Üzülerek söylüyorumki bazı erkekler kendi tabirleri ile kadınları kullanmak istiyor kadında buna izin vermez tepki gösterir ise erkekler buna tahammül edemiyor ya da eğer eski kafalı bir erkekse egosuna zarar gelince çıldırıyor
Karikatüre çok güldüm fazla manidar..😅. Kesinlikle doğru Tartışmalarda 3 ay önceki meseleyi önüne getirmek.. Meseleyi fazla uzatmak.. Başka kişilerin yanında rencide etmek.. Bekletilmek.. Falan filan..😒
bir erkeği sinir etmek için; onu küçük görmek cahil misin tavırlarına bürünmek kesinlikle bırak sinir etmeyi ilişkiyi bitirme noktasına getirebilir. çok şükür okuyan kadın sayısı artıyor bu yüzden son dönemlerde bu konu rövanşta :)
Mesajlarına geç cevap veririm. (!) Ben hiçbir şey yapmam, öyle basit şeyleri takan bir insan da değilimdir, olsa olsa umursamazlığım ve inatçılığım ile kızdırırım.
manalı manalı baktıklarında çok şey anlattıklarını sanmaları sorun uydurup sen daha iyi bilirsin demeleri coşkunun zirvesinde tribe girmeleri daha dokunmadan çığlık atmaları olur olmaz zırlamaları
Trip bekletilmek kiminle konuşuyorsun hayatında kaç kız var neden bana mesaj atmadın neden çevrim İçisin arkadaşlarınla bulusuyorsun haberim yok bunlar sinir eder
En İyi Cevaplar