Arkadaşlar nişanlım diyor ki zaten evlenicez neden saçma sapan mesajlaşalim ki zaten evlenince yanyana olucaz ara ara mesaj var oda iki. Kelime 1 aydır sesini duyamıyorum evimiz çok yakın yani birbirimizi görebiliyoruz ama fazla dışarı çıkmıyor çıksa da bizim evin karşısına çıkmıyor. ben tabi hep anlayış gösteriyorum anlayışlı birisiyim. Ama bir yandan da özlüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence bu ilişkide yolunda gitmeyen bir değil bin unsur var.. Biri sizinle ilgilenmiyorsa, size vakit ayırmıyorsa, sizi özlemiyorsa zaten asla ama asla sevmiyor demektir.. Seven insan özler, kıskanır, devamlı yan yana can cana olmak ister.. Ya bu anlatılanlara bakılırsa adamın her türlü imkanı varken sizi boş vermiş durumda.. Neden hala hayatınızda tutuyorsunuz ki.. Bu durumda daha sizi elde etmeden bu şekilde bir tavır sergiliyorsa evlendikten sonra neler olabilir bilmiyorum.. Bence ayrılmanız sizin açınızdan daha doğru bir karar ama hayat sizin, seçim sizin.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu kadar gevşek ilişki olmaz.. dip dibe bile otursanız , araya soğukluk girer ve git gide uzaklaşmaya başlarsınız.. nasıl olsa evleneceğiz diye bir şey yok.. sen benim nişanlım değil misin.. benim sana ihtiyacım varken neredesin? aramaz sormaz , buluşmaz , mesaj yazmaz.. kırk yılın başı ... bir kere seven bir adam sevdiği kızı görmeden sesini duymadan yapamaz.. bilemiyorum ya sen abartıyorsun , veya nişanlın aşırı rahat ve gevşek bir adam.. sevgilin olsa sarı kart göster rest çek derdim ama madem nişanlın..
güzelce , alttan alarak , sevimli bir şekilde, onu özlediğini , ona sadece evlendikten sonra değil, şu an da ihtiyacın olduğunu , sesini duymak istediğini, sana yazmasını istediğini güzel bir dille anlat.. benim sana ihtiyacım var.. bu gün de.. yarın da.. beni sensiz bırakma de ona... adamsa zaten anlayacaktır.. ki.. şimdi böyle yapan adam , yarın evlenince nasıl davranacak? eve gelip yemek yiyip yatmaya mı gidecek? seninle ilgilenmeyecek mi? bilemiyorum , nişanlına birazcık partner olmayı öğretmen gerekiyor bence.. iyice gevşemiş o.. sana karşı sorumlulukları var.. bu sorumlulukların ilki de seni mutlu etmektir.. senin mutluluğun da nişanlının sana gösterdiği ilgi ve sevgiden geçer.. bugün de buna dahildir... bunu güzel bir şekilde ,,, kavga etmeden ama net şekilde dile getir.. gerekirse bir şekilde onun daha fazla ilgisini çek tekrar.. eh bunu yapmayı da sen bilirsin bir kadın olarak..10 Yorumla
+1 yılMesajlaşmayı ben de sevmiyorum ama biriyle ilgileniyorsam onunla mesajlaşmak zor gelmez. Biraz daha ilgi almaya çalış. Nasıl yaparsın bilmem artık. Ama istediğini elde edeceksin diye birşey de yok. Sonuçta karşıdakinin duygularını bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılNişanlın eskiden de böyle miydi? Yoksa sadece evliliğe yaklaştığınız için mi böyle oldu? Eğer ki evliliğe yaklaştığınız için böyleyse gerçekten bu şekilde düşünüyor olabilir. Çünkü bazı insanlar mesajlaşmayı sevmiyorlar ve daha çok yüz yüze kurdukları iletişim onlara yetiyor. Ama görüşme sıklığınız azsa ne arama ne mesaj hiçbir şekilde bir iletişim yoksa bu durum garip tabii ki. Yapman gereken ilk şey bundan rahatsız olduğunu dile getirmen ve ortak bir noktada buluşmanız.
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden böyle değildi bu aralar böyle oldu bide tanıdık çocukluktan beri tanıyoruz birbirimizi oyuzddn kötü düşünmek istemiyorum
Soran+1 yılSeviyorum da onu mesajlaşmayi sevmiyordur
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizi hiçbir şekidle özlemiyorsa ve sizinle çok az vakit geçirmeyi göze alıyorsa burada ciddi bir sıkıntı var demektir ve çok büyük ihtimalle de korkarım ki sizi gerçekten sevmiyor. Çünkü eğer sizi sevseydi böyle şeyler demezdi veya bunu göze alamazdı. Mesajlaşmayı genel olarak sevmiyor olabilir ya da tercih etmiyor olabilir ama en azından sizin için günde 1-2 saat de olsa mesajlaşmayı istemeliydi yani bunu birisi için değil de tamamen gönlünden geçtiği için yani gerçekten kendi rızasıyla istediği için kendiliğinden yapması gerekiyordu. Erkek dediğin bence biraz ince düşünceli bir insan olacak yani çok olamasa da biraz da olsa bu yönü olması gerekiyor. Bu yönü olmayan biriyle mutlu olma şansınız yok bence. O yüzden ilişkinizi yeniden gözden geçirmenizi yol yakınken, henüz imzalar atılmamışken tavsiye ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bugün mesajlaşmayi saçma bulan insan evlendiği zaman neleri saçma bulacak ve seni birçok şeyden uzak tutacak.
Nişanlanddiktan sonra mi böyle oldu yoksa hep sizin istemenizle mi mesaj arama oluyordu?
Aslında ne sever ne sevmez daha iyi bilirsiniz her insan öyle sürekli mesaj görüşme gibi şeyler sevmez. Nişanlın da öyle ise alışmış olman gerek ama sonradan bu şekilde davranıyorsa düşündürücü10 Yorumla
+1 yılBence seni istemiyor yani bende çok geçtim bu yollardan ve davranışlari üzgünüm ama buna elveriyor daha fazla devam ettirmene gerek yok.
Anca o seni üzer söyleyim hiç eğlenceli değil odunun tekine benziyor ömrünü yer o senin canım28 Yorumla
Soran+1 yılİşinden dolayı da yazmıyordur ya babasının işini yürütüyor
- +1 yıl
Canim demişki saçma sapan mesajlaşmaya ne gerek varki demis
Bence siz evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Bunu tekrar bi gözden geçirin
Seni özlemeyen veya zaman ayırmayan birine, sevdanı verme.
Soran+1 yılNişanlıyız 2 ay sonra evleniyoruz Allah'ın izniyle
- +1 yıl
İnşAllah değişir ne diyim
Soran+1 yılİnşallah yaa😊
- +1 yıl
Kimsenin seni üzmesine izin verme
Soran+1 yılİzin vermem teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim
Evlenince de böyle devam edeceğini ve sana zaman ayıracağını pek sanmıyorum. İnsan sevdiğine zaman ayırır değer verdiğini hissettirir. Ne saçma bahane evleneceğiz zaten demesi. Önemli olan şu an. İçinde bulunduğu an
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor bence yol yakınken nişanı boz. Bakarsın evlenince zaten evliyiz yanyanayız konuşmaya gerek yok bile der bu zekayla
25 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay değil ama nişanı atmak seviyorum onu tabii onunda beni sevdiğine inanıyorum tek erkek çocuk ve gönlü ile evlenmek isterler zorla nişanlsnmadi ya
- +1 yıl
Sende bu kafayla bu çocuk gibi olursun. Seven insan bikere özler mesaj atar sürekli görüşmek ister evimiz yakın ama bizim tarafa fazla gelmiyor diyosun resmen seni görmek istemiyor elinin tersiyle itiyor seni. Neyse evlen ne diyim evliliğiniz elinde sonunda bozulur bu tavırlarıyla🤷♀️
Soran+1 yılYa ben çocuğu tanıyorum nasıl biri olduğunu biliyorum kişiliğini biliyorum
- +1 yıl
Wlcptmsğclgöağxş tamam
- +1 yıl
Biraz gözü açık ol çocuk seni avucunun içine almış Elinde sonunda evlenicez diyip tavrını koymuş sana unutma sevgiliyken herkes ah seviyorum ah şu ah bu der buraya yazıyorum ben o çocuk evlendikten sonra sana gerçek yüzünü göstericek her evlilikte nişan olunca herkesin yüzü ortaya çıkıyor. Neyse kendini yangına at ne diyim sana sende saf gibi inanmışsın çocuğa.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki de öyle dedi birbirimizi tanıyamadık net olarak sitem ettiğinde seninki gibi şeyler söyledi evlendik içinden tam bir hayvan cıktı hergün dayak şimdi boşanmış baba evindeyim buna izin verme nisanliyken konuşmazsa evlenince hiç umursamaz
112 Yorumla
Soran+1 yılHım çok üzüldüm ya Allah iyi birini karşına çıkarsın inşallah ben o kötü yola düşmem inşallah 🙏
Cevap sahibi+1 yılInşallah canm inşallah
Soran+1 yılİnşallah 🙏🥰
Cevap sahibi+1 yılNişanlılık süreci önemli teşekkür edrim allah razı olsun
Soran+1 yılBen elimden geldiğince mesaj atıyorum zaten ya aslında onun işi de var tek erkek çocuk ve babasının işini yürütüyor işi var mesajlarıma da okadar çok mesaj varki benimkini görmüyor bile
Cevap sahibi+1 yılÖnce seninkine bakmalı bak seni ön planda tutmalı
Soran+1 yılOnca mesajın arasında kayboluyor ama dün onca mesajın arasında bana mesaj atmıştı
Cevap sahibi+1 yılUmarım herşey senin için güzel olur
Soran+1 yılİnşallah ablacım inşallah 🙏 çok teşekkür ederim dua et benim için inşallah bana yanlış yapmaz bende senin için dua edicem inşallah güzel iyi bir nasip sana nasıp olur inşallah 🙏
Cevap sahibi+1 yılInşallah canım teşekkürler 🤜🤛👍☺☺☺☺🙄
Soran+1 yıl🥰♥️🤍🙏✋👋
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk ve sevimsiz. Evlenince de sürekli bir arada kalmayalım diyecek başka odaya geçecek. Ya internette ya oyunda takılacak. Sen anlayış göstere göstere tükeneceksin
10 Yorumla Seni sevdiğini düşünmüyorum, sevseydi o da özlerdi. Bence sen bu evlilik isini tekrar düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılO özlese bile söylemez bence özlüyor ama dile getirmiyor
+1 yılgarip bir şey? mesjda olacak, telde konuşmada olmalı..
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmalı ama ne yapabilirim ki
- +1 yıl
bir birimizi tanımak için konuşmamız lazım de
Soran+1 yılBilmiyorum ya
- +1 yıl
inşallah sıkıntı olmaz.
+1 yılÖzlemek iyidir , tanıdını çıkar. Evlenince 7/24 gözünün önünde olcağı için bıkacan
01 Yorumla
Soran+1 yılOda öyle söylüyor
+1 yılValla çok garip insan sevdiği bir kadına neden mesaj atmazki
Ne garip insanlar var şu hayatta00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver sende çok üstüne gitme biraz da o ozlesin seni merka etsin arasın
11 Yorumla
Soran+1 yılAyn öyle
Yaa kıyamaamm cok sacma dusuncesi var.
1142 Yorumla
Soran+1 yılAyn ya ama yapicak biseyim yok ne yapabilirim sizce
Soran+1 yılBişi diyim mi cilveli bir kız değilim cilve yapmayı bilmiyorum 😁
Soran+1 yılSeni özledim falan diyorum ama o odun odun birisi 😅
Soran+1 yılNapıyim nasıl cilve yapıyım
Soran+1 yılAnlat ya bişey olmaz
Soran+1 yılMesela şimdi ona ne yaxiyimy
Soran+1 yılYazıyım
Soran+1 yılŞey fazla yanyana olamıyoruz gelemiyoruz mesela nasıl mesajlar atıyım
Soran+1 yılBaşka
Soran+1 yılYok demiyorum dememde şimdi mesele nasıl Bir mesaj atıyım
Soran+1 yılO böyle açık foto attım mu kızıyor öyle şeyleri sevmez
Soran+1 yılÖyle hitaplari çok kullanıyorum
Soran+1 yılHimm işte onada kızıyo diyor niye okadar açık bilmem ne😅
Soran+1 yılHimm benim birtane böyle göbeği açık birtane atletle fotom var ama atmak bilmiyorum ki utanıyorum
Soran+1 yılBaşak Burcu
Soran+1 yılAyn kıskanç ama kıskançlığını asla belli etmez
Soran+1 yılHahaaa😅 ee napıyim şimdi
Soran+1 yılYok yaa bu kelimeyi demek istemiyorum ama o öyle biri değil
Soran+1 yılNasıl çektiriyor
Soran+1 yılHer başak burcu aynı mı. Bence değildir ya
Soran+1 yılOda erkek çocuk istiyor zaten ama beni sever sevdiğine inanıyorum ve beni inşallah hiç bırakmaz
Soran+1 yılÖyle deme yaa
Soran+1 yılİnşallah öyle olmaz inşallah
Soran+1 yılOhaaa yuhh
Soran+1 yılO senin tanıdığın yabancı miydi
Soran+1 yılYanı tanıdık mıydı değil miydi
Soran+1 yılYok yaa öyle bişi yapmaz öyle biri değil ve asla inşallah öyle biri olmaz
Soran+1 yılYok o adam teyzenin neyi oluyordu sevgilisi mıydı sevgilisi olsada neyi oluyordu
Soran+1 yılMesela benim nişanlım amca oğlum çocukluk tan beri tanıyoruz birbirimizi
Soran+1 yılAllah teyzene sabır versin ve yardım etsin inşallah 🙏
Soran+1 yılAyn öyle doğru kişi kendinden bilir işi var demekki oda diğer kadınlara öyle yapıyor
Soran+1 yılAyn öyle ya çocuklara acıyor dur kesin
Soran+1 yılSöyle Niye söylemiyorsun kime yaptı
Soran+1 yılAy Ben demedim mi işi var babasının işini yürütüyor tek başına tek erkek çocuk ve babasıyla birlikte işlerini yönetiyor
Soran+1 yılYa atıyor ama sık sık değil
Soran+1 yılVe ben ona gece bir foto atarım bakalım ne diyor
Soran+1 yılaçığım ama açık giyinmiyorum
Soran+1 yılBuluştuğumuz da el ele tutuşuyoruz kafamızı yanyana indiriyoruz o öpüyor beni yanağımdan
Soran+1 yıl5 aydır nişanlıyız
Soran+1 yılİlk buluşmamız di oyuzddn dudaktan öpmedik
Soran+1 yılArtık ben öperim bi buluşalım 😊
Soran+1 yılYok ya aldatmiyordur inşallah öyle bişi yok işi çok yoğun ya
Soran+1 yılTm artık öyle yaparım
Soran+1 yılAkşam ona fotoğraf attığımda altına ne yazıyim
Soran+1 yılHimm anladım
Soran+1 yılHimm mesela ters bişi derse bunu sil birdaha atma derse ne diyim
Soran+1 yılHimm başka ters bişi derse sil hemen bunu atma bana öyle şeyler derse ne diyim
Soran+1 yılHimm anladım peki ne yapmalıyım sizce
Soran+1 yılBenim telefonum da hiç sosyal medya hesabı yok oyuzddn böyle düşüncelere girmez bence
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben onun telefonunu hiç almadım o vermek istedi ben almak istemedim
Soran+1 yılya da şey de olabilir mesela biz yüz yüze gelicez ve mesela o konuşma ları aklına getirdiğinde utanabilir
Soran+1 yılHım derim
Soran+1 yılBen seni fazla darallttim dimi
Soran+1 yılNasıl şaşırtacak mesela
Soran+1 yılAaaaa hım başka
Soran+1 yılOynuyordum saçlarıyla oynuyor dum
Soran+1 yılHimm bi buluşalım yaparım
Soran+1 yılPeki mesajda nasıl oliyim
Soran+1 yılOğlak burcuyum
Soran+1 yılAa güzel derim şimdi diyim mi
Soran+1 yılNapiyo benim karizmatik kocam dicem
Soran+1 yılTm derim
Soran+1 yılAblam çok teşekkür ederim herşey için daha yazmadı nişanlım ben hesabı kapatıyorum k. b ama çok saçma insanlar var burda yalancı insanlar çok teşekkür ederim Allah'a emanet ol🙏🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten öleceksiniz evlenmeyin bari
12 Yorumla
Soran+1 yılAyn ya doğru 😟
At yüzüyor gitsin Hiç uğraşma boşver
04 Yorumla
Soran+1 yılAyn öyle ya takmamaya ve bu durumu düzeltmeye çalışıyorum
Soran+1 yılSeviyorum oda seviyor bilyorum
+1 yılMesajlaşmayi sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya
+1 yılOna bir kaybetmek korkusu sal
10 Yorumla
+1 yılSevmiyordur mesajlaşmayı
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış, ulaşacağına ulaşmış vs vs
00 Yorumla
+1 yılbiseyler sakliyo ya da ayrilmak istiyo olabilir
00 Yorumla
+1 yılAt yüzüğü kafasina
14 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum yapamam oda seviyor bilyorum
- +1 yıl
Hihi seviyor 😂🤦
Soran+1 yılSevmeseydi tek erkek çocuk gönlü ile evlenmek ister bide zorla nişanlanacak değil
- +1 yıl
Böyle devam et 👏
+1 yılSıkılıyordur yaz yaz
00 Yorumla
+1 yılYaşlar ne sizin
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi