Arkadaşlar eşimle evleneli yaklaşık 9 ay oldu bebek istiyor kendisi bende henüz erken istemiyorum diyorum dün çok şiddetli bir kavga yaşadık bana bağırmayan adam dün avazı çıktığı kadar bağırdı çocuğumu taşımak istemiyorsun benden bir parça da istemiyorsun belki benide istemiyorsun artık diye bağırdı düzgün konuş diye bağırdım ben bende daha bir sürü şeyler soyledik birbirimize söyledikleri ağrıma gitti o anda odaya girip kitledim uzandım biraz ağladım sonra geldi bir kaç kez aç kapıyı konuşalım falan diye açmadım yüzünü görmek istemedim onun akşam 8 falandı kalktım elimi yüzümü yıkadım ciktim odadan salonda oturuyordu normalde sigara içmez çok nadir içer sigara içiyordu iştahım kaçtığı için yemek falan yemedim ona hazırlayıp odaya geri çıktım. Oda yemeyip yanıma geldi o geldiği için yataktan kalkicaktim tam böyle mi oldu şimdi hani ne olursa olsun yatakları ayirmiyorduk dedi susup geri yattım. O gün öyle geçti sabah uyandığımda sarmaş dolaştık bir şey demeyip kalktım. 4 gündür birbirimizin yüzüne bakmıyor resmen beni bebek konusunda çok zorluyor kendimi hazır hissetmek istiyorum ama anlamıyor anlayışla yaklaşsa belki daha kolay olucak ama bebek konusunda çok ısrarcı hem 4 gundur cok özledim kocamı birde aksi gibi ikimizde izne ayrıldık sürekli evin içindeyiz ev dar geliyor resmen köşe kapmaca oynuyoruz ona uygun bir dille nasıl anlatırım bu konuyu
Güncellemeler
+1 yıl
Israr cok ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Anlatamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler