Bazen evlenmek isterken bazen evlilikten soğuyorum, bazen sevgilimi çok severken bazen de sorguluyorum. Normal mi bu?

Ben bu konuda geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum netim. Kendime 1 hak sundum sevgili konusunda olursa olur olmazsa bir daha kimse olmayacak.

O hakkımı da kullandım 6 senedir de kullanıyorum. Çok sorun yaşadığımız da oldu ama hep sonuna kadar deniyim pişman olmayayım kafasındayım. Hatta o da öyle.
Bazen nefret ediyorum ondan bazen çok seviyorum. Durduk yere de oluyor bu. Bazen evlilik olsun istiyorum bazen de diyorum onu mı çekecem tek tabanca yaşa kafanı dinle.
Bazen saçma düşüncelere kapılıyorum tamam onu seviyorsun ama senin istediğin hiçbir özelliğe sahip değil yaşı, davranış, boy olarak benle aynı aslında boyu da çok takmam diğer ikisi uygun olsa ama onlar da yok arada bir bunu düşünüyorum sonra boşverip mutlu olmaya çalışıyorum. Neden oluyor bu neomal mi ya bir bana mı oluyor
Bazen evlenmek isterken bazen evlilikten soğuyorum, bazen sevgilimi çok severken bazen de sorguluyorum. Normal mi bu?