Hayır yani anlamıyorum sevdiğinden çok eminim, ama ben yapamıyorum diyerek gitti. Beni ikna edende oydu sen sevmesen bile ben seni sonsuza kadar bekleyeceğim dedi ne oldu bir anda anlamadım onu sevdiğimi de biliyordu. Siz ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Kısa ve net "seven kişi karşısındakine sevgisinin zarar vereceği bir durumdan hariç sevdiği kişi gitmeyene kadar gitmez. zarardan kastım "tehdit veya sevilenin ailesinden baskı v. b"
Bir diğer seçenek ise bazı insan görünümlü caniler karşılarındakini sadece bir alet olarak görüreler ve mantıksal olarak bakarlar duruma. Mantıksal olarak senden daha daha çok işine yaricak birini bulduysa bundan dolayı da demiş olabilir.
Son seçenek ise senden yaptığın hal ve hareketler veya davranışların onun senden soğumasına sebep olmuştur. Oda böyle bir yola başvurmuştur.15 Yorumla
Soran+1 yılTehdit veya ailesinden kaynaklı hiçbir şey olamaz bundan eminim. Ben zaten işine yaramazdım ama o benimle olmak istedi defalarca kez sordum seni sevmeyen biriyle olmak zorunda değilsin diye yine de gitmedi. Benim davranışlarım bilmiyorum ki hatam olsaydı en azından kızar ya da lkavga felan ederdik ama yok öyle bir şey
Soran+1 yılBeni kazanmasına karşın gitti onu sevmeme rağmen söylememe rağmen
- +1 yıl
Böyle bişi de olmuş olabilir. Çoğu erkek biriyle birlikteyken gözleri devamlı dışardadır. Birisinin yaptığı bir hareketten etkilenmiştir veya cinsel açıdan kendini başkasına yakın görmüştür ve bundan sonra da o kişiyi elde etme gibi bir durumu olduysa senden vazgeçecektir. Bunun yanında illaki cinsel açıdan değil şöyle bir gerçek vardır insan bir şarkıyı çok beğenir aylarca dinler ezberler, ezberledikten sonra sıkılır ve şarkıyı değiştirir. Sana karşı olan duyguları ve hevesi de kaçmış olabilir. Artı olarak her zaman zor olanı sever insan. Sen kolaylaşıp kendini ona açtıktan sonra senden sıkılmıştır veya flört döneminde görmediği bir hareketin ona ters veya itici gelmiştir. Kısacası seni sevmiyor sevseydi gitmezdi .
En İyi Cevaplar
bazı şeyler biraz zaman ister. bilmediğin şeyler bu arada şekillenir. yolunu bulur. seni çok seviyorsa kendini toparlayıp sana döner. yoksa zorlamanın anlamı yok. senin bilmen gereken şu senden kaynaklanan bir durum var mı. erkekler bazen yanlış kıskançlıklar yaşar
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir sorun yoktu bu yüzden anlamıyorum neden gittiğini, neden yapamıyorum dediğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl sevgilimden bir tane daha benimkide bir kaç kez böyle gitti son gidişinde hiç bişi demeden gitti ama k*pek gibi geri döndü uzun bir ilişkiyse döner bilimiyorum o da benim sevgilim gibi geldi bana benimki biseye takinca çıkmaz yola girince çevresindekilerden vazgeciyo kendiyle beraber uzmemek icin sonra ayrıli çözüm saniyor ama daha kötü oluyordu geri geliyordu çok sukur 2 senedir her sey rayına oturdu askerde gelince eğlenmeyi düşünüyorz umarım seninki de gelir senin için hayırlı ise bol bol dua et tatlı canıni sıkma
014 Yorumla
Soran+1 yılO ne olursa olsun gitmezdi ilk defa oldu ve geri dönmez keçi inadı var ben de geri gel demem defol git dedikten sonra o gitmek istedikten sonra
Hayırlısı olsun diyorum bende sağol
Cevap sahibi+1 yılGelir gelir aşk sevgi gurur inat dinlemez
Soran+1 yıl13 gün oldu kardeş nerde bu geç olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılBenimki 9 ay sonra geldi
Cevap sahibi+1 yılBen sana umut bağla demiyorum ama böyle yapanların çoğu geri geliyor
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki bir de unutma olasılığı unutmaz beni ama sevgisi soğursa diyr :''/
Cevap sahibi+1 yıl22 yaşındayim sevgisinden eminsen soğumaz emin ila biz o kadar ayrıldık ne o benden soğudu sevgisi azaldı ne ben ona karşı yalnız kalmak istemiştir kendince sorunları vardır
Soran+1 yılDaha önce kavga ettik tamam sakinleşmesi gerekti ve her zaman onu geri gelmesi için ikna ettim ama bu sefer kavga bile yok anlaşamamazlık yok yapamıyorum ben dedi affet dedi affetmiyorum dedim Deniz yapma böyle dedi bir daha yazma defol dedim bitti ne o bir daha yazdı ne de ben. Bittiğine inandım artık ama insan özlüyor ya sesi kulaklarıma geliyor sesini duymadan uyumam ben derdi her gece uykulu uykulu konuşurdu çok güzeldi o ya gittiğini hazmedemiyorum işte, bu kadar iyiyken biz neden böyle olduk anlamıyorum :''/
Cevap sahibi+1 yılSiz değilde başka sorunlari varmiydi sen sakına yazma dayanamayip sosyal hesaplarında falan bir göndermeler yapıyo mu
Soran+1 yılAilesiyle biraz sorunları vardı sadece. Bilmiyorum ki ben sosyal medya kullanmıyorum bana instagramını ve şifresini vermişti girememiştim şüpheli giriş diye ona bildirim gitmişti bende üsteledim. Güvenim tamdı ona kız arkadaşları mesaj atıyordu buna neden artık bizimle konuşmuyorsun diye felanda sizi ilgilendirmez diyip uzatmazdı yani öyle birisiydi. Sahte hesap açıp 5 hesaptan istek attım hatta birlikte olduğumuzda dahi ama sadece tanıdıklarını kabul ediyormuş onu da anladım yani arkadaşlarımdan felan da istek attım kabul etmedi. Yani bilmiyorum ne halt ettiğini neler yaptığını nasıl olduğunu ulaşmak istesem ulaşabileceğim ama ullaşmadan hiçbir şey bilemeyecek haldeyim
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sana sadikmis sana belki ailesinin sorunu az gelebilir ama onun kaldıramica seyler de olmuş olabilir senide kendi ile uzmek istememiştir belki ne kadar surelik bir ilişkiydi
Soran+1 yılSadıktı gerçekten yalandan nefret ettiği için bunu asla yapmazdı. Ailesiyle olan sorunlarını benimle paylaşırdı çünkü morali bozuk olduğunda hep düzelttim gülerdi benimleyken yine iyi geldin bana iyiki varsın felan derdi. kanka dediğim için bana küsüp iki gün konuşmayan birisi bu ya sevmeyen biri bunu neden yapsın diyorum sonra sevse neden gitsin diyorum. Yani kafam karışık hala olayı çözemedim.
Beni görmedi neye benzediğimi dahi bilmiyor bu şartlarda beni sevdi beni bırakma dedi benim umudumsun dedi insan umutsuz yaşayamaz dedi dedi de dedi yani seviyordu eminim ya gerçekten ben onun sesinin titreyişine şahit oldum üzdüğüm için
Sonrası bu haldeyiz işte o Uşak ta ben Kayseri de yaşayıp gidiyoruz
4 ay kadar
Cevap sahibi+1 yılMesafeler aşka engel gerçekten bir sure sonra mesafelerden yürütemiyor erkekler
Soran+1 yılBilmiyorum ://
o da gitti işte benimki. hayaller kuruyoduk evlenicez falan diye ama o hadi ordan olup gitti
13 Yorumla
Soran+1 yılGitmek o kadar kolay mı ki ya anlamıyorum
Soran+1 yılBu bu kadar kolay olmamalı ama ne lanet bir durum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
16Cevap
size söylüyemedeği bir durum olmuşya sizi kendinden üstüngörüyordur veya bilemiyorum zengin fakir işi seviyordur ama bir uyumsuzluğu olduğunu düşünüyor zaten itiraf etmişben yapamıyorum diye anlatılacak çok şey var ama hepsi tahminden öte gitmeyecek
09 Yorumla
Soran+1 yılBana ihtiyacı vardı ciddi manada yanında olmama ihtiyacı vardı. Buna inandığı için hiçbir zaman gitmeyeceğini söyledi sonra anlamadığım bir şekilde yapamıyorum dedi bende defol git dedim bir anlık sinirle çünkü ne halde olursa olsun bunu söylememesi gerektiğini bilmeliydi bunu
Soran+1 yılO tip durumlar olmayacak kadar hassas bir durum duygusal yani ten uyuşmazlı felan diye girip saçmalama lütfen
- +1 yıl
o zaman sen niye soruyorsun biz sadece yorum yapıyoruz ayrımma nedeni kesin şudurmu diyelim senin sevgilin olduğu halde sen bilmiyorsun sorup cevap verenlerede saçmalama filan diyemezsin hakaret etmedik kötülemedik sadece aceba öylemi böylemi o zaman buralara çıkıp yorum isteme otur evinde sabaha kadar düşür aceba niyi ayrıldı diye?
Soran+1 yılYanlış bir şey dediysem özür dilerim sadece neden gideceğini bilemeyecek kadar iyi tanımıyormuşum onu farklı görüşlere ihtiyacım vardı
- +1 yıl
özür diliyecek bir şey yokta ben seni sen beni tanımıyormun , ben öyle iyi niyetli biriyimki , burada bulunmamın sebesibi boş zamanım çok birde insanlara faydalı olkak için buradayım özellikle kızve kadınlardan yana olan hiç kimseye zarar gelmesin herkesin mutluluğunu isteyenbiriyim eğer imkan olsada beni bir tanısanız sizde taktir edersiniz , özellikle kızlara buradan senin başına gelen olayları çok yorumladım yüzlerce teşekkür aldım kızlardan şunları söyledim aman ha kızlar bu devirde kimseye güvenmeyin , budevirde sevgi , aşk , birtanem filan aldatmaca aşk olan yerde şartlar ne olursa olsun ayrılık olmaz diye yazdım, aman kızlar evlenmeden hazinenizi teslim etmeyin bu devirde erkeklere güvenmeyin işleri güçleri seks gönül eğlendirmek sonra bırakıp gitmek dedim çok brava sana dediler gerçekleri yazdım bir erkek olarak daha neler var neler amaanlatamıyorum hep olanlar neyazıkki kızlara oluyor, ben özelden kızlarla çok konuştum dedeğim gibi hep teşekkür aldım
Soran+1 yılHaklısın vardır ben de tecrübesizim anlamam o tip şeylerden sevmenin ne olduğunu bilmeyen birisi sevmek nasıl olur onu da anlamayınca bu tip durumlar ortaya çıkıyor
- +1 yıl
madem tecrübesizsin sakın kimseye güvenme , aşkım bize gidelim flim seyredelim annem evde yok veya başka şehirde okuyorsa şuraya gidelim , benim yiğenim samsunda okuyordu iki sevgilisi oldu ikiside terk ette biri evlendi şimdi kız 27 yaşında tekrar sevgili arayacak veya dünürcü gelecekte isteyecek böyle binlerce biliyorsun
Soran+1 yılZaten güvenmem öyle birisi de değilim. Bu bebeye resim bile atmadım ben ya tam güvenim olmadığı için o tip tafsiyelere ihtiyacım yok yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven biri gitmez gidemez.. kandırmayın kendiniz böyle saçmalıklarla.. türk filmlerinde olur severek ayrılmak ancak.. seven birinin önünde Allahtan başka kimse duramaz... kendinizi avutmayın.. giden sevmiyordur oyuzden gitmiştir..
40 Yorumlaseven biri sevilmediğini hissettiğinde gider şahsen ben öyle giderim ne onun canı sıkılsın ne de benim canım daha çok yansın der yakar gemileri ve gider...
19 Yorumla- +1 yıl
Ama bebişler gitmez güzel kucakta oturur 🤣
- +1 yıl
Valla gidilir mi o kucaktan 😊
- +1 yıl
Hahahaa şanlı veletler
Soran+1 yılHer şeye kalmaya kararlıydı sevmememe rağmen zor olmaz mı git hayatını yaşa başka birini bul dediysem de hayır demişti
- +1 yıl
Ne kadar tutulmuşsa sana.
Soran+1 yılKafamdaki soru da bu yönde hiçbir şey olmadı bir sorun yoktu ne olduğunu bende anlamadım
+1 yılbazen gitmek gerekir elinde olan ya da olmayan sebeplerden dolayı herkes bir gün öldürür sevdigini !
116 Yorumla
Soran+1 yılSeni öldürmüş ama mezarına çiçek bıraksa affedecekmişsin gibi..
- +1 yıl
aynen öyle yapıyorumda bu dedigini zaten giden pismanmı değilmi bilmem ama üzelen herzaman kalan olur ben kalanlardanım
Soran+1 yılSöylesene sevdiğini öyle derinden hissettirip seni sevmeyen birini kazanmaya çalışıyorsun sonra istediğin oluyor sonra kazandım bunu da gideyim felan mı oluyor yani erkekler nasıl düşünür çok sevdiği birini bırakıp gitmek için ne olur yani
- +1 yıl
Bunu yapan var doğru egosunu tatmin etmek için vayy bu kızı tavlamam lazım deyip it gibi peşinden koşan gülüp eğlenip kullanabiliyorsa kullanıp kullanamayacağını anlarsa bir bahane uydurup giden insan müsfetteleri var ama adam gibi adam birini seviyorsa iki kişilik yaşar her şeyi kavgayıda sevinci de üzüntüyüde ve ayrılma sebebi ya ölümdür ya da çaresizlik. Çaresizliği açayım biraz zarar geleceğini biliyordur kendine değil ha sevdigine kendi söz konusu olunca ölüme gider ama sevdigi söz konusu olunca kıpırdayamaz ölümü kendine çağırır bekler ötesi yok
Soran+1 yılHiçbir şekilde görmediği biri de ego tatmin etmek için yeterli mi sevmeyen yüzünü dahi görmediğin hakkında hiçbir şey bilmediğin insan. Abi anlamıyorum ben ya annesiyle kavga ettiğinde üzgün olduğunda umutları tükendiğinde sesini duyarsam geçer diyen biriydi o kanka dedim diye kırılıp konuşmayan mesaj atmadığımda dakika sayıp nerdesin diyen her sabah özledim diyen
Abi o yapmaz ya yapamaz ki kıyamazdı bana
Yapamıyorum bitsin dediğinde keşke sinirle defol git diyeceğim yerde sorsaydım bir şeyleri- +1 yıl
yapıyorlar arkadaşım bazen iyilik eden iyilik bulmuyor işte hani biz diyoruz ya inceldiği yerden kopsun diye onlar gidiyor en güvendiğimiz yerden koparıyor o ipi. Ucunda ölüme gittiğim iple uğrunda kafama silah dayadığım kadın beni iki kere ölümden vazgeçirip seni seviyorum yapma deyip gidip başkasıyla evleniyorsa çaresizdim deyip bir sene sonra boşanıp beni buluyor konuşuyor ve gidip yine başkasıyla evlenip çocuk yapıp benim adımı koyuyorsa oğluna ben öyle aşkı da sevgiyide s*kerim çok özür dilerim senden yapıyorlar kendileri bizi ipten alıp kendi ellerindeki iple asıyorlar bedenimizi darağacına
Soran+1 yılşu an kendi durumumu bırakıp sana üzüldüm. Hak etmeyince değer bilmeyince böyle oluyor demek ki
- +1 yıl
üzülecek bir şey yok özlemek ile ölmek arasında iki harf var sadece iki harf o yüzden unut gitsin onu üzülmeye değmiyor yani
- +1 yıl
söyledi zaten öldür beni ben seni hak etmiyorum diye kıyabilirmi hiç insan o yüzden herkez birgün öldürür sevdigini en kötüsü yüreğinde
Soran+1 yılSen bunca şeye rağmen bunları söyleyebiliyorsan bende dünden büyüksün abi diyeyim (:
Diyeyim de hatırlanacak şeyler olunca insanın kalbi acıyor- +1 yıl
boğazında bir düğüm kalır geride öksürürsün bazen ama ölmezsin işte öyle birşey hatıralar ama batan gemiler denizin canını acıtmazki ikimizde maviyiz işte gördün, sen gökyüzünün ben ise deniz anlatabildim mi
Soran+1 yılAslında benim adım Deniz de neyse bu seferlik sen deniz ol..
Kalbi olan insanlar bu hale getiriyorlar ya kendi kalplerini hatırlayıp birileri de onları bu hale düşürdüğünde anlayacaklar ne hissettiğimizi- +1 yıl
hiç bir b*k olmuyor onlara o züğürt tesellisi bakma sen bana şairlik damarım tuttu öyle. Ben volkanım aslında yanardağ yüregimde çok deniz taşırım çok gökyüzü çok dağ ama nezaman aynaya baksam utanırım çünki herkes beni o sevdaya asi sanır oysa aşk beni nerde görse tanır hasret tanır özlem tanır zulüm tanır ölüm tanır ben ne zaman aynaya baksam yüzüm yüzümden utanır
Soran+1 yılBen anlamam öyle süslü laflardan felan sayısalcıyım hatta insan kalpten hissedince yüreğin söylediği kadarım
Senin de yürek amma güzel konuşuyor abi be seni üzenlerinde boyu devrilsin -.-- +1 yıl
Tesekkür ederim lafın kısası unut gitsin derim üzmeye üzülmeye degmez yıpranan sen olursun bos ver deme öyle boynu devrilsin felan beni sevmedi diye ölmesin kimse yeterince güzel insan öldü zaten
Soran+1 yılYa öylesine dedim ciddi değildim ben kıyamam ki kimseye ne olursa olsun ahım sende kalsın dedim bu giderken de sonra pişman olup geri aldım mutlu olsun zaten hayat kısa
+1 yılHer giden bu cümleyi kullanmıştır emin olabilirsin hangi aptal sevgili sevdiğini söyleyip ayrılır ya da bırakır. Bir sorunu varsa bile gelip seninle paylaşırdi
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum insanların sevgiyi bu derece ayaklar altına aldıklarından haberim yoktu
- +1 yıl
Artık sevgi diye birşey kalmamış ki hep menfaat hep çıkar
Soran+1 yılBöyle çıkar mı olur ya küfredesim geliyor yeminle -.-
- +1 yıl
İçin rahatlayacaksa et zatn elimden küfretmekten başka ne gelir ki
Soran+1 yılOnu da beceremem ki ya :''/
- +1 yıl
Bakma böyle söylüyorum ama küfürde hiç benlik değil
Belki senin bilmediğim şeyler var.. bazen insan ister istemez gitmek zorunda
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum..
ilk once kendini sorgula kendinde hata goremiyosan karsindakini sorgula
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yaptım bir hata yok ortada
+1 yılKarşılık görmediği için gururunu ayaklar Altına almak istemediği için
04 Yorumla
Soran+1 yılSen sevmesen bile ben hep olucam derken o gururu nerdeydi acaba
- +1 yıl
Bazen hep var olmak da fark etmiyor çünkü insanın canı yanıyor belki acısına fazla dayanamadığı için kendini fazla üzmek istemediği için gitmiştir geleceği yoksa haklı da
Soran+1 yılNasıl yani anlayamadım?
- +1 yıl
Seni sonsuza kadar bekleyeceğim demiş ya onu demek fark etmiyor insanın canı acıyor belki acısına fazla dayanamadğı için gitti belki kendini fazla üzmek istemedi gelecek göremediği için bitirdi
+1 yılSeven biri ya sevdiğine zarar gelmesin diye ya da o acı çeksin beni daha çok sevsin diye gider , ikiside deilse zaten hiç sevmemistir
05 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri olasılık olarak gelmiyor ama
- +1 yıl
O zaman adam problemli
Soran+1 yılNasıl anlayamadım?
- +1 yıl
O zaman giden kişinin sorunları vardır belki
Soran+1 yılHiçbir fikrim yok :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel manada seni elde edip gitmiş olabilir. bu senin aptallığındır. ama cinsel birşey yaşamadan da gidebilir. sen belki onun için bir hayaldin senin peşinde koşmak ona daha iyi geldi ve elde edince hayalleri tükendi.
02 Yorumla
Soran+1 yılKafamda bu var iyi olmaya ihtiyacı vardı sonra sevgim fazla geldi ve gitti gibime geliyor yine de sadece bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılolabiir
+1 yılYa Allah aşkına seven gitmez ölsede gitmez açık ve net...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadardır ayrısınız? Ona göre aciklamaya calisicam
01 Yorumla
Soran+1 yıl13 gün oldu
Arada sağlam bir engel görmüştür o, ya da neyse...
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık o engel neyse anlamış değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsa gider, insanları lafla taniyamazsin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda ben onu sevmiyordum beni görmedi bile bu şekilde kazanmaya çalıştı. Tamam seni seven insanı kullanırsın sevmesen bile ama bu sevmediğini bildiğin halde kullanmak çok saçma bu yüzden o ihtimali düşünmüyorum
Sevmek gitmek demektir mezara doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılÖcüler kovalasın onu -.-
+1 yılTuvaleti geldi belki ondan gitti
03 Yorumla
Soran+1 yılBunca zaman gelmediğine göre oraya düştü heralde endişelenmeli miyim
- +1 yıl
Olabilir. itfaiyeyı ara.
Soran+1 yılDur bir arayayım merak ettim
+1 yılgelecek görmemiştir sende..
01 Yorumla
Soran+1 yılAsıl ben onda görmüyordum
Bence o seni aldatmış
135 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyse boyu devrilsin -.-
Soran+1 yılZaten hak etmiyordu beni -.-
Soran+1 yılYürüyüş parkurları sağ tarafta -.-
Soran+1 yılGerek yok -.-
Soran+1 yılUyuycam ben -.-
Soran+1 yılSen kimsin ki ben sana naz yapıcam tövbe yarabbim ya
Soran+1 yılAfedersin de genelleme yapmak salaklık olur herkes bir değil. Bende her sevgilisinden ayrılan kıza yürüyorsunuz diyim doğru olur mu?
Soran+1 yılBeynimi yaktın ya -.-
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılTanışmak isteyeceğim birisi değilsin ilk olarak. İkincisi sosyal mecraya tövbe ettim
Soran+1 yılProfilinde ki verdiğin cevaplara bir bak onlar gösteriyor zaten nasıl birisi olduğunu
Soran+1 yılKötünün iyisisin diye seni kabul mü etmem gerek? Sanmıyorum fikriyatımız dahi uyuşmuyordur eminim
Soran+1 yılSöyle o zaman kaç tane Türkçü grup var?
Fikriyatımız ne kadar uyuşuyor acaba
Soran+1 yılSaysana
Soran+1 yılSen bunların neresindesin
Soran+1 yılSen sadece internetten bakıp yazacak kadar ülküsüz birisin Türkçülük hakkında en ufak fikrin bile yok kimin Türkçülüğünü ülkü edindin desem o ne ki dersin biliyormuş ayaklarını bana yutturamazsın
Soran+1 yılHarcamak? Af buyur ne yaptım anlayamadım. Sadece fikriyatımız dahi uyuşmuyor dedim ve bu benim için en önemli kriterdi davası ideolojisi bakış açısı olmayan bir insan beni kaldıramaz ya da ben katlanamam o kişiye
Bunların hepsini geçtim hayatımda artık birisini istemiyorum Doğuhan sondu onunla finiş yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolay cinsellik verirsen gider
06 Yorumla
Soran+1 yılFarklı illerde yaşıyoruz. Ve görmediği birini kazanmaya çalıştı
Cevap sahibi+1 yılHer şey olabilir ya bazı erkekler zor kızlar severler
Soran+1 yılKazandı ve gitti mi demek istiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSenin bazı durumlarından da sıkılmış olabilir çok aşırı sevse yapmaz tabii ki veya bir gelecek görmemiştir
Soran+1 yılGideceksin bir gün dediğimde gitmiycem dedi büyük konuşuyorsun dedim sen de beni küçümsüyorsun dedi gelecek görmese bunu neden söylesin
Cevap sahibi+1 yılBazıları maymun gibidir bilirsin başka bir dala tutunmadan bir önceki dalı bırakmaz yeni birini bulana kadar seninle idare etmek istemiş belliki boş durmaktan iyidir diye düşünmüş olmalı Bir çoğu gibi acı ama gerçekler böyle
Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
10 YorumlaSevmedigi için gider
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi kaybeder
+1 yılSeven biri gitmez kardesim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsa da sevmiyorsa da kapıyı gösterdim gitmeyi seçti keyfi bilir
Uzatmayalım istediğini alıp gitti !!
08 Yorumla
Soran+1 yılNe aldığı konusunda hiçbir fikrim yok
Soran+1 yılFokor sonolocok bor şoy soylomodom zoton bıdı bıdı bıdı -.-
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@anormalbikiz mj atsana
- +1 yıl
hayirdir?
- +1 yıl
@anormalbikiz hayır hayor
+1 yılmazoşism
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne alaka ki
- +1 yıl
işte seni seviyo ama seni uzaklaştirarak aci çekmek istiyo
filmlerdeki kaara sevdalara ozenti
hep uyduruk bir sebep bulur boyleleri
sorun yanliş yani seven gider mi diceksin? seven gitmez...
Soran+1 yılDeğişikmiş
Elde edince gitti
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmiyormus sadece hoslaniyormus.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bunun farkında olup tutamayacağı sözler vermeseydi
Cevap sahibi+1 yılUzgunum. Bu isin caresi beklentileri yuksektutmamak, her ne kadar karsinizdaki size soz verse dahi. Insanlar bir tuhaf oldu, sozlerine guvenmek zaman aliyir.
+1 yılSikilmistir senden
040 Yorumla
Soran+1 yılSıkılacağı birisine onlarca söz vermek ne oluyor o zaman
- +1 yıl
Belkide bir heves
Soran+1 yılKimse bir heves için tutamayacağı sözler vermez abi anlamıyorsun verir mi yoksa
- +1 yıl
Egosunu tatmin etmek icin neden olmasin. Neler var neler
Soran+1 yılEgosunu tatmin edecek birisi değilim bunun farkındaydı çok saçma
- +1 yıl
Yeni birini bulma olasiligi?
Soran+1 yılBana yansıttığı kadarıyla sadık birisi aramızda hiçbir şey olmadığı zaman da bile bütün kızları hayatından çıkarmıştı soranlara ne diyorsun dediğimde sizi ilgilendimez diyorum demişti kalbim son kez sana açıldı son kez şansımı deniyorum felan da demişti başkası olmayacaktı
- +1 yıl
Klasik erkek numaralari :)
Soran+1 yılBen de salak kız felan mı oluyorum
- +1 yıl
Belkide :)
Soran+1 yılKomik
- +1 yıl
Kac gun oldu
Soran+1 yıl4 ay
- +1 yıl
Ohooo 4 ay olmus sen hala ordamisin masallah :)
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Diorum ki 4 ay olmus hala aklin ordami
- +1 yıl
4 ay çıkmış olmasın o
- +1 yıl
Olabilirmi ki :)
Soran+1 yıl@ssknpapatya 'nın dediğinden -.-
- +1 yıl
Nolabilir 😊
Soran+1 yılGüldürmeyin :''/
- +1 yıl
Salla be güzeliim değmeyeceğini iş işten geçtikten sonra anlıycaksın ama benim başıma gelse salya sümüktüm şu an orası ayrı sjcmdşdi
- +1 yıl
Gul gul bosver gulmek guzeldir :(
Soran+1 yılGülsem sinirden gülerim ya da acizlik mi diyeyim saçmalık mı diyeyim ona işte
- +1 yıl
Cok takma kafana
Soran+1 yılZaten çok takmayayım diye burda vakit öldürüyorum kafam dağılsın diye yoksa oturur mesajları okuyup okuyup ses kayıtlarını dinleyip dinleyip ağlarım
- +1 yıl
Bide seslerinimi kaydettin :)
- +1 yıl
4 ay sonra bilemi papatya :)
- +1 yıl
Onun attığı sesleri
- +1 yıl
Sadık kaldığım için evet 4 ay sonra bile kffjf
Soran+1 yılDüşün ne kadar değer verdiğimi bütün konuşma kayıtlarımız duruyor ilkinde ki sesinin titremesine heyecanına kadar defalarca dinlemiştim psikopata bağladım biraz heralde :D
- +1 yıl
Sen nerde yasiosun :)
Soran+1 yılKayseri
- +1 yıl
Ogrencimisin
Soran+1 yılMezun oldum tekrar hazırlanıyorum üniversiteye
- +1 yıl
Nerden mezun oldun
Soran+1 yılLise
- +1 yıl
Onunde uzun bir hayat var. Derslerine konsantre ol ve unut
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
- +1 yıl
Boyle dvm
Caresizdir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet kesin öyledir saçmalık -.-
- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılCanı sıkılmıştır
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan canının sıkıldığını belli eder demi geç cevap vermeler vs örnekler çoğaltılır ama son güne kadar her gün defalarca seni özlüyorum beni asla bırakma diye mesaj atmaz değil mi sıkılan biri
- +1 yıl
Senden sıkılmış olabilir başkasına gitmek isteyebilir insan oğlu sonuçta ne istediğini bilmez
Soran+1 yılO da bir ihtimal..
Sevmedigi icin
011 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevmediği insan için son dakikaya kadar beni hiç bırakma der mi, ya da onu sevmediğim zamanlarda istediğin zaman hayatımdan çıkabilirsin dediğimde sinirlenip sabaha kadar sokaklarda içer mi bunlar öylesine şeyler değil sevmese neyse sevmiyormuş gitti derim ama bilmiyorum işte
Soran+1 yılHakikaten bunları yapanlar insan mı ben hiç karşılaşmadım öyleleriyle ya insanların kalbi olur sevmese bile bunu kimse yapmaz ya
Soran+1 yılDünya pembe değil de herkes de kalpsiz olamaz diye düşünüyorum ya da bilmiyorum öyle bir şeyler kimse saf kötü saf kalpsiz olamaz
Soran+1 yılOlsa söyleyecek birisi öyle anlaşmıştık çünkü ne olursa olsun söyleyecekti. 4 ay olmuştu
Soran+1 yılÇünkü hep uzak durdum daha çok erken olduğu kanaatindeydim her zaman. Bu da öyleydi 3 aydan fazla bir süredir ikna etmeye çalıştı 3 ay ya kim sevmediği biri için 3 ayını verir hem de mesafeye rağmen ben de inandım diyeyim gerçek miydi yalan mıydı şu an bilmiyorum bu da canımı sıkıyor
Soran+1 yılTamam çok safım ben hayat hakkında pek tecrübem de yok çünkü hep ailemle ilgili sorunlarım sorumluluklarım oldu sevgi desen yerlerde en azından sadece onu ve onunla ilgili şeyleri kaybettim. Yine de sevebileceğime inanıp denedim onun sevdiğine de inanmıştım her ne kadar doğru ya da yalan olduğunu bilmesem de kalbimin bir yüzünü güldürdü bunun için de ona minnettarım gitmesine rağmen
sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi kaybeder
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri