Aşk İlişkileri Erkek arkadaşımla öpüşmek istiyorum ama daha önce hiç öpüşmedim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor daha sevgili değiliz üç aydır konuşuyoruz onu öpmek istiyorum nasıl öpüşülür bilmiyorum help me Güncellemeler+1 yıl Çekiniyorum cocuktan yaa yani utanıyorum biraz bir de konusurken heycanlanoyorum baya geriliyorum Erkek arkadaşımla öpüşmek istiyorum ama daha önce hiç öpüşmedim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yorgun4040 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl A*k opusmegi neden soruyorsunki sanki buyuk bi sey yapicaksin gidip dudagina yapis bitti bu kadar 1 7 Yorumla Soran +1 yıl canim benim daha önce öpüsmediğim için bilemiyorum Yorumla Yorgun4040 +1 yıl Bende opusmedim. Bu yasta ben biliyorsam opusme ne bileyim artik seni Yorumla Soran +1 yıl Öpüsmeden nası opüsmeyi bilebilirsin ki Yorumla Yorgun4040 +1 yıl Opusmeyi bilmen icin illa opusmen gerekmiyor Yorumla Soran +1 yıl ne gerekiyo Yorumla Yorgun4040 +1 yıl dudak Yorumla Soran +1 yıl neyseki o var Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ne bileyim otururken op işte. kiz değil ki karşındaki. hemen ayak uydurur. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ortamı nasıl ayarlıycam Yorumla XxBloomxX +1 yıl Evine falan bırakıyor mu seni Yorumla Soran +1 yıl Bıraktırmıyorum komsular felan Yorumla XxBloomxX +1 yıl O zaman bi gün sakin bir parka falan gidin. otururken kafasını kendine çevir op. bunu da adim adım ben mi diyim fsgsg Yorumla Soran +1 yıl Evet adım adım de daha önce öpüsmediğim icin bilmiyorum ki skdksldks Yorumla XxBloomxX +1 yıl Bende en son oluştuğunda 10 yaşındaydım yani fsgdhd Yorumla Soran +1 yıl cok yardımcı oldun ya pü kadlöaözös Yorumla XxBloomxX +1 yıl Bu bilgiyi bilmesen gayet mantıklı konuşmuştum bence Yorumla Soran +1 yıl hep dizilerden hep dizilerden sevdim seni kanks kwldlsls Yorumla Naz503 +1 yıl Ben de kac yasina geldim genede winxi seviyorum🎆🎉🎊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim ile istedim öpüşmedi, bende arkadaşıyla öpüştüm 1 60 Yorumla Soran +1 yıl owww ben yapmam öyle heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok da güzel öpüştük 😋 tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl İlk öpüsmen miydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Nası oluyo ya tam olarak ortam falan bide ben biraz kısayım akskslsl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç sevgilin kaç Yorumla Soran +1 yıl Ben 1.58 flört de 1.75 falan Yorumla bunebuisim +1 yıl ulan bu görüşten 10 sezon dizi çıkar aboo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 172im Benimki 175 opustugum arkadaşı 183 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk boynumdan tutup bana doğru eğilerek öpüştü sonra da kucakladı havada devam ettim öpüşmeye Yorumla Soran +1 yıl Havada devam etme detayı beni benden aldı jsldkakxls Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya partnerin havaya kaldırıp öpüşmesi mükemmel bişey Yorumla Soran +1 yıl Bunlar nası bi ortamda gerceklesti park falan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş çimenlerin orada Yorumla Soran +1 yıl İnsan falan olmuyo mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nadir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zamanda boştu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen öyle bir yer bulamazsan mağaza kabininde yapın Yorumla Soran +1 yıl mağaza kabini mi ses cıkmaz mı cok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmıyor Yorumla Soran +1 yıl Ya bide kötü öpüsürsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman öğreterek opucek seni her şey erkeğine bağlı yani 😄 Yorumla Soran +1 yıl Zor bi olaymıs ya 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama değiyor be kanka 😅 Yorumla Soran +1 yıl Of yaaa deme öyle😂 Yorumla Soran +1 yıl Uçuk falan çıktı mı sende sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır uçuğu bırak da öpüşürken ıslandım kanka 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kank onunkide kalkmıstır kedklslsl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalktı kanka, sevgiliminki değdiğinde hissetmiyodum ama bununki büyük ve sertti 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sonra onla mı çıktın kanka olaya bak ya slskksdl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir , kanka erkekler ikiye ayrılır iyi seven ve iyi s*ken. Sevgilim iyi seven, arkadaşı da diğeri nfnfjkd Yorumla Soran +1 yıl Dogru dedin skdkksks sevenine denk gelmek de zor be kanka bırakmasaydın Yorumla Soran +1 yıl Ay nerden nerye geldik akskksks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bırakmadım kanka ama haberi yok kankasiyla opustugumden 😂 Yorumla Soran +1 yıl kankası da sıkı cıkmıs yetistirmemis iyi bari 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yetistirsin yengesini elleye elleye öptü jdjfkdkf Yorumla Soran +1 yıl Diğeriyle ayrılıp onla cık diye alkxlaksla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djdjjfjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi sevgilimle yatmak istiyorum eğer kabul etmezse günah benden gider jfncmdmc Yorumla Soran +1 yıl kanka sende fazla cesaretlisin lakslslsl yas kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20im sen Yorumla Soran +1 yıl 17 bende Yorumla Soran +1 yıl Flört de 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde 20-21 arkadaşı 24 Yorumla Soran +1 yıl Sonra öpüstü mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok daha öpüşmedik sadece yanak bı de burundan öpüyor Yorumla Soran +1 yıl Oha hiç böyle bir sey istememesi ilginc öqlskalslkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Masum , arkadan sarılmıştı foto için ben aha dayayacak dedim içinden ama çükü kalkmadı bile fjjcjd Yorumla Soran +1 yıl Masum da güzel be kızım djaldkksls Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde iyi ama yatakta kötü oluyor masumlar jfnckfk Yorumla Soran +1 yıl Slk güldüm ya lakxlsllsls Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jdjdjfjv kanka adın ne senin Yorumla Soran +1 yıl Aga niye aklxlaksls Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç jdjdkx Yorumla Soran +1 yıl Ben cepsizkanguru sklslsls sen bacım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekleyeceksen gizliden çıkarım Yorumla Soran +1 yıl Eklerimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamm Yorumla Soran +1 yıl Attjm istek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende attım Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ortam oluşsun yeter ki özel bir şey yapmana gerek yok akışına bırak 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ortam nası olucak Yorumla Kadirk34 +1 yıl Yanlız olduğun bir zaman olabilir mesela Yorumla Soran +1 yıl Ya iste biz bi türlü yanlız olamıyoruz Yorumla Kadirk34 +1 yıl Olmalısın bunun için bu gerekli aslında bunları senin değil onun düşünmesi gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Daha sevgili değiliz üç aydır konusuyoruz peki bu konu hakkında ne yapabilirim acaba Yorumla Kadirk34 +1 yıl Ne olduğunun önemi yok ne hissettiğinin önemi var tabi karşılığı var ise Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Doğal ol akışına bırak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Knak olayı bilmiyorum ki iste akısına bırakıyım Yorumla gacar4886 +1 yıl YouTube tan izle bir sürü video var Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Söyle ona öğretsin işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sjdjhajsjsj olmaz öyle şey Yorumla umutymw +1 yıl Olur valla bir arkadaşım benden rica etmişti öğretmiştim sende söyle nasıl öpüşülüyor göstersene diye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dünyanın sonuna kadar öpüşemşyceksin o zaman😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niyeki skksksks Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Her b. ka özenmeyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nalaka Yorumla
Beyzaağ11 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Doğaçlama oluyo knka hshshs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ksksldld doğaclayamazsam gerginlikden Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapıs 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyom yapıstıkdan sonra öpüsme isini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yala gitsin Yorumla Soran +1 yıl haykırdım ya jekdlakxlskd Yorumla
Pembişşcocukkk Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl mallık erkekte 0 10 Yorumla Soran +1 yıl niye la Yorumla Pembişşcocukkk +1 yıl cano anladıım kadarıyla samimisiniz hani. sarılıosunuz ele ele tutuşuosunuz. gülücükler vs. hani ne var yani gülerken sana sarılıp boynunda öpse seni nolur? sence? sevgilisiniz? Yorumla Soran +1 yıl Canoov sevgili değiliz işte sarılıyoruz falan ama Yorumla Pembişşcocukkk +1 yıl böyle bi ark şekli yokki ama konuştunuzmu? biz neyiz die _? Yorumla Soran +1 yıl ark da değiliz flört gibi düsün üç aydır konusuyoruz Yorumla Pembişşcocukkk +1 yıl canooo :D baharı bekleyen kumrular gibi böyle beklicekmisiniz? :D Yorumla Soran +1 yıl canoov ben de isterim manita olalım ama gidipde çıkma teklifi edemem beklicem Yorumla Pembişşcocukkk +1 yıl üstü kapalı bi inceden cesaret versen cano ve onun bunları açık açık konuşması için bişeyler konuştunmu? Yorumla Soran +1 yıl Konusmadım nası konusmam lazım bunların olması icin Yorumla Pembişşcocukkk +1 yıl şaka yollu laf oraya getirsen ne bilim hiç konuşmadık bile falan de belki sen hçbişey demedib bnzle ilgili falan diyebilirsin belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
A*k opusmegi neden soruyorsunki sanki buyuk bi sey yapicaksin gidip dudagina yapis bitti bu kadar
canim benim daha önce öpüsmediğim için bilemiyorum
Bende opusmedim. Bu yasta ben biliyorsam opusme ne bileyim artik seni
Öpüsmeden nası opüsmeyi bilebilirsin ki
Opusmeyi bilmen icin illa opusmen gerekmiyor
ne gerekiyo
dudak
neyseki o var
Ne bileyim otururken op işte. kiz değil ki karşındaki. hemen ayak uydurur.
Ortamı nasıl ayarlıycam
Evine falan bırakıyor mu seni
Bıraktırmıyorum komsular felan
O zaman bi gün sakin bir parka falan gidin. otururken kafasını kendine çevir op. bunu da adim adım ben mi diyim fsgsg
Evet adım adım de daha önce öpüsmediğim icin bilmiyorum ki skdksldks
Bende en son oluştuğunda 10 yaşındaydım yani fsgdhd
cok yardımcı oldun ya pü kadlöaözös
Bu bilgiyi bilmesen gayet mantıklı konuşmuştum bence
hep dizilerden hep dizilerden sevdim seni kanks kwldlsls
Ben de kac yasina geldim genede winxi seviyorum🎆🎉🎊
Sevgilim ile istedim öpüşmedi, bende arkadaşıyla öpüştüm
owww ben yapmam öyle heralde
Çok da güzel öpüştük 😋 tavsiye ederim
İlk öpüsmen miydi
Evett
Nası oluyo ya tam olarak ortam falan bide ben biraz kısayım akskslsl
Boyun kaç sevgilin kaç
Ben 1.58 flört de 1.75 falan
ulan bu görüşten 10 sezon dizi çıkar aboo
Ben 172im Benimki 175 opustugum arkadaşı 183
Çocuk boynumdan tutup bana doğru eğilerek öpüştü sonra da kucakladı havada devam ettim öpüşmeye
Havada devam etme detayı beni benden aldı jsldkakxls
Ya partnerin havaya kaldırıp öpüşmesi mükemmel bişey
Bunlar nası bi ortamda gerceklesti park falan mı
Boş çimenlerin orada
İnsan falan olmuyo mu
Nadir
O zamanda boştu
Sen öyle bir yer bulamazsan mağaza kabininde yapın
mağaza kabini mi ses cıkmaz mı cok
Çıkmıyor
Ya bide kötü öpüsürsem
O zaman öğreterek opucek seni her şey erkeğine bağlı yani 😄
Zor bi olaymıs ya 😅
Ama değiyor be kanka 😅
Of yaaa deme öyle😂
Uçuk falan çıktı mı sende sonra
Hayır uçuğu bırak da öpüşürken ıslandım kanka 😂
Kank onunkide kalkmıstır kedklslsl
Kalktı kanka, sevgiliminki değdiğinde hissetmiyodum ama bununki büyük ve sertti 😂
Sonra onla mı çıktın kanka olaya bak ya slskksdl
Hayir , kanka erkekler ikiye ayrılır iyi seven ve iyi s*ken. Sevgilim iyi seven, arkadaşı da diğeri nfnfjkd
Dogru dedin skdkksks sevenine denk gelmek de zor be kanka bırakmasaydın
Ay nerden nerye geldik akskksks
Bırakmadım kanka ama haberi yok kankasiyla opustugumden 😂
kankası da sıkı cıkmıs yetistirmemis iyi bari 😂
Niye yetistirsin yengesini elleye elleye öptü jdjfkdkf
Diğeriyle ayrılıp onla cık diye alkxlaksla
Djdjjfjd
Şimdi sevgilimle yatmak istiyorum eğer kabul etmezse günah benden gider jfncmdmc
kanka sende fazla cesaretlisin lakslslsl yas kac
20im sen
17 bende
Flört de 18
Bizde 20-21 arkadaşı 24
Sonra öpüstü mü
Yok daha öpüşmedik sadece yanak bı de burundan öpüyor
Oha hiç böyle bir sey istememesi ilginc öqlskalslkd
Masum , arkadan sarılmıştı foto için ben aha dayayacak dedim içinden ama çükü kalkmadı bile fjjcjd
Masum da güzel be kızım djaldkksls
Normalde iyi ama yatakta kötü oluyor masumlar jfnckfk
Slk güldüm ya lakxlsllsls
Jdjdjfjv kanka adın ne senin
Aga niye aklxlaksls
Hiç jdjdkx
Ben cepsizkanguru sklslsls sen bacım
Ekleyeceksen gizliden çıkarım
Eklerimm
Tamamm
Attjm istek
Bende attım
Ortam oluşsun yeter ki özel bir şey yapmana gerek yok akışına bırak
Ortam nası olucak
Yanlız olduğun bir zaman olabilir mesela
Ya iste biz bi türlü yanlız olamıyoruz
Olmalısın bunun için bu gerekli aslında bunları senin değil onun düşünmesi gerekiyor
Daha sevgili değiliz üç aydır konusuyoruz peki bu konu hakkında ne yapabilirim acaba
Ne olduğunun önemi yok ne hissettiğinin önemi var tabi karşılığı var ise
Doğal ol akışına bırak
Knak olayı bilmiyorum ki iste akısına bırakıyım
YouTube tan izle bir sürü video var
Söyle ona öğretsin işte
sjdjhajsjsj olmaz öyle şey
Olur valla bir arkadaşım benden rica etmişti öğretmiştim sende söyle nasıl öpüşülüyor göstersene diye
dünyanın sonuna kadar öpüşemşyceksin o zaman😄
niyeki skksksks
Akışına bırak
Her b. ka özenmeyin
nalaka
Doğaçlama oluyo knka hshshs
Ksksldld doğaclayamazsam gerginlikden
Yapıs
bilmiyom yapıstıkdan sonra öpüsme isini
Yala gitsin
haykırdım ya jekdlakxlskd
Öğretirim ama ilk öpücüğün benim olur
mallık erkekte
niye la
cano anladıım kadarıyla samimisiniz hani. sarılıosunuz ele ele tutuşuosunuz. gülücükler vs. hani ne var yani gülerken sana sarılıp boynunda öpse seni nolur? sence? sevgilisiniz?
Canoov sevgili değiliz işte sarılıyoruz falan ama
böyle bi ark şekli yokki ama konuştunuzmu? biz neyiz die _?
ark da değiliz flört gibi düsün üç aydır konusuyoruz
canooo :D baharı bekleyen kumrular gibi böyle beklicekmisiniz? :D
canoov ben de isterim manita olalım ama gidipde çıkma teklifi edemem beklicem
üstü kapalı bi inceden cesaret versen cano ve onun bunları açık açık konuşması için bişeyler konuştunmu?
Konusmadım nası konusmam lazım bunların olması icin
şaka yollu laf oraya getirsen ne bilim hiç konuşmadık bile falan de belki sen hçbişey demedib bnzle ilgili falan diyebilirsin belki