Su içmek zor geliyor. Bir kızın elinin sıcaklığını, bir çift gözü hayat bana çok gördü. Belkide çok çirkinimdir diyeceğim benden tipsizlerin sevgilisi var, kilo fazlam yok ve kendime bakıyorum. Ama hep red yedim. Hani zamanı gelince olur derler ya bu yaşa geldim o zaman gelmedi ve gelmeyecek. Hayattan tamamen %100 soğumuş haldeyim. Amaçsızım umutsuzum, çok üzülüyorum, çok bunalıyorum, çiftleri görünce çook üzülüyorum. Bazen benden daha çirkin veya hödük diyeceğimiz erkekler bile seviliyor. Peki neden yaşıyorum bilmiyorum. Her insan sevmek ve sevilmek isityor. Üzüntüden hasta olduğum oldu. Böyle yaşamak böyle yaşlanmak istemiyorum
bittim artık tükentim. Yeter ya yeter yeter yeter. Lanet olsun dünyaya geldiğim güne. Keşke bir şey olsada geberip gitsem yeter
her gün aşağılanmış gibi olmaktan bıktım usandım
Ailem dahil kimseden sevgi görmedim ben
sizcede pes etmeliyim değil mi?
bittim artık tükentim. Yeter ya yeter yeter yeter. Lanet olsun dünyaya geldiğim güne. Keşke bir şey olsada geberip gitsem yeter
her gün aşağılanmış gibi olmaktan bıktım usandım
Ailem dahil kimseden sevgi görmedim ben
sizcede pes etmeliyim değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayat odağını bir kadın yapmamalısın. Evet insan sevmek ve sevilmek istiyor ama tek amaç bu değil hayatta.
Ana amacımız sevip sevilmek saçmalamayın
Ben sevip sevilme demiyorum. Bunu düşünerek başka şeyleri kaçırma diyorum. Mutsuzluğun sana bir katkısı olmaz.
Neyi kaçırmayayım ki? Hayat çok anlamsız. Mesela yarının hiç
Bir anlamı yok. Sokakta çifleri görmeye dayanamıyorum. Çok üzülüyorum :(
Hayata olumsuz bakma. Sevgilin yoksa arkadaşlarınla takıl. Git arkadaşlarınla kamp falan yap. Sevgiliyle yapılacak şeyler farklı, arkadaşlarla eğlence farklı.
Hepsini yapıyorum ama insan seveceğini birini arıyor, sarılacağı birini baş başa sevdiğin insanla vakit geçirmek istiyor. Ne zaman mutlu olduğumu hatırlamıyorum bile
Doğrudur ama bu düşünceler sana sadece depresyon getirtir.
ortak nokta bul, iyi sohbetin olsun, zeki ve bilgili olduğunu göster aynı zamanda eğlenceli ol
Çok eğlenceli değilim, normal yani
Hayattaki tek amacın sevgili yapmak olmamalı her şey de bir hayır vardır zaman her şeyin ilacıdır.
tek amacım değil ama diğer herseyi başardım zaten.
Dünyaya 1 kez geliyoruz ve benim mutlu olmaya hakkım yok mu?
Mutluluk sadece sevgili yapmak ile gelmez ki tabiki de herkesin mutlu olmaya hakkı var
Neyşe gelir? Hep rededilmek zoruma gidiyor
Benim de sevgilim yok ama sürekli yas tutarsam bana zarardan başka bir şey getirmez her şeyin bir zamanı vardır sabretmek önemli bu hayatta bir sınav sonuçta.
29 yaşındayım. Sizin yaşınızda bende öyleydim
Ama artık çevrede azalıyor, kimsede yok zaten.
Rededilmelerim yüzünden sürekli kötü hissediyorum
Benim kuzenim 33 yaşında ve onun da bir sevgilisi yok ama o yas tutmak yerine hayatın tadını çıkarıyor yani her şeyin üstesinden insan isterse gelebilir.
O sevgi arıyor mu? Salt cinsellik mi arıyor. İyi düşün bakalım
Evet o da sevgili arıyor ama akışına bırakıyor yas tutmanın kimseye bir faydası yok bu hayat gelip geçici sonuçta.
Sevgi arıyor yani
Muthemelen sen öyle sanıyorsundur.
Neyse ben böyle yaşamak istemiyorum..
Sen kendini hep negatife bağlıyorsun ama belki de negatif olduğun için sevgili bulamıyorsundur
1 günde mi böyle oldum? Zaman ve yıllar içinde
Düşünsenize kimden hoşlansa rededilmiş birisiyim. Nasıl hissedebilirim?
Çok mu çirkinim acaba... resimde atabilirim yorum yaparsan
İstersen atabilirsin ama eminim ki çirkin değilsindir seni beğenicek çok kız vardır emin ol ama karşına çıkmamışlardır belki de zamanla görüceksin emin ol kendine güven.
Mesaj gitmiyor, takip attım siz yazar mısınız
Xper puanım yetmiyormuş puanımı yükseltince yazıcam
Ben yazdım
Hayattaki tek amacın sevgili yapmak olmamalı her şey de bir hayır vardır zaman her şeyin ilacıdır.