İnsanları boylarına göre değerlendirmek bana göre yanlış bir yaklaşım ama konumuz bu değil tabi. Belki sende umduğunu bulamamıştır. Sonuçta erkekler iltifat ederken bazen öyle düşünmeseler bile yaklaşmak için güzel sözler söylerler. Senin biraz ağırdan Alman lazımdı. İltifatlara güzel sözlere hemen kanmaman lazım, her mesajına anında cevap vermemen lazım. Ağırdan Alman lazım.
Hele ki ilk konuşmalarda fazla içiini döküp dertlerini serdiyse kafa dağıtmak için yazmış olma ihtimali yüksek, gerçekten senden hoşlanıyorda olsa bile görüldü atacak kadar rahatlamaya başlamış.. Seninde misilleme yapmanı tavsiye ederim..
Şu an yazdığı mesaja görüldü yaptim daha yazarsa yine görüldü yapmalı miyim Ben ne istediğimi biliyorum diyen kararlı biriydi Her gün olmasa da 2-3 günde bir arıyordu görüntülü konuşuyorduk Bazen iyi bisey söylemezse telefonu yüzüne kapatıyordum Nasıl kolay sıkılıyorlar anlamiyorum Ona muhtaç degilim ki
Bence görüldü atmaya devam et.. Neden böyle yapıyorsun? gibi birşey sakın söyleme çünkü bu hatayı ben yapmıştım ışık hızıyla daha da uzaklaşıyorlar. Onu beklemediğini bilsin
Valla hosuma gitmediğini söylemedim ama neden böyle yaptığını sordum Konuşmak mi istemiyorsun bilerek mi yapıyorsun söyle de bileyim dedim Kem küm ediyor
Bak hiç bir şeyi içinde biriktirme ilerde keşke söyleseydim dersin direk söyle rahatlarsın hayatında ki insanları çıkarmaktan korkma. Kem küm ediyorsa yalanlar havada uçuyor o zaman
Ah ah bir bilsen ne dönüyor. Askerler görüntülü uygulamaya bile giriyor şimdi kalkıp girmiyorum demesinler inanmam. Bu kızdan sıkıldım nasıl def edebilirim diye bir arkadaşına atıyorlar ve kurtuluyorlar çoğu uzman bar veya pavyona gidiyor gitmiyorum demesinler bunu en yakınımdsn duydum bunlar mesleğine ve paralarına çok güveniyorlar ama dediğim gibi hepsi öyle değil. Bunlar sadece bir kısmı sen düşün
Bir youtube yorumunda kadının biri uzman çavuşlarla ilgili yorum yapmıştı Onun eşi de askermiş ama haysiyetsiz değil Size evlilik vaadi verip oyalarlar hatta sizin gibi 5-10 kişiyle konuşurlar yazmış 6 ay 1 senede sevgili olamiyorsaniz bilin ki o adam evlidir sizden sakliyordur yazmış Başından atmak için arkadaşına mi konuş diyormuş, o kısmı anlamadım bir tek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok üstüne gitmişsin, seni cepte görmeye başlamış, muhabbetin baymaya başlamış. Acil çıkman lazım o cepten. Girdikçe derinleşir o cep.
O kadar iltifatına rağmen ben onu cepte görmüyorum
O mu beni cepte gördü
Allahim egoya bak ya
Boy desen 173 . Egosu 1.85
İnsanları boylarına göre değerlendirmek bana göre yanlış bir yaklaşım ama konumuz bu değil tabi. Belki sende umduğunu bulamamıştır. Sonuçta erkekler iltifat ederken bazen öyle düşünmeseler bile yaklaşmak için güzel sözler söylerler. Senin biraz ağırdan Alman lazımdı. İltifatlara güzel sözlere hemen kanmaman lazım, her mesajına anında cevap vermemen lazım. Ağırdan Alman lazım.
Ama ben bunlari hep yaptim da
Tek yaptığım hata 1 saat görüntülü konusmak olabilir
Bende yaşadım çok takılma canım başta yazarken takılmalık yazdı demek ki... Ben artık çok mantık aramıyorum erkeklerde
Iyi o halde ben de onu seçenek hâline getiriyim
aynenn öyle
Iyi dedin boşversene benim canim yoktu
Egolu kadinlardan nefret ederim çok kazık yedim diye viyaklayan oydu
Hele ki ilk konuşmalarda fazla içiini döküp dertlerini serdiyse kafa dağıtmak için yazmış olma ihtimali yüksek, gerçekten senden hoşlanıyorda olsa bile görüldü atacak kadar rahatlamaya başlamış.. Seninde misilleme yapmanı tavsiye ederim..
Şu an yazdığı mesaja görüldü yaptim daha yazarsa yine görüldü yapmalı miyim
Ben ne istediğimi biliyorum diyen kararlı biriydi
Her gün olmasa da 2-3 günde bir arıyordu görüntülü konuşuyorduk
Bazen iyi bisey söylemezse telefonu yüzüne kapatıyordum
Nasıl kolay sıkılıyorlar anlamiyorum
Ona muhtaç degilim ki
Bence görüldü atmaya devam et.. Neden böyle yapıyorsun? gibi birşey sakın söyleme çünkü bu hatayı ben yapmıştım ışık hızıyla daha da uzaklaşıyorlar. Onu beklemediğini bilsin
Haklısın egosu insin biraz
Garanti olduğunu düşünüyorlar heralde konuştukları herkesin
Biri bana görüldü atarsa ya da geç cevap verirse direk onu siliyorum seninde aynısını yapmanı öneririm
görüldü yaptıktan 5 saat sonra napıyorsun diye mesaj atiyor
Söyle böyle şeylerden hoşlanmıyorum akkılanmazsa sende aynısını yap baktın olmuyor sil kökten kurtuluş
Valla hosuma gitmediğini söylemedim ama neden böyle yaptığını sordum
Konuşmak mi istemiyorsun bilerek mi yapıyorsun söyle de bileyim dedim
Kem küm ediyor
Bak hiç bir şeyi içinde biriktirme ilerde keşke söyleseydim dersin direk söyle rahatlarsın hayatında ki insanları çıkarmaktan korkma. Kem küm ediyorsa yalanlar havada uçuyor o zaman
Asker zaten haklısın hiç de çekinmiyorum zaten
Birde asker bacım aman uzak dur hele birde uzmansa direk kaç derim
Uzman sanırım nedenki
Uzmanların adı var hiç duymadın mı
Ş*refsiz diye adları çıkmış Hepsi öyle değil ama çoğu öyle
Hayir duymadım arkadaş çevrem de benim gibi kadinlar dünyadan bir haberiz
Çok mu kandırıyorlarmiş özellıkle evlilikle mi
Ah ah bir bilsen ne dönüyor. Askerler görüntülü uygulamaya bile giriyor şimdi kalkıp girmiyorum demesinler inanmam. Bu kızdan sıkıldım nasıl def edebilirim diye bir arkadaşına atıyorlar ve kurtuluyorlar çoğu uzman bar veya pavyona gidiyor gitmiyorum demesinler bunu en yakınımdsn duydum bunlar mesleğine ve paralarına çok güveniyorlar ama dediğim gibi hepsi öyle değil. Bunlar sadece bir kısmı sen düşün
Bir youtube yorumunda kadının biri uzman çavuşlarla ilgili yorum yapmıştı
Onun eşi de askermiş ama haysiyetsiz değil
Size evlilik vaadi verip oyalarlar hatta sizin gibi 5-10 kişiyle konuşurlar yazmış
6 ay 1 senede sevgili olamiyorsaniz bilin ki o adam evlidir sizden sakliyordur yazmış
Başından atmak için arkadaşına mi konuş diyormuş, o kısmı anlamadım bir tek
Tekr et bence
Ve görüldü yaptıktan 5 saat sonra napıyorsun diye mesaj atiyor
Başka biri var
Konuşmayı kestim
İyi ettin
Aynen
Nasılsın ne yapıyorsun
Selam İyim sen napiyorsun
Özele gelsene
Nie
engelle