
#movie_colic

Merhaba,
Böyle bir güzel soru sorduğunuz için sizi tebrik takdir ediyorum öncelikle teşekkür ederim böyle güzel bir soruyla beni karşı karşıya bıraktığın için, şunu dürüst bir şekilde söylemek isterim ki özellikle erkeklerde daha fazla bu durum vardır kadınlarda da tabii ki vardır ama erkekler de biraz daha ağır basar, erkekler öncelikli olarak bir kadında dış görünüme çok önem verir saçının şekli vücudunun şekli fiziği görünüm şekli ya da p******* verdiği önem Aşk ilişkilerinde büyük önem taşır tabii ki biz ne dersek diyelim hiç güzellik diyebiliriz huy güzelliği diyebiliriz bunları da önem verebiliriz ama kimse kendini kandırmasın öncelikli olarak insanların önem verdiği tek nokta fiziki ve dış görünüm müdür kimse dış görünümü kötü olan bir insana ben bunun içini gördüm bu mükemmel bir insan diyerek aşık olmayı tercih etmez. Bundan mütevellit insan yüz güzelliği mi yoksa kalp güzelliği mi diyecek olursanız öncelikle yüz güzelliğine bakarlar dış görünüme bakarlar fiziği yerinde mi affedersiniz göğüsleri yerinde mi ya da yatakta beni mutlu edebilir mi diye ilk akıllarından geçirdiği nokta bu olur çünkü ilişkilerin ve evliliklerin ilk noktası cinsel birlikteliktir, insanlar dış görünüşünden hoşlandıktan ve sevdikten sonra daha sonrasında birbirini tanıma ve düşünceler fikir ayrılıkları ve aynı fikirde olup olmadığını ya da vicdan olup olmadığını kısacası hiç güzelliğinin olup olmadığını anlamaya başlarlar. Fakat genel itibariyle kalp güzelliği dönem nokta insanların birbiriyle anlaşma şeklidir yani insanlara fikirleri uyuşmuyorsa kafa dengi değillerse birinin a dediğini diğeri b diyorsa yani bir fikir çatışması kuşak çatışması yaşanıyorsa izlenen filmler de dahi ayrıcalık oluyorsa bir taraf fesatlık düşünüyorsa hiçbir zaman iyi bir tarafı gör görmezden geliyorsa genel itibariyle bu yüzden kalp güzelliği ön plana düşmeye başlar eğer kalp güzelliği ve fikirler anlaşamıyorsa belli bir süre sonra yüz güzelliği geri planda kalmaya başlar insanlar birbiriyle anlaşamadık ama ama ama ilk olarak insanların anlaştığı nokta ve etkilendiği tek nokta yüz güzelliğidir kalp güzelliği daha sonra gelir.
Şimdi kalbi güzel olmayanın yüzü de güzel olmaz ki bu yüzü gülen olanın kalbi de güzel demektir. :D Yüz güzelliği olmasa kalbi dikkatimi çekmez ve benim güzellik anlayışım her insan gibi farklıdır. İlk izlenimde hoşuma gitmeyen bir insanın kalbi iyi olsa ne olmasa ne. Çok iyiyse Cennet'e gitsin. Başta içim kıpır kıpır edecek ki merak edeceğim.
Selamm 😊 ben şimdi iç güzelligi yüreği güzel olsun yeterki diye kasmak istemiyorum. Dışı da güzel olsun istiyorum ben. Beni etkilesin, cezbetsin dış görünüşü.
Kaşına gözüne tutuluyorum , bir kaçıpta gelsene yanıma yanıma diyebiliyim dimi 😂😂
Devamında iç güzelliği de önemli tabiki.
Merhametli fedakâr şefkatli olursa da super olur.
Ben ikisini bir arada alamıyor muyum 🤭😂
Bu paketimiz tükenmiştir 😅
Ne var başka 😀
2 seçenekten birini seçmek zorundasın 😅
Ben oynamıyorum 😂
Tamam seni dışarı alalım 😅
Ah mersi 🧚♀️
ay rica 😅
İlk anda yüz güzelliği olmayan insanlar cazip gelmeyebiliyor lakin sonraları kalbinin güzel olmadığını anladığında yüzünün güzelliğine kanmanın hiçbir anlamı kalmıyor.
Rica ederim : )
Cevap
27Cevap
Benim için yüz.. kalpler hep aynı nasıl olsa 😀
bazıları büyük olabiliyor boyut olarak 😅
iddalıysan bu konuda sorun yok o kalbi her türlü tamir edersin 😅
Tamam sormam 🤭🤭😅
Kendi seviyenizde, size sizin kadar değer verecek biriyle sevgili olun. Sadece sevgi değil önemli olan. Fazla sevgi takıntı doğurur yaşadı ve söylüyorum herkes aynı değildir ama bir ilişkim oldu ve bunda beni seven kişiyle olan bir ilişkim oldu. Beni kıskanıyordu ama saygı duymuyordu. Saygısızlığı dayanamadım gurur güzel birşey değil ama kendimi sadece oyuncak olarak görmeye başlamıştım. Bittiğinde bana takıntı yaptı ve sanki dünyayı kurtarabilirmiş gibi 6 yıldır peşimden koşuyor. Şu an bana saygılı biriyle seviyeli bir ilişkim var. Arkadaş gibiyiz ve bu güzel bence. Kısacası tip de kalp de önemli ama kişilik ve insanlık seviyesi senden aşağıda olmamalı. O yukarıda ise sen yetişmelisin insanlık öğrenmek birşey kaybettirmez. Bilmiyorum yorum senin.
Bu bir aforizmadır. Biz ne kadar kalp güzelliği desek de bizi o insana çeken dış güzelliği, o insanda tutan şey kalp güzelliğidir. Kalp güzelliği keşfedildikçe o kişi gözümüzde güzelleşir. Buna insan psikolojisinde halo etkisi denir.
Yüz güzelliği olmazsa çekim çok zor oluşur. Kalp güzelliği olmazsa da o çeken şeyin yanına köpek bağlasan yine durmaz. Ama bir karar vermek gerekirse şunu söyleyebilirim.
Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş insan derim
Bir kadın olarak ne sadece iç güzelliğin, ne de sadece dış güzelliğin mutlu bir birliktelik için yeterli olduğunu düşünmüyorum. İkisinin eşit olduğu insanı bulmak zor olduğu için şahsi fikrim iç güzellik bir tık daha önde olmalı. Tabi ciddi bir birliktelik düşünmeyenler mutluluğu belden aşağıda aramaya devam etsinler, şu devirde ilişkilerin çoğu tam olarak böyle... Yüz güzelliğini bırak, sadece vücut güzelliğine bakıyor çoğu artık, yüzün de çok önemi yok…
Valla kimisi gibi yalan ve yapmacık olmicam evet kalp güzelliği onemli ama herkeste bir kalbin güzelliğini tam olarak bulamayacagimz bir zamandayız ha olsa çok güzel olur ama bana kalırsa basta kalp güzelliği olmak uzere ikiside olsa guzel olur ha illa biri olcaksa kalp guzelligi ama 2si olcaksa bu cok hos olur herkes yan yana yürüdüğü insanın yanina yakışacak hoşlukta olmasını ister
Günümüzde malesef ki dış güzelliğe önem veriliyor, erkekler veya kadınlar nekadar iç güzelliğine önem verdiklerini söyleseler de aslında içten içe biliyolarki önem verdikleri şeyler kilosu olsun, boyu olsun, tipi olsun yani dış güzelliğe bakıyolar ama bence benim düşüncemce yani herkes ister sevgilisi düzgün tipli biri olsun, ama anlamadıkları birşey var dış güzellik herşey değildir öyle bir an olur ki iç güzelliğin nekadar önemli olduğunu anlarlar , siz bakın her ikisinden de eşit olan kişileri hayatınıza alın belki o zaman üzülmezsiniz :(:
Kadının iç güzelliği yüzüne de yansır gülüşüne de bakışlarına da..
Ve baktıkça erkeğin gözünde güzelleşir..
tabi burda önemli olan bu güzelliğin değerini anlayacak erkek gözüyle mi yoksa başka bir uzvuyla mı bakıyordur
Dış görünüşe göre karar verip iç güzelliğine göre devam edilir genelde Bi söz var yüzü güzel olana 40 günde doyulur da içi güzel olana 40 yılda doyulmaz diye Anane nasihati gibi oldu ama doğru bence 😂
İkisine de önem vermiyorum ilgilenmiyorum böyle şeylerle.
Günümüzde ise daha çok yüz güzelliğine ve fiziğe önem veriliyor. Hatta bunun için insanlar birbirlerine aşık bile oluyorlar.
Kişinin kritlerine göre biçimlendirilebilir bu konu bence davranışları yani kalbi sonra ne iş yaptığı maaşı ama aynı düşünce de iki kişi olursa kafa yapısı dediğimiz olay ilişki sağlam olur.
Kalp Güzelliği. İnsanlar Kalbimi Merak etmiyor... Ne elde edebiliriz diye Düşünüyor...
(Ferdinand Magellan)
"Gözler kalbin aynasıdır." diye geçer bir şarkıda. Kalbin güzelliği kişinin yüzüne mutlaka yansır. Yeter ki kalbi kötülükle dolu olmasın.
Ben birazcık çirkin erkek seviyorum. Ayrıca ben beyin güzelliği diyorum.
İlla bu ikisinden birini seçeceksemde önceliğim kalp güzelliği.
Benim için kalp herşeyden önce gelir.. kalbi bozuk olan birinin yüzü dünya güzeli olmuş neye yarar..
Kimse yalan konuşmasın yüz güzelliğin olmadiktan sonra dünyanın en iyi kalpli insanı ol kimse seni umursamaz
Kalp güzelliği yüz yaşlanır çöker kalp ise bir ağaç gibi yıllanır değerli olur.
Yüz güzelliği ilk etapta önemli evet ama kalbi güzel değilse en fazla 1 sene katlanırsın.
Ben bu konulardan bir gram anlamıyorum, teşekkürler
Ahlak güzelliği kalbi kötü olanın ahlakı güzel olabilir.
Once dis guzellik Begenmem gerekir.. Yanima yakissin.. Yani kisaca yuz guzelligi..
Bence kalp güzelliği en önemli olan, yani ben ona bakiyorum. Biri illa çok güzel olmasina gerek yok. Bir arkadaş bugün şey demisti, melek gibi yüzü olsa ama içi çürükse ne faydasi var. Kalbi güzel olsun. Güzellik gelip geçici demisti. Ve ben buna katiliyorum
İlk yüz sonra kalp. Yüzünü beğendiğin birinin kalbini merak edersin.
Ya peki Kızların yaklaşık %90'ının kalp güzelliği diyip sonrasında da en yakışıklı erkeklerle sevgili olmalarına ne demeli?
@damesblanches yorumunuz nedir hakime hanım? 🙄😊
Kalp güzelliği olmayan birinin yüzü güzel olsa ne olmasa ne?
İkisindenim de olsun sj
yüzünü beğenmediğimiz kimsenin kalbine baktığımızı zannetmiyorum artık.. devir öyle bir devir oldu.. genelde de yüzü güzen olanın kalbi sıkıntılı oluyor.. ya da bana öylesi denk geliyor.. insanlar kötüleşti. kalpleri de taşlaştı.
Kalp güzelliğinin yüze yansımış hali 😄
o yüz güzel olacak 😅
E yani görselliği severiz 😄
Bu yüzden topluca evde kalacaz 😅
😄😄
Kalp tabiki kalbi guzel karakterli durust olsun en basta icimizi yakmasin. Dis guzelligi sonra gelir ama recep ivediginde dedigi gibi. Gel gelelim ruhlar alemindede yasamiyoruz 😁
"Yüzü güzele kırk günde doyarsın, gönlü güzele kırk yılda doyamazsın."
Ben kalbe bakıyorum günümüzde ise başka yerlere bakılıyor
Bence kalp güzelliği en önemlisi o ama kızda Kezban olmasın yani
ikisi de ama iç güzellik daha önemli çok yakışıklı ama şeref yoksunu bir insanla arkadaş bile olmak istemem
Kizlar hepsi yalan söylemiş, kizlar 3 şeye bakar, kas, yakışıklılık, para, yani kalp falan yalan, doğru olalım yalana gerek yok, hadi iyi geceler.
herkes kalp diyo allah belanızı vermesin yalanlara ba ba bak kardeşim 2021 deyiz ne sandınız tabi yüz güzelliği lazım bize sabaha kadar kalp g. diyin
Kimileri Kalp güzelliği kimileri yüz güzelliği diyor yüz bana sorarsan Kalp güzelliği diyenlerin çoğu doğru söylemiyodur ki bu zamanda bakıldığında kimse kimseyi beğenmiyor ama Gel gör ki kiminin kalbi güzel dışı kötü kiminin dışı güzel içi kötü
Mümkünse ikisinden de alayım
Herkes kalp güzelliği diyor ama kimse yüzünü beğenmediği birinin kalbını merak etmiyor?
Aynen öyle
Elma var dışardan mükemmel gözüküyor içinde kurt var yermisin yemezsin o yüzden kalp
Kalp güzelliği hep öndedir
Kalp güzelliği de önemli yüz güzelliği de önemli
Kalp güzelliği, ruh güzelliği
~kalp güzelliği, güzelliğin kendisidir zaten 🎩
Kalp güzelliğinin yüze yansıması🌞
ikisi de ama kalp %75 yüz %25
Hangi ilişki için sorduğuna göre değişiyor ☺️
Her ikiside onei bence ilk güzelliğini beğenirsin sonra kalbi güzelse onuda beğenirsin
En azından babaları bir şeye benzesin. Tamamen çocuklarımı düşünüyorum)
Kalp güzelliği öncelik
İç güzelliğin dışa vurması.
Kalbi güzel olanın yüzü güzelleşir
Günümüzde kalp güzelliğine önem verilmiyorki
kalp güzelliği erkekte önemli
Sonsuza kadar kalp güzelliği.
Kalp güzelliği. Kalpteki yüze yansıyor zaten.
insan gibi insan olsun yeter
Kalp.
kalp güzelliği daha önemli
İkiside
İkisinin harmanlanmış hali
Valla bence ikiside önemli
Zekâ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?