Şu ana kadar sadece bir kişiyle öpüştüm o da çocukluğum salaklığım diyim. Şimdiki sevgilimde bunu biliyor. Yeni söyledim bir kere öpüştüğümü. Şimdi öpüşmeyi bilmiyorum, erkek arkadaşımlada ciddi düşünüyoruz. Beni bir kere öptü ama bilmediğim için pek beceremedim :) Erkek arkadaşım bir daha böyle bişeye kalktığında ben öpüşmeyi bilmiyorum öğret desem nasıl olur? Özellikle erkekler bir kız size böyle dese ne düşünürsünüz? Komikmi? Lütfen saçma yorumlar yapmayın
Cevabın nedir?
Hayır canım hiç ama hiç komik değil bir kızın önce namusu sonra ceyizi gelir o ceyizide dudaklarıdır.. ama demesende olur eger ona karşı derinden bişey hissediyorsan kapat gözlerini opusemedini degil onun nekadar güzel öptünü onu nekadar sevdigini düşün zatem otamatikmen ağız ve dil ona göre hareket eder benim eski nisanlimlada öyleydi opüsemedimi düşünüyordum ama o ana birakiyordum bana dedide hic bir kizla böyle öpüstünü hatirlamiyormus..
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk öpüşmede alt dudağını ve üst dudağını emdim sadece ama dilimi nasıl kullanıcağımı bilemedim :|
Soran+1 yılTamam canım dediğin gibi rahat olmayya çalışıcam :) ama son olarak şu dilleri kullanmak o kadar şartmı merak ediyorum :)
Soran+1 yılakışına göre onuda öğrenirim inşallah :)) teşekkür ederim bu arada tekrar :)
En İyi Cevaplar
bende öyleydim zamanla ögrendim ama sevgilimin üzerinde sende ögrenirsin usta bile olursun hislerle hareket ediyorsun zaten hiç söylemene bile gerek yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok ama söylersemde sevimli olur diye düşündüm sence? :)
Soran+1 yılaynen canım önemliymiş valla :)
+1 yıldemene gerek yok o seni yönlendirir sen kendini ona bırak yeter. ama istersen ders veririm :)
07 Yorumla
Soran+1 yılDesem nasıl olur tatlımı komikmi sence?
- +1 yıl
ortamı bozma, sana neden öpüşmeyi bilmiyorsunmu dicek, adamın konsantrasyonunu bozma, o seni yönlendirir. gidişata bırak. zaten seni öperken kendinden geçersin ozamanda içinden gelerek öpüştüğün için otomatikmen öğrenmiş olursun. dikkat edeceğin şey dişlerini dişlere temas ettirmicem bide dudağını emersen o da uçuşa geçer :)
Soran+1 yılİlk öpüştüğümüzde bir alt dudağını bir üst dudağını emdim onun dışında bişey yapamadım ondan hemen çekildim zaten
- +1 yıl
bilmemekten ziyade daha önemlisi öpüşmeye hazırlanmaktır. mesela ağzın kokuyorsa önlemini al gitmeden , dişlerini fırçala, naneli sakız kullanabilirsin.bunlar daha önemli bence.
Soran+1 yılDikkat edicem teşekkürler tavsiyelerin için. Peki dilimizi nasıl kullanıcaz?
- +1 yıl
şimdi o konu farklı biraz bazıları dil emmeyi sevmez bazılarıda sever, dene öperken dilini kap emmeye başla eğer çekiyorsa istemiyordur, istiyorsa zaten o da dilini kapacak ve emmeye başlayacaktır. ya onu bunu bırak gel yanıma uygulamalı sana bedava ders vereyim, bu konuda kendime çok güveniyoerum çünkü öptüğüm bayanlar kendi aralarında çok harika öpüşüyor diye konuştuklarının haberleri bana geldi.
