Yabanci sevgilime asigim ama o baska kadinlarla beni incitiyor. uygunsuz fotolarimla tehdit ediyor ayrilamiyorum. ne yapmaliyim?

2 sene once irlandali biriyle tanistim bu uygulamanin ingilizcesinde tanismaz olaydim, asik olduk. 2 senedir cok zorlu bir iliskinin icindeyim. sevgilimin gözü disarda. bir supermarket calisani 2 senedir bir ispanyol kadina asik ama bana arkadasim diyor itiraf etmiyor. bu ispanyol kadin memleketine dönecek ama ben gitmemesi icin elimden geleni yapicam dedi. ona sordum ne yapacagini söylemiyor. romantik jestler yapacak veya ona acilacak, öpecek veya birlikte olacaklar tahminimce birseyler yapacak. surekli o kadindan bahsedip benim canimi yakiyor. ve daha once beni aldatti bangladesli baska bir kadinla. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. aldattiginda ayrildim lakin uygunsuz fotograflarimla tehdit etti beni ve ayrilamiyorum 200e yakin toplam fotom var, normallerle beraber. ailem cok dindar ve ögrenirlerse sonun olur. hergun aci cekiyorum, cok asigim ama artik dayanamiyorum. ayrilamiyorum da korkuyorum cok tehlikeli ve sinirli bir adam, intikamci biri, fotograflarimi sosyal medyada paylasirsa ne yaparim bilmiyorum. evden cikamiyorum ailem cok baskici nereye gitsem yanima gelirler, bu durumda cok caresizim. yardim edin nolur
Güncellemeler
+1 yıl
ailemin sevgilim oldugundan haberleri yok. sosyal medya bile kullanmami istemiyorlar. ben hata ettim asik oldum ama aileme asla söyleyemem öldürürler beni. telefonumda sifre var gizli bir iliski bu. ailemsiz disari bile cikamiyorum ki polise gideyim. zaten gitsem de adam yurtdisinda hicbirsey yapamazlar. benim adima bir instagram sayfasi acar fotolari yuklerse mahvolurum, cok kotuyum. cok korkuyorum.
Yabanci sevgilime asigim ama o baska kadinlarla beni incitiyor. uygunsuz fotolarimla tehdit ediyor ayrilamiyorum. ne yapmaliyim?