#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Selam,
Sen aşkı mantığa ifade edebildin mi de ben, sana ifade de aşkı mantıkla anlatayım.
Milyon sebep olabilir !
Olumlu ve olumsuz sana yüzlerce senaryo yazabilirim ama biliyorum hiç bir şey ifade etmeyecek.
O satırlarda bir şey var tekrar eden "ben içimdeki kadına aşığım" bu sende bana her yok ama sen içimde yaşamaya devam edeceksin demek.
Peki, bu sarırların sahibi ne kadar samimi nereden bilebilirsin bir kaç şiirin yahut bir kaç romanın satırlarında yer edinmiş o satırları sana telefüz etmediğni?
ya da nereden bilebilirsin o satırları diğer tüm yazarlar ve şairler gibi kalbinde hissettiğini?
Onu sadece o bilebilir.
Ve sen sadece olası senaryolar üretirsin.
Not:
Hep "sen" dedim ama o sen için değil, bu soru aklında yer edinen tüm kadın ve erkekler için.
Ödül istemez.
Mutlu ol.
Seven gitmez diye yorumlar yapanlar olacaktır elbet ama gider, çok sevende gider, gitmesi gerektiğini düşündüğü için gider, sevdiğini üzmemek için gider..
Hayat işte kimisini sevdiğiyle imtihan eder çoook sever ama gider, yıkıla yıkıla gider, gitmek istemeye istemeye gider bunu da sadece yaşayanlar bilir. Ben yaşadım Allah kimseye de yaşatmasın bu duyguyu..
Teşşekkürler EİG için..
Aslında artık sevmiyor. Onu tutan, ona bağlayan şeyin alışkanlık olduğunu biliyor ve bu alışkanlığı yıkmak istiyor. Bunun içinde gitmesi gerektiğini biliyor.
Seviyordur ama kalması için sebbep yoktur. Tutan kişi yoksa gider 🙂
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
24Cevap
Seni sevmeyi denemiş ama sevmedigini fark etmiş Karşısına çıkan insanda ona özgüven vermiş Sevgisini vermiş Ona hiç yaşamadıgı ilgiyi degeri vermiş olacak ki senden vazgeçip ona gitmiş
Sevdiğinden emin olursun ama sevildigini hissedemezsen hep şüphe taşırsın O şüpheylede yaşayamazsın
Ailesine kabul etmeyeceğini düşündüğü için olabilir, beraber bir geleceğiniz olduğuna karşı ümidi olmadığı için olabilir, aşk değil de alışkanlık veya saplantı olduğunu bildiği için eğer uzun süre uzak kalırsa seni unutabileceği için yapmış olabilir.
Yani aile baskısı olabilir. Ailesinin seni kabul etmiyeceğini düşünebilir gibi sebepler olabilir ailesine düşkünse. ya da seninle çözemeyeceği konular olduğunu düşünebilir. Bende çok seviyordum ama bazen konular insanı zor durumda bırakıyor.
Erkeklerde bu durum fazlasıyla var. Ailesi muhafazakar ve daha oturaklı birini arıyorsa onlarla tanıştırmayı ve seni ilerde ki eş profiline uygun biri olarak görmemiş olabilir. Muhtemelen seni kafasında sadece flört olarak görmüş.
Sırılsıklam aşık bir insan gidip başkasıyla evlenmez hele ki bir kaç ayda hiç evlenmez
Bence cevabı çok basit SEVMİYOR 🤷
En mantıklı açıklamayi ben yaptım. sürprizi bekliyorum 🙄
Bir insan gerçekten seviyorsa bırakmaz bu bir gerçek ama eğer sevgi karşılıklıysa eğer karşılıksız bir aşksa bi yerden sonra ne umudu kalır ne gururu o yüzden bırakır benim sevdiğim kız beni sevdiğini söyleyip başkasıyla evlendi şimdi iki çocuğu var tamam hala seviyorum onu aslında onunla konuşmayı özledim çünkü hiç buluşamadık ama şimdiki sevgilimi çok seviyorum çünkü oda beni seviyor ve bana değer veriyor çok güzel sarılıyor yani eski sevgilimin beni bıraktığı yarımı bu kız tamamlıyor 😊🤗🌼
Medeni nedir @nirhamm bazen gitmek gerekir karsindaki sen den nefret eteden bu axen. Gitmek girekir o sen den vazgecmeden gitmek gerek bazen ates sonmeden korundan tekkrar alevlenir diye huzenlenirkn bk siir yazdirdin bna iki dakkada nazim hikmetin var ama bnzeri bu degil
Artık sevmediği için ya da daha önce hiç sevmemiş olduğu rol yaptığı için.
Bazı şeylerin açıklaması olmaz bazen gitmek gerekir.
Bu Türkçeyle geç bile kalmış gitmekte sadece okuyorum diye başlığı unuttum🙄
Sevmediği için veya başka birine gitmek için. Kuşkusuz bu hep böyledir.
Demek ki sevmiyormuş gerçekten seven bir insan hayatta sevdiğini ne olursa olsun fark etmez
Diğerini hamile bırakmış belki evlenmek zorunda kalıyor.😂Tam türk dizisi klasiği.
mantıklı açıklama senle sevgiliyken onla da sevgiliydi
aile bazı sebepler nedeniyle öbür kızı tercih ettirdi
Kader😒 İnsanın hayatında değişmeyen 3 şey varmış; Doğum tarihi, ölüm tarihi ve evleneceği kişi. yani kaderin önüne geçilmez onu oraya götüren Allah var kadere karşı gelinmiyor 😒
Seven insan git-mez! Ölüme birlikte gelir gerekiyorsa.
Böyle türkçe yazıyorsa bence iyiki bitmiş. Bu nedir yaa ibraniceden bozma yunan alfabesiyle yazılmış Kül Tigin ve Bilge Kağan yazıtları gibi 😕
Valla çok seven kadını ya da erkeği bilmemde çok seven bir babanın neler yapacağını anlatamam Size az kaldı
bir çok sebep olabilir ama seven gitmez asla sevmemiş seven gidiyosa ona sevgi denmez
adamın ciddi güvenini sarsmışsın. inanç kaybolunca yapcak bişey kalmaz.
Bunlar salak galiba sevip ayrılınmaz
Seven insan gitmez bu bir bahane
Çünkü ait hissetmiyor ya da artık sevmiyor
seviyormuş gibi yaptığı için
Anlaşılamadığına üzüldüğü içindir.
Kalır bence
Yazı yazmayı öğrenin, ne olur.😀
Seven gitmez
insanlar hep gider.
Belli olmaz hiç işte
Seven ne olursa olsun vazgeçmez
Sevmiyor artık