedim.
Çünkü öyle yazınca da iletişim amaçlı paylaşım diyip kaldırıyor bu yüzden zaten demek istediğimi anlayan olursa gelir yazar dedim ve sen görüşünü yazmadın sen direk saldırıp yargıda bulundun gelip insanca sorsan anlardın.
ön yargı falan yok. yanlış anlama var sadece.
Yanlış anlaşılma bile olsa kullandığın üslup hoş değil ve on yargıya giriyor neyse iyi günler zaten canım burnumda tartisicak havam da yok
sana diyom ki sen Kadınlardan hoşlanmayan erkek var mı aranızda diye yazmışsın,
bende cevap olarak isteyen hoşlanır istemeyen hoşlanmaz. herkes hoşlanmak zorunda değil.
cinsellikten hoşlanmak zorundada değil diye yazdım. sonra aşağıdaki yorumlardan birinde
axiakrep adlı kullanıcı gay olmuyor mu onlar diye yazmış. sende ona cevap olarak Evet onu dedim diye yazmışsın. bende onu görünce kadınlardan hoşlanmayan her adamı gay olarak gördüğünü sandım.
Tamam kardeşim anladım ben de diyorum kullandığın üslup güzel falan değil ben burada gay olanları asagilamadim sadece seviyem yetmediği için anlayan olur illa ki diye o şekilde yazdim yani gaylar kadından hoşlanır ama kadın olarak görmez etkilenmez benim dediğim buydu ve sen yorumlara aldanıp üstüne zaten yorumlarda da bir şey yoktu ona rağmen gelip bana yargı dağıtıp özgürlükçü olun biraz falan diyorsun ortada bir şey yokken. Sebep ne olursa olsun takındigin tavır hoş değil.
ön yargı değil. yanlış anlama. ön yargı mön yargı falan yok. ayrıca ben yanlış bi şey etmedim. kadınlardan isteyen hoşlanır istemeyen hoşlanmaz. herkes hoşlanmak zorunda değil.
cinsellikten hoşlanmak zorundada değil diye yazdım. ne var bunda?
Eğer gelip son cümleye özgürlükçü olun biraz diye yorumda bulunuyorsan bu on yargidir.
Ayrıca konuyu tam bilmeden de konuşuyorsan da on yargidir bak şimdi bildin ve yaptığın hem yanlış anlaşılmaya yol açtı hem de on yargıya girdi neyse zaten senin gibiler hatasını kabul etmez boş ver iyi günler size
gay dediğin kadınlardan hoşlanmayan değil. eşcinsel anlamına geliyor.
ben ne kadınlardan nede cinsellikten hoşlanmayanmayanları kastediyorum.
Off cidden kafayı yicem ya kardeşim biz de biliyoruz benim eskiden vefat eden Burak diye arkadaşım vardı kadınlardan hoşlanıyor ama cinsel anlamda değil ben onu kast ediyor ve onun gibi birisini arıyordum cidden çok boş yapıyorsunuz bana yazmayın ve işinize bakin
Yaptığın on yargıyı kabul etmeni beklemiyorum sadece işinize bakin ve yazmayı kesin. Daha da büyütmeye luzum yok
özgürlükçü olun cümlesini sen aşağıda kadınlardan hoşlanmayana gay denmesini onayladığın için yazdım. nedeni bu. bunun nesi hata? nesi yanlış?
Onaylamadım ama akıl olmadığı için anlamaman normal ben orada benim anladığım gaydan bahsettiğini düşündüğüm için onayladım daha fazla on yargı dağıtmadan işine bak
Senin gibi insanlar hatasını kabul etmez ya zaten sen gibiler yüzünden herkesi sutladim acınası derece de yalnızım kendimi suclardim bu konuda ama hayır şimdi anladım ki çevremdekiler hatalıymis sen anlamamı sağladın hadi eyvallah
benim ön yargım veya hatam yok. sadece kadınlardan hoşlanmayan erkekler hakkındaki görüşümü yazdım ve senin kadınlardan hoşlanmayan her erkeği gay olarak gördüğünü sandım.
yukardaki görüşümdede bi yanlışlık yok. isteyen hoşlanır istemeyen hoşlanmaz. herkes hoşlanmak zorunda değil demişim. bunun nesi yanlış? cinsellikten hoşlanmak zorundada değil diye yazmışım. bunun nesi yanlış?
Nesi yanlış diyeyim benim sorum arkadaş bulmaya yönelik ama sen gelip bana yargı dagitiyorsun ve onun üstüne özgürlükçü ol diyorsun bu yaptığın on yargı ama senin gibi zihniyetsizler hatasını kabul etmez. Daha uzatacak misin yoksa engelleyim mi çünkü cidden sinirimi bozuyorsun
özgürlükçü olun cümlesini sen aşağıda kadınlardan hoşlanmayana gay denmesini onayladığın için yazdım. nedeni bu.
axiakrep adlı kullanıcı gay olmuyor mu onlar diye yazmış. sende Evet onu dedim ama Xper 1 seviye olduğum için gay yazınca yayinlamadi soruyu o yüzden öyle yazdım ben de diye yazmışsın.
ve bende bu yüzden senin her kadınlardan hoşlanmayana gay dediğini sandım.
o yüzdende özgürlükçü olun dedim. gay demeyin dedim. yanlış anlamışsamda bu bi hata değil.
senin beni aşağılamanda hiç hoşuma gitmiyor. ben sana insan gibi laf anlatmaya çalışıyom. yanlış anlama olmuş diyom. sen hala tutturmuşsun ön yargı hatasını kabul etmiyor diyorsun.
görüşümdede bi yanlışlık yok üstelik.
sen yukarda arkadaş bulmak istediğini yazsaydın bende yanlış anlamazdım.
sen sadece Kadınlardan hoşlanmayan erkek var mı aranızda diye yazmışsın.
bende cevaben teyen hoşlanır istemeyen hoşlanmaz. herkes hoşlanmak zorunda değil.
cinsellikten hoşlanmak zorundada değil diye yazmışım. gayet güzel doğru yazmışım.
sonra aşağıda adam gay olmuyor mu onlar yazmış. sende evet diye cevap vermişsin adama bende ona karşılık olarak özgürlükçü olun yani gay demeyin diye yazmışım. gayet güzel doğru yazmışım.
sana düşmanlık olsun diye yazmadım bunları. doğruları savunmak için yazdım.
senin arkadaş bulmak istediğinide bilmiyordum. yeni öğrendim.
ben kendimden eminim. içimde rahat. ben sadece normal olanı yazdım. hiç bi hatam yok.
sadece senin arkadaş bulmak için sorduğunu anlamadım. anlasaydımda böyle yazmazdım.
bana ettiğin hakaretler aşağılamalarda senin günahın. ben sadece yanlış anlamıştım. hepsi bu.
senin niyetini bilseydim böyle yazmazdım. şimdi sen söyleyince anladım. sen sadece arkadaş bulmak istiyormuşsun. ama benim bu konuda alnım ak. haklı olduğum görüş içinde kimseden özür dilemem. çünkü haklıyım.
yanlış anladıysa yanlış anlama için afedersin ama görüşlerimde bi hata yok. bi yanlış yok.
ön yargıda yok. sadece yanlış anlama. hepsi bu.
sadece yanlış anlama için özür diliyorum. ama ön yargılı değilim. sadece yanlış anladım.
görüşümdede haklıyım. ondada bi yanlışlık yok.
seninde bana ettiğin hakaretler aşağılamalar suçlamalar için aynı şekilde hepsini geri alıp
özür dilemeni bekliyorum.
Asla diyemeyeceğim çünkü ben arkadaş kelimesini belirtince sorum kaldiriliyor o aşağıdaki yoruma gelince de ben o kişinin benle aynı şeyi bahsettiğini düşündüğüm için evet diyip onayladım ama sen olayı konuyu bilmeden bana gelip yargıda bulunup özgürlükçü olun dedin eğer dediğinde haklı olsaydın evet on yargıya girmezdi bu ama sen yanlış anlayıp sormadan dinlemeden yargıda bulunduğun için zihniyetsiz bir mahluksun ve şimdi Git işine cahil zihniyetsiz leş insan
Görüşümde hala hata yok diyor kendini beğenmiş lan mal, gelip konuyu bilmeden bir insan özgürlükçü olun diye on yargıda bulunuyorsun nasıl görüşünde hata yok kendini beğenmiş mahluk
Ağzımı bozmayacaktim ama sonuna kadar hak ettin
Şuna bak ya kes uzatma dedikçe nasıl da haklı çıkarıyor tabi hata ben de ben on yargılı insanları degistiremem ki gelip senle tartışıyorum burada
defol git lan ne halin varsa gör.
ne aksi biriymişsin sen be. sana insanlık etmekte yaramıyo galiba.
adama bak yanlış anladık diye özür diliyoz yine yaranamıyoz.
sabahtan beri yanlış anladım diye öyle özgürlükçü olun dediğimi söylüyom adam hala beni suçluyor.
yanlış anladım diyom anlamıyor musun? anlamıyor musun?
bi de hakaretleri hak ettin diyor utanmadan. sen bana hakaret edeceksin beni aşağılayacaksın bende bunu kabul edecem öyle mi? hadi lan ordan. hakaret etmek aşağılamak ahlaksızlıktır. terbiyesizliktir. yazma artık. sen laftan anlamıyorsun. seninle uğraşamam. defol git başımdan.
yazıklar olsun sana. pü.
Haha 😂 sıktır lan Got hem on yargici yaklaş yanlış anlayıp üstüne bir de hala görüşümde haklıyım diye diret sonra da üste çık hadi ordan mali😂
Yazan da sensin mk götü
gay olmuyor mu onlar
Evet onu dedim ama Xper 1 seviye olduğum için gay yazınca yayinlamadi soruyu o yüzden öyle yazdım ben de
sen gay misin
Yok ya kızım ben
Sadece arkadaslarimin hepsini sutladim ve yalnızım eskiden gay arkadaşım vardı çok iyi biriydi ve duygusallık olmadan çok güzel ilişkimiz vardı dostluğumuz vardı ama vefat etti ondan sonraki dostluklarim da saçma sapandi , o yüzden tekrar kalıcı dostuluk ariyorum🙁
gay olmuyor
Nasıl olmuyor
olmuyor
Nediyorsun ya nasıl olmuyor of cidden neyse
Paraya tapan varlıklardan hoşlanmam
Ee ne alaka ki şu an o
Çok alaka kızların %99.9 paraya tapar çünkü
Hoşlanmayan erkek değildir
Hoşlanıyorum anlayışlı kadınlardan
Vardır mutlaka
Yok ablacimm yok.
Vardır elbet