kimse anasinin karnında ögrenmiyor sıkıntı yapma =))
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki ama öpüşmeden önce bu cümleye ona söyliyimmi yoksa söylemiyimmi dersin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
29Cevap
Opusmek bilinen birsey degil zaten
Bol bol opusun, anca oyle ogrenirsin. Cesit cesit opusme sekli var cunku.25 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılben sadece alt dudağını ve üst dudağını emmiştim ilk öpüşte bu yeterlimidir? sadece bu şekilde öpüşülen bir şekil var mı :)
Soran+1 yıl:)) tamam :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hayatimda hic öpüsmedim! 21 yasimdayim, hic sevgilim olmadi, yakinlasma olmadi hic...kendimi hayatimin adamina sakliyorum ilk ve son kez o dokunsun dudaklarima :)
24 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli öylesi canım umarım pişman olmam bende ama güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılo anlamda söylemedim canim, sen güveniyorsan asiksan seviyorsan onu öp icinden geldigi gibi davran yanlis birsey yok bunda :) ben birisiyle tanisirsam seversem güvenirsem bende öperim, garanti yok kimsede ömür boyu benim olcak diye malesef...yani ani yasa, kalbinin sesini dinle canim :) umarim mutlu olursun :)
Soran+1 yılİnşallah canım sende mutlu ol inşalahh :)
Cevap sahibi+1 yılinsallah canim sagol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes öpüşmeyi öğrenmek istiyor bu aralar.
Youtube'a "How to French Kiss" yaz ve çıkan ilk videoyu izle :)
Kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim?14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca söylersen komik duruma da düşmezsin herkes annesinin karnında öğrenmedi bu olayı.
Soran+1 yılHiç söylemesemde olur o yüzden söylemelimiyim tatlımı olur komikmi? amacım tatlı olmak çünkü :) dediğin videoyuda izlicem yaşım 19
Cevap sahibi+1 yılSevgilini tanımıyoruz sonuçta olaya bizim baktığımız gibi bakmayabilir. Bence bilmiyorum demen seni tatlı ya da komik yapmaz. Ama erkek arkadaşın seni tatlı görebilir ya da komik bulabilir hatta düşük bir ihtimal saçma sapan tavırlarda alabilir erkek sonuçta bunlar :) Ama bence söylemen bir şey değiştirmez zamanla oluyor bu tarz şeyler.
Soran+1 yılHaklısınn iyice bir düşünücem :) fikirlerin için teşekkürler :)
+1 yılkomik olmazsın heralde yaaa bana da simdiki sevgilim öğretti.bence daha çok hoşlarına gidiyo daha kendilerinin öğretmesi :)
17 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin yorumlara bakılırsada öyle galiba canım :)
- +1 yıl
benimkinin de çok hoşuna gitmişti bu durum :))
Soran+1 yılay inşallah :)
- +1 yıl
gerçi benimki öğretmen öğretmeyi çok seviyo doğal olarak ama bence egoları tatmin de oluyodur senin acemiliğin sayesinde :)
Soran+1 yılaynenn bende öyle düşündüm öyle olcak galiba :) yani daha mutlu olur :)
- +1 yıl
inşallah :)
Soran+1 yılinşallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz boyle yaramaz gibi sorarsan bisey olmaz herhalde , ilk opusme bende cok korkuyordum ama yapamam falan diye dusunmiceksin o an zaten anliyomusun yaparsin bence eyer oyle o an yok ben yapamam kesin rezil olurum diye dusunme
16 Yorumla
Soran+1 yılYa tatlı olucam ya komik o kesin :) sence hangisi olurum o şekilde söylesem :)
Cevap sahibi+1 yılBence boyle azgin bir bakis atipta sorarsan "bana opusmeyi ogretsene" yaramaz olcak dedigim gibi, hosuna gider diye dusunurum komik olmassinn:)
Soran+1 yılHahaa tamam denicem elimden geldiğince :))
Cevap sahibi+1 yılAma oda ilk opustugun kisi oldugu icin seviniyodurda:), neyse sana kolay gelsin:)
Soran+1 yılİnşallah güzel olur bende heyecanlanıcağını düşünüyorum :) çok sağol :* :)
Cevap sahibi+1 yılBisey degilll:** :))
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılKomik değil tabii ki, bu daha iyi. hem sana öğretir ben öyle yapardım mesela
16 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünürdün biri sana böyle dese?
- +1 yıl
Çok güzel düşünürdüm. Yani ne bilim öpüşmesini bilmemesi hoşuma giderdi elbet. Ona ben öğreticeğim için heyecanlanırdım ;))
Soran+1 yılBunu bende düşündüm umarım o da böyle düşünür. Söyliyimmi o zaman bunu :)
- +1 yıl
Evet söylemelisin...
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim tatlı olmak için söylerim :))
- +1 yıl
Eminim seni daha çok sevecek...
komik olmak bir yana hoş olur ve sevinir şunu asla unutma erkekler ilk kadınlar ise daima son olmak isterler.
13 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklee :) abesmi olur diye düşünmüştüm sadece :)
Soran+1 yılpekı o zaman :))
Bende daha önce öpüşmedim. Bence öpüşmeyi bilmemek güzel bişe. Ben erkek olsam sevdiğim kızın öpüşmeyi bilmemesini isterdim çünkü öpüşmeyi biliyorsa başka dudaklarda çok tecrübesi var demektir. O yüzden takma kafana.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünürdüm ama yorumları merak ettim :) sağol yorumun için o şekilde sorıyımmı o zaman yoksa hiçbişey demiyimmi :)
Soran+1 yılçok sağol canım içimi rahatlattın :)
+1 yılbişey deme sen zamanla öğrenirsin kımse sora sora öğrenmedi
10 Yorumlaöpüşmek öğretilecek ya da öğrenilecek bir şey değildir. siz içinizden geldiği gibi davranın bence ;)
00 Yorumlasöylemene gerek yok,, anlar zaten.. zannımcada hoşuna gidecektir
10 Yorumla
+1 yılBende biçok şeyi sevgilimden öğrenmiştim, iyiydi rahmetli =)))
00 Yorumla
+1 yılYa öpüşmeyi bilmemek nedir ya içgüdüsel bişey bu zaten zamanla alışırsın.
00 YorumlaBana olsa çok hoşuma giderdi ve ona öğretirdim hahahahahah:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbişey demesemde bilmediğimi anlıcak zaten ama desem sevimli olur diye düşündüm :) napiyim sence :)
+1 yılBana öyle söyleyen bir kızı ben asla bırakmam. sarılır öperdim
06 Yorumla
Soran+1 yılhiç söylememekmi daha iyi çünkü zaten anlar yoksa söyliyimmi sevimli olurmu :)
- +1 yıl
Söyle çok sevimli olur ilkimsin de :)
Soran+1 yılilkimsin diyemem çünkü ondan önce bir kere yaşadım ama diğerini dicem :)
- +1 yıl
evet öyle de. çok hoşuna gidecektir eminim benim sevgilim de öyle dedi.sarıldım ona
Soran+1 yılne demişti tam olarak ve dense hoşuna gider erkeğin? :)
- +1 yıl
Valla ilk opusmemizde ben bilmiyorum ki ama hic opusmedim dedi birlikte ogrenieiz bitanem dedim opup sarıldm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle diyen olsa çok güzel olurdu :) Seve seve öğretirdim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç söylememekmi daha iyi çünkü zaten anlar yoksa söyliyimmi sevimli olurmu :)
Cevap sahibi+1 yılSevimli olur ama yok olmadı diyip habire öper :) Şahsen ben öyle yapardım böyle bir fırsat tepilmez yani :)
+1 yılbence söyle aksine hoşuna gider en azından bir erkek olarak seni el değmemiş temiz hisseder bence düşüncem budur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. çok sevimli, şanslı çocuk...
13 Yorumla
Soran+1 yılSevimli olurmu dersin gerçekten komik durmaz demi :)
Soran+1 yılÇok sağol fikrin için :)
Ben erkek olsam, ciddi düşünsem çok hoşuma giderdi.
00 YorumlaBen olsam çok hoşuma giderdi ona öğretmek isterdim :) ilk öpüşmeniz nasıldı güzel miydi
04 Yorumla
Soran+1 yılilk öpüşmede ben sadece onun alt dudağını ve üst dudağını emdim dilimide acemice kullandım zaten. Öpüşme bittikten sonra hayırdır terledin dedi güldü ve arabadaydık bacağıma elini koydu bütün yol okşama falan olmadı pantolonum vardı. olaylar bunlar :) sence iğrenmişmidir benden öpüşemedim diye bu hareketlerden bişey çıkarabiliyomusun?
Soran+1 yılBeceremediysem acemice olduysa ama? :) nasıl öptüğüm konusunda bile bir fikrim yok :)
komik değil, gururlanır öğreticem diye
17 Yorumla
Soran+1 yılsevimlimi durur dersin :) benden soğumasındansa hiç bişey demem :)
Soran+1 yılÇokk sağol içim rahatladı sevimli dursun istiyorum komik değil o yüzden :)
Soran+1 yıl:)) sağolun :) bunu burada sorduğumu bile bilmemesin bence :)))
Soran+1 yıltesekkurler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sorma o an bunu beceremiyorsan utanmış gibi davran ya da çekil bir şekilde ortam yumuşar elbet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Farketmez, söylersen gel buraya ben öğretirim der yapışır birşey olmaz.
00 Yorumlabende bilmiodum sewgilime dedm ben bilmio o öğretti
02 Yorumla
Soran+1 yılne dedi hoşuna gittimi
öpüşmeyi bilmiyorum öğret demek bence yanlış olur çünkü o işe bir başladın mı gerisi de gelir :)
00 YorumlaBence böyle bir şey söyleme akışına bırak öpüştükçe öğrenirsin ;);)
00 Yorumlabence açıksözlü olmak herzaman iyidir, hem dert etme zamanla öğrenirsin :)
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılsorun degıl bıl ya da bılme ztn kmse bılmes ama tecrube edınır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıy öpüşürken dişlerınız çarpısır dılını kullan bu çok önemlı tm mı evladım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. komik değil karşılık vermeye çalışşşş
17 Yorumla
Soran+1 yılSöylemelimiyim o zaman? Söylersem ya tatlı olurum ya komik? Sence hangisi olurum?
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim tatlı olcaksam derim ben bunu :))
Soran+1 yılTek yapabildiğim şey alt ve üst dudağını emmekti il öpüşmede bu yuzden çekildim hemen :)
Bence fazlasiyla samimi ve tatli bulur
10 Yorumla
+1 yılçok tatlı anılar
13 Yorumla
Soran+1 yılanılar?
- +1 yıl
10sene dönüp bakınca tebessüm edecen
Soran+1 yılKomikmi yani? Hiç bişey söylemeden öpişiyimmi dersin
Hala çocuk olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılöpüşürken dilini kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılilk öpüşmede sadece alt dudağını ve üst dudağını emmiştim. dil nasıl kullanılır?
- +1 yıl
göstermem lazım :) burdan olmaz
teori değil pratik önemli diyorum.
00 Yorumlasen kendini ona teslim et öpüşürken
10 Yorumla
+1 yılSöyle bence çok sevınır hatta
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sevinir :) söylemesemde olur ama söylersem sevimli olur gibi geldi. sence? :)
- +1 yıl
(: Söyle sen bılmıyorum de aynı fıkırdeyım
Soran+1 yılpeki inşallah sevimli olurumm :))
- +1 yıl
Olursun olursun ben olsam cok sevınırdım
Hoşuna gider kendini özel hisseder
00 Yorumlao seni daha çok öper hadi geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılp*rno seyret. Ders al.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Komik.
00 Yorumlamutlu olur :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Bisey deme.
00 Yorumla
+1 yıltuhaf :D
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri