Bir kadını onun silahıyla vuramazsın. Kadın sana trip atıyorsa, sana bağırıyorsa yumuşak tonda konuşmalısın. Özellikle bu kadınlarda çok işe yarar.
Çünkü senin kadına bağıracağın veya sıkılma ihtimalinin olacağı bilgisi kadının kafasında zaten mevcuttur. Burda alttan almak kadını hem sinir eden bir durum olacaktır hem de haksız olduğunu daha rahat kabul edecektir.
Haklıyken haksız durumuna düşüren davranışlar ise kadına bağırmak, susmaktır. Ne susacaksın ne bağıracaksın.
Kadınlar ilişkiye, sohbete çok önem verdiği için bu davranışlar kadına ister istemez çok çekici gelecektir.
ay bunlarda meydanı buldular nasılda sıralamışlar valla bir erkek bir kadını seviyorsa herşeyi güzel gelir trip atsa ne güzel nazlanıyorsun bebeğim der seninle cenneti istemem sensiz cennet cehennem bana der kahrında başım üstüne der bunlar böyle 😂 ama sevmiyorsa her hareketi batar bugün günün nasıl geçti dese sanki ana bacı dümdüz gitmiş kadın gibi batar ve rahatsız olur herşeylerinden konu kapanmıştır hadi 😂
Erkeği usandıran kadın davranışından ziyade her davranıştan nem kapan ve free takılmak isteyen erkek vardır desek nasıl olur acaba ;) Keyifli geceler..
Surekli trip atmak, Emir vermek, Guvenmedigini belli etmek, Surekli hesap sormak, Umursamaz davranmak ( sanki hic sevgilin yokmus gibi davranmak), Soguk davranmak, Tum ilgiyi sevgiyi erkekten beklemek, Aptalca sorular sormak ( solucan olsam yine beni severmiydin gibi), Bebek gibi konusmak, Her onune gelenle samimi olmak, Bulusmaya hep gec gelmek, Her kavgada aglamak, Bu liste uzar gider ( erkek olsam bunlar beni usandirirdi)
-Trip -Naz - Aşırı ve saçma sapan kıskançlıklar - Paracı -Daldan dala giden - Sözlerini tutmayan ve yalan konuşan - İsteksiz, libidosuz, fantezileri olmayan, seven erkek dokunmaz anlayışına sahip biri - Aileye karşı saygısızlık -Her kurulan cümlede art niyet arama ve tavır
1. Fazla trip 2. Saygısızlık 3. Eleştiri 4. Aşağılayıcı konuşma 5. Eksik arama 6. Kadının fazla ve lüzumsuz alışveriş yapması 7. Erkeğin yakın akrabalarına laf atma
Erkekler sürekli konuşan kadınlardan yılarlar fakat onların yanında bir şey diyemezler "hee, hıı, öylemii..." küçük kelimelerle alttan almaya çalışırlar... ve kışkançlık.
Her iki cins için usandıran davranışlar; neredesin, kiminlesin, whatsapa giriyorsun ama yazmıyorsun, haber vermiyorsun vs vs gibi etkenlerdir. Aslında yüzde 50 haklı yüzde 50 haksızlar.
Ahahaha ben erkeklerin görüşlerine bakmak için girmiştim kızlar daha çok yazmış ilginç gerçekten kendi yaptıkları rahatsız edici özellikleri yazmışlar herhalde yoksa nereden bilecekler :)
Nerdesşn napıyorsun kim var onlar kim neden whatsaba girmişsin cevap vermemişsin saat kaç beni gerşekten sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun of yazarken kızlardan iğrendim
Sevmek de suç olmuş. İlgilensek sıkılırsınız ilgilenmesek sıkıcı havalı bir şey oluruz ne yapsak size yaranılmıyor. Kızlardan bu kadar şikayetçisiniz ama boş hevesleriniz için kızların peşine düşersiniz. Kız zorluk çıkarınca da kesip doğrarsınız dimi? Ben de bunları yazarken erkeklerden iğrendim.