Sevgilim bana sosyal medyalarımı sildirdi. Hiç birini kullanamıyorum. Whatsapp olsun, snapchat olsun, instagram olsun. Dediğini yapıyorum. Yapmazsam ayrılık gelecek. O kadar zor durumdayım ki sizin düşünceleriniz nedir? Sizce ne yapmalıyım? Bu normal bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgilinin her isteğini yerine getirmek zorunda değilsin. Ayrılmakla tehdit ederek sana hükmetmesine izin verirsen ilerleyen zamanlarda daha absürt istekleri olmaya başlar. İlişkinin başındayken ona durması gereken yeri göstermem gerekirdi. Çok fazla yüz vermişsin. Bu denli hayatına karışabilme hakkına kesinlikle sahip olmamalıydı. Şimdi ne yaparsan artık düzelmez. Bu duruma daha fazla katlanamayacağını düşünüyorsan ayrılmanı tavsiye ederim. Şunu da söylemeden edemeyeceğim böyle biriyle bir ömür geçmez. Hiç uğraşma, yol ver, gitsin bacım 🤷
460 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Herkesin kişisel bir alanı vardır. Bu alana kimse müdahale edemez.. özellikle , sıfatı olmayan "sevgili" .. sevgilinin sıfatı nedir? hiç .. bugün var yarın yok.. ne zaman nikahı basar alır seni , hadi o zaman bir nebze sana karışma hakkı olur ama , insan sosyal bir varlıktır. ve sen ailenin sorumluluğu altındasın. sevgilinin değil.. bu tip insanlar kendisine öz güveni olmayan ezik ve genelde gizli psikopat zavallı insanlardır.. bu şekilde sevgili de olmaz ilişki de olmaz.. yok öyle bir dünya.. sen benim kocam değilsin , ben bir insanım ve sen de dahil hiç kimsenin giremeyeceği özel bir alanım var , bana sosyal medya kullanmamı ve sosyal çevremle iletişime geçmemi engelleme hakkın yok. bana mı güvenin yok? o zaman benimle işin zaten olmaz... kendine mi güvenin yok? o zaman da benim seninle işim olmaz.. ben sosyal medyayı kullanacağım, dünyadaki diğer milyarlarca insanın da yaptığı gibi. işine gelmiyorsa da , kapı orada. bunu dan dan dan söyleyeceksin.. ayrılırsa da ayrılsın. bu tip psikopat eziklerden uzak durun... bu insanlar normal insanlar değillerdir, acınası zavallılardır.. ve yarın bir gün size karşı her türlü şiddete de baş vurmaktan çekinmezler.. neden mi? Çünkü size saygıları yoktur... Nazi kampı mı bu ilişki? böyle ilişki olmaz... yol yakınken restini çek.. ya adam olsun ya da kapının önüne koy... adama bak ya.. yazık... zavallı..
307 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik abicim
+1 yılTabii ki normal değil. Bugün sosyal medya hesaplarını kapattıran biri yarın öbür gün neler yapar bir düşünsene. Kıyafetinden tut görüştüğün arkadaşların bir süre sonra attığın adıma bile karışabilir. Bu yüzden en mantıklısı ayrılığın gelmesi zaten. Şu an muhtemelen sevgilin hariç kimseyle vakit geçirmiyor, iletişim kuramıyorsun. Bir ömür böyle yaşamaya hazır mısın gerçekten? Bence yol yakınken vazgeçmelisin.
136 Yorumla- +1 yıl
Feministligin tavan yaptı ön yargı çok fazla
- +1 yıl
@Fatihhanaslan01 feministlik ne alaka gayet de doğru söylüyor bunu feministlikle nasıl bağdaştırdın 😃 ?
- +1 yıl
İşte sizin gibilerle sevgili olan kadınların da aklı yok
- +1 yıl
şuda bir gerçek ki insanlar aldatmaya meyilli biyolojide var yeni olanı arar beyin ister mutlu bir evliliğin olsun ister olmasın apartmana yeni biri gelir herkes merak eder aldatmaya asırı meyilli ve aldatılan psikolojisede yas psikolojisinden cok daha kötü yas 6 ayda geçer aşk acıso yeni biri bulmadıgın zaman korkunc bir sancı yapar
- +1 yıl
Cidden siz ne anlatiyorsunuz skckdkc kizin dedigi dogru bu feministlik veya aşiri abartma ön yargi falan degil yani, simdi gelir amguardlik yapma diyenler bunu diyenlerde gerizeekali zaten o yuzden istediginizi diyebilirsiniz umrumda degil yani :) dogruya dogru derim sizin gibi beyinsiz degilim iyi kii
- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılYasak koyulmasına karşıyım ben ya.. Karışılır elbette bu çok normal fikir belirtilebilir, kıskanılabilir ama yasak koymak çok saçma.. Ne olacak hayat boyu esaret altında mı tutacak seni.. Bir halt yemek istedikten sonra birini kafese de koysan yapar yani bunu unutmasın kimse.. Keyifli geceler..
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
121
Cevap
86Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Normal değil sosyal medyana kimse karışamaz
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen zayıf karakterliysen sevgilinin sucu ne
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfedersin de köpek gözüyle bakıyorlar bu tarz kızlara. Sen dediğini yaptıkça ipleri eline vermişsin ona bu cesareti vermeyecektin.
O kim? Ne haddine sana yasak koyuyor? Sevgi Bi yere kadar.
Sana kendimden bahsedeyim.
1 yıllık ilişkim var. Kendisi benden önceki sevgililerine sosyal medya hesabı yasaklamış. Erkek arkadaşlarını hayatından cıkarttırmış. Aşırı derece kısıtlama yapmış. Benimle nasıl onu anlatayım mı?
Ne sosyal medyamı kapattırabildi. Ne erkek arkadaşlarımı sildirebildi. Ne de başka konularda yasak koyabildi. Denedi mi evet denedi. Hemde defalarca kez.
Ne mi yaptım? Başıma buyruk hareket ettim. Lafını dinlemedim. Kavgalar arttıkça önüne secenek sundum. Ya beni böyle kabul et ya da kendin bilirsin. Senin istediğin kalıba girmem dedim. Baktı beni değiştiremicek kendi değişti..
Ayrılıktan kaybetmekten korkma sakın. Seni gercekten seviyorsa taviz verir ayrılamaz senden uzaklaşamaz. Seni bu şekilde sindirmesine izin verme. Gözünde basit konuma düşüyorsun ve cepte görülmeye izin veriyorsun haberin olsun. Kendine saygın olsun biraz.15 Yorumla- +1 yıl
Yani şimdi tüm sildiklerimi tekrar mi geri yükleyeyim?
Cevap sahibi+1 yılEvet geri yükle kesinlikle. Ve sorarsa da kendinden emin şekilde tavrını koy. yaşın dogruysa aynı yaştayız. Bende 20 yaşındayım. İstersen detaylarıyla anlat ona göre yol izleriz. Eklemek konusmak istersen burdayım. Bu olaylarda fazla hassasım o yüzden. Lütfen kendini kısıtlama hele de Bi erkek için.. Emin ol deger bilmiyorlar aksine cepte görüyolar
- +1 yıl
Seni nasıl eklerim bilmiyorum çok hakim değilim bu uygulamaya
Cevap sahibi+1 yılTakip attım ben. Konusmak istiyorsan geri takip yap. Anca öyle mesaj atılıyor. Mesaj kutun kapalı
- +1 yıl
Galiba açtım mesaj kutumu
Hiç bir zaman bir erkeğe gereğinden fazla bağlanma. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Senin ne giyeceğine ne yiyeceğine kimin ile arkadaş olacağına o karar veremez. Kıskançlık deyip geçmeyin. Eğer evlenir isen senden her şeyi bekler. Ayriyetten sosyal medya yasağı nedir ya iğrenç bir şey. Normal kıskançlıkta değil sosyal medya yasağı. Bu senin hayatın ve ne yapacağına sen karar verirsin. Eğer kendini ezdirir isen o zaman tepene çıkar ve Allah korusun ileride şiddet bile uygulayabilir. O yüzden her zaman kendi sınırlarını çizmelisin. Başka biri ile sevgili olabilirsin. Ama eğer yinede sevgilim diyip bu yasağı küçümser isen ileride sana şiddet uygulayıp öldüredebilir. O yüzden ondan ayrıl çünkü zaman ile onu sevmesen bile ona bağlanırsın. İş evliliğe bile gider. O yüzden kesinlikle ondan ayrıl ayrılmaz isen zamanla ona bağlanırsın Allah korusun o sana şiddet uygulamaya başlar. Senin Annen sana şiddet uygulamaya başlasa onu şikayet etmezsin ya da terk etmezsin çünkü zaman ile ona bağlandın. Sevgilinede zaman ile bağlanırsan üstelik aranızda bağ bile yok o zaman onun seni dövmesine izin verirsin ve evi terk etmezsin. Her erkek aynı değildir ama bu bazı erkeklerin şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar her dedigini yapan kadınları degil, kenfi düşüncelerini savunmakta cesur ve güçlü durabilen kadınları sever. Sevgilinize çok fazla biat ettiginizi, tüm hürriyetinizi ve kişiliğinizi olduğu gibi teslim ettiğinizi, ve hayatınızın bütün ipleri ona teslim ettiginizi görüyorum. Ayrılıktan korkmayın. Onu Kaybetmek istemiyorum diye düşünürken farkında değilsiniz ama çok daha fazla kayıp veriyorsunuz. Vaziyeti kontrol altına alıp bu konuda çizgilerinizi cekmelisiniz. Aksi takdirde o kişinin sizin hayatınızı ezip geçmesi kaçınılmaz...
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler*
+1 yılAynen ya alfia nın de ediğine katılıyorum nedemek sosyal medyayı yasakladı üstelik bide watsapda yasak watsapp bikere sosyal medya alt yapısı ile oluşturulsada sistem telnet sunucu protokolü ile çalışır digerleri java script modülüne bağlı olarak çalışır yani watsapı yasaklayan adam telefonuda yasaklar alfia nin dediği gibi bkunu cikarir ilerleyen zamanda.
Kadınların erkeklerden soğuma sebeplerinden biri bu gereksiz kaygilarla yapilan yasakci eylemlerdir bence onla waktini harcama sen bilirsin00 Yorumlaİnsanların dediklerine göre hareket etme.
Kendin karar ver.
Bugün bunun dediğine göre hareket eder başına daha kötü bir şey gelir, öbürünün dediğine göre hareket edersin daha felâket.
20 Yaşındasın sanırım sevgilin dahi olsa, aşkın dahi olsa bazı şeylerde dur demeyi bilmelisin
Aşk, sevgi karşılıksızdır
Seviyorsan her türlü kabul edersin
Yani kendi kararını kendin vermelisin
İnsanların dediğine göre hareket etmemelisin
Fikir, tavsiye verilebilir onda problem yok ama sen sırf şu insan bunu diyor diye hareket edersen senin için iyi olmayabilir.
Bana göre normal değil, anormal.
Yarın öbür gün her şeyi kısıtlar.
Aşk, sevgi insanı kısıtlamaz.
Aşk her türlü kabul eder lakin çoğu sevgi, sevgilinin aşkı sahteden geçilmiyor. Üzgünüm.00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Bende senin gibiydim. Zorla bişey yaptırmıyordu ama istemediği şeyleri yaptığım zaman yüzü asılıyordu mutsuz oluyodu beni de mutsuz ediyordu. Aman o mutlu olsun diye istemediği şeyleri yapmıyordum istediklerini yapıyordum. Giydiğim kıyafetten gittiğim kuaföre kadar ne isterse onu yapmaya çalışıyordum. Sonuç olarak ayrıldık ve ben kendimden ödün verdiğimle kaldım. Eski ben değilim artık bu durum beni üzüyor. Eskiden daha eğlenceli daha mutlu biriydim şimdi o kadar körelmişimki ve bunun farkında bile değilim. Körelirkin insan fark etmiyor ta ki en dibi görene kadar. Bence asla kendinden ödün verme bırak o mutsuz olsun bırak ayrılın böyle daha mı mutlusun sanki. İnsan asla kendinden ödün vermemeliymiş ben onu anladım. Senin hayatına saygı duyacak ve seni değiştirmeyecek insanları al hayatına. Yoksa da herkes çift olmak zorunda değil. Bazen birinin yokluğu varlığından iyidir. Boşver sen kendi hayatına odaklan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Hayır normal olan birşey yok
Neden yasaklıyor sebeb gerekçe senin kararın senin isteğin kim karışır
Sevgilinin ne istediği ne düşündüğü nasıl davrandığında mutlu olacağı ise senin için doğru olan tabiki hepsini kapat hatta telefon kullanma mektup yazarsınız.
Hasretle öpüyorum seni... Diye :))00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu sana yapar ama onun sosyal medyasi falan vardir kesin ve gizli gizli baskalariyla bile konusuyordur sen sana bunlar yapilirken bile ayrilmiyorsun seni cepte goruyordur en iyi goruslere ve super goruse katiliyorum ilerde daha sacma seyler isteyebilir, ayrilik gelicekse birak gelsin kölesi mi olucaksin onun? Sana boyle karismaya hakki yok sosyal hayatini tamamen bitirmek istiyor evlenseniz falan sokaga cikmana da izin vermez bu yol yakinken vaz gec ayril gitsin
10 YorumlaBende aynisini yaptim zamanda. Sonra bir gun yeniden instgrami yukledim hic bir sey soylemedem anaaaa ne gordum herif bir suru kiza takip atmis. Bana tiktoku sil demisti kac hafta once onun tiktokunu buldum biz sevgiliyken kullaniyordj🤣🤣 sakin yapma kiz
00 Yorumla
+1 yılE ayrılsın sen ona mı kaldın ayrıca seni de özgür bırakmalı yani sonuçta sen onun karısı falan değilsin ahmet gider veli gelir boşver en iyisi sen neden bana bunları yapmamı söylüyorsun diye bi başbaşa konuş derim ha sevgilin o konuşmadan sonra tamam aşkım seni özgür bırakacağım bundan sonra deyip tekrar aynı şeyi yine tekrarlarsa yani yine işte whatsapp kullanmanı snapchat kullanmanı gene yasaklarsa gene sevgilinle konuşup biz bu ilişkiyi burada noktalayalım de ve ayrıl gene de ne yapacağını sen bilirsin karar senin bu arada en iyi cevap seçermisin o kadar şeyler yazdım sana (93 kelime yazmışım.)
00 YorumlaGelen afganlilardan fazla etkilendi sanirim. Boyle yobazlarin dedigini ayrilmaktan korktugunuz icin yapiyosunuz ya ne diyim size. Dunyada kac tane erkek var ve sen yobazin birinin ayrilmasindan korkuyosun azcik cesaret ilerde sen bile hayret edeceksin nasil katlanmisim diye.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılEziksin kendi karalarını kendin veremiyorsun
Karşı taraf sınırlandırdığında sende okey diyip ne diyorsa yapıyorsun tıpkı evliliğinde dayak yitip susan kadın gibi.. karakterli güvenli olun dünyadaki erkek o kalmadı ayrılıyorsa 2iktieip gider. Sizin gibi kadınlar yüzünden zaten şu an kadınlar ölüyor.00 Yorumla
+1 yılO zaman ayrılık gelsin. Allah Allah daha yirmi yaşındasınız ve anne ile babanızın karışmadığı şeyleri elin gencini dinleyerek kapatıyor musunuz? Kusura bakmayın ama bu yaptığınız bir hata. Eğer iki insan birbirini seviyorsa birbirini kısıtlamaz; kanat takar. O zaten bu hareketiyle doğru kişi olmadığını belli etmiş.
00 YorumlaBütün sosyal medya hesaplarını kapattırmasındaki amaç ne zamanında benim de başıma geldi ve işin sonunda aldatıldığımı öğrendim kimsenin seni kısıtlamasına izin verme bırak ayrılık gelsin önemli olan bi ilişkide huzur kısıtlayarak bir yere varılmıyor maalesef seni yönetmesine izin verme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin kendi benliğin, kişiliğin yok mu? Sen bir insansın, sosyal medya kullanmak, herkes gibi senin de hakkın. Hiç kimsenin de senin bu hakkını engellemek gibi bir hakkı olamaz. Ben evli olduğum halde eşim bana bunu diretse derhal boşanırım. Bu kafada olan bir insanla bir ilişki bile yaşanmaz. Sen de ayrılık gelecek diye mi korkuyorsun. Gelmemesi saçma zaten. Nasıl bı kafada tiplerle sevgili oluyor ve her dediğini yapıyorsunuz anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYeterince cevap verilmiş ama ben sana tek bir cümle söyleyeceğim: Eşin bile sana sınırsız karışma hakkı sahip değilsen sevgilin kim oluyor arkadaşım; köle hayatı yaşatmayın kendinize sevgili olacağız, kalacağız diye.
10 Yorumla
+1 yılKaybetmekten korkma eğer kaybetmekten korkarsan sevgilinin istediği ne olursa olsun naparsan yap kaybedersin ayrıca her dediğini yapar ve onun elinde olduğun sinyalini verirsen ya gözü dışarıya kayar ya da ayrılığı o getirir. Çizgilerini net bir şekilde belli etmelisin kaybetmekten korkmadığını göstermelisin zaten bunları yaparsan seni bu şekilde kısıtlayamaz çünkü seni sıkıştırmaktan kaybetmekten korkar ve durum düzelir.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle bu tür hareketler normal değil yani şimdi sana bunu yasaklayan yarın öbür gün her türlü kısıtlamayı getirecektir Bence o adamdan ayrı Vur tekmeyi gitsin
10 YorumlaNe münasebet? Sen insansın öncelikle bunu kavra. Yaşın gerçek mi bilmiyorum ama zaten en kısa zamanda ayrılık zaten gelecek. Lütfen kendine değer ver her denileni yapma
10 Yorumla
+1 yıl@papatyasevenbirkadin , bak canım benim ben de aynı durumdaydım , ben de her dediğine tamam dedim ama istekleri hiç bitmedi ve katlanarak devam etti, sosyal medya kullanmaya devam et isterse ayrılsın , paşa paşa döner seviyorsa bunları da sorun etmez, karşı çık, sert dur gerçekten seviyorsa böyle boktan bir sebepten ayrılık olmaz , neden bu şekilde davranıyor peki? sordun mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim bir ara karışacak gibi oldu dedim orda duur sen kimsin yanlış bir şeymi yaptım yok güvenmiyorsan yolun açık olsun zaten bir daha cesaret edemedi bana bir şey yaptırmaya götü yiyorsa ayrılsın umrumda olmayacağını adı gibi biliyor 😂😂 bu kadar yüz verme kız yarın astarınıda ister bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyle buyuk yanlis uapiyosin ki. Kkmse boyle bisey isteyemez senden. Peki o kullaniuor mu? Ayrilirsa ayrilsin, saglikli bi iliskide boyle yasaklamalar olamaz. Dizginleri bu kadar teslim edersen ona sevilmez, deger gormezsin. Ah ahh neden bu kadar kor oluyosunuz gerceklere
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, şahsen özgürlüğünüzü seçin derim. Siz yine bir sevgili bulursunuz fakat sizi kısıtlayan biriyle yaşadığınız ilişkideki boşa harcanan zamanı kimse size geri vermez
30 YorumlaBu hiç normal bir şey değil. sevgilinin kçından korkan özgüvensiz bir yapıda olduğunu gösterir. Şunuda itiraf edeyim ki iinternet ten uzak kalman bir bakıma kafanı dinlemene sebep olur bol bol kitap oku faaliyet yap.
00 Yorumla
+1 yılAyy yapma kendine bunu ya. Ben yaptım saçmalıkmış cidden güvenmiyorsa ayrılsın gitsin. Hayatınıza bu kadar karışmasın. İzin verip alıştırmayın ileride daha çok ezmeye katı kurallar koymaya çalışacak sonu yok ki bunun.
00 YorumlaBence fazlasıyla saçme ve normal değil. O seni bırakmadan sen onu bırakmalısın. Ümitcan Uygun da Aleyna Çakır'ı çok kıskanıyormuş bı canlı yayının kesitinde denk gelmiştim. Kıskandığı için kıza çok şiddet uyguladığını söylemişti. Bence bırakmalısın şimdiden.
10 Yorumla
+1 yılSence normal mi?
Senin annen baban karışmıyorsa başka birinin karışma - kısıtlama imkanı yok. Eğer buna müsaade ediyorsan da o senin (afedersin ama) salaklığın.10 Yorumla
+1 yılSeni ayrılmak ile tehdit ediyor. Zorla güzelşik olmaz ve sen özgür bir bireysin istediğin her şeyi yapabilirsin böyle şeyleri kısıtlamak olmaz. Ben anında ayrılırdım.
11 Yorumla- +1 yıl
Otobüs değil ucak bileti alıp gönderin 😂
+1 yılSen köle olmuşsun
Böyle olunca O seni daha fazla sevmicek
Sana guvenmiyirda
Yazık lo10 Yorumla
+1 yılBazıları ayrılmakla tehdit etmesi demiş. Ayrılacağını söylemek tehdit değildir. Bu tarz ifade kullananların hepsi erkek düşmanıdır. Sevgilin ne diyorsa onu yap.
00 Yorumla
+1 yılToksik bir ilişki bu sonuçta arkadaşın akraban vs de eklidir ve bu senin onun haricinde kalan bir özelin, bu şekilde senin sosyal hayatını zehirlemesine izin verme verdikçe daha fazlasını isteyecek ve inan bana şiddete yönelen çoğu ilişkinin başlangıcı budur. Doğru insan tek noksanı bu dersen de net bir şekilde açmak istediğini ve resim vs konularına dikkat edeceğini soyle ki buna bile hakkı yok. Ayrıl gitsin bana kalırsa.
00 Yorumla
+1 yılAğa bende yaşadım hesabı sildim arkadaşlarımı çıkarttım hayatımdan onunla mutlu olalım diye simdi yanımda değil yüzümü görse selam vermez. Hayatını ona bwglamani istiyor sildikten sonra yazmayı azalttıyor. Çünkü o hayatının orta yerinde duracak ya sen ona ilgi goster o baskasina
00 Yorumla
+1 yıleger cok seviyorsan herseyine katlanicaksin wahatsapa karismasin digerlerini kapatabilirsin digerlerini kullaniyosunda ne oluyo insanlar senin yaptigin ozel aktiviