Merhaba asklar size bir sorum olacak ozellikle de erkek uyeler bakabilir mi?

Simdi bir erkek sahis var, eskiden kasli, yapili, dikkat ceken biriydi bu kisi ama son 1-2 senedir kaslari eridi, cok kilo aldi, genetik miras ile de saclari dokuldu, sigara-alkol derken eski cekiciligini kaybetmis halde. Akademik olarak da pek parlak degil, okulu uzatmis. Kripto para motivasyon gibi ipsiz sapsiz sayfalari takipliyor, ayrica kiz arkadasi oldugu halde arada bir nereden geldigi belli olmayan kari kizlari da takipliyor, hatta karsi taraf geri takip etmeyince takibi cekiyor hahahah. Yaklasik 1 yildir filan bir kiz arkadasi var guya, ancak guzel bir kiz degil (gorecesi yok kime gostersem begenmedi vasat), kizin iyi bir kariyer yok, bayagi kilolu da bir kiz. Tek vasfi tam bir sosyal kelebek. Bu erkegin sevgili olma sebebi arkadasinin arkadasi olmasi ve muhtemelen eski cekiciligini kaybetmesi. Neredeyse bir yil olacak kizla tek post atmiyor bu sahis. Kiz paylasiyor, askli maskli seylere etiketliyor. Bir tek kizin
paylasimlarinda bir aradalar. Bunda tik yok, instagraminda sevgilisi olduguna dair sabitlenmis bir story, post ya da bioda hicbir sey yok. Maymun gibi bir tiptir kendisi bir dali birakmadan oburunu tutmaz (gecmisimiz var seneler oncesinden taniyorum) size acikca soruyorum. Neredeyse bir yildir neden bu kizla? Amac nedir? Kiza haksizlik yapmak kizi kullanmak degil midir bu? Bana cirkin olabilir ama kizin karakteri cok iyidir diye satacaklar olabilir karakterini bilmem, yalniz sevilmedigi asikar anlattiklarima bakarsaniz, benim derdim kizla falan da degil tanimam etmem ama sizce bu erkek sahsin bu iliskiyi sakiz gibi uzatmaktaki motivasyonu nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Gelecekteki bana mesaj: daha da cirkinlesti kel oldu sevgilisini kullaniyormus ayrilali cok oldu su an yalniz issiz yani kizim iyi kurtuldun su an iki sevgilin var you are living your best life iyi ki unutmussun su cocugu maruz kalan herkesten ozur dilerim
Merhaba asklar size bir sorum olacak ozellikle de erkek uyeler bakabilir mi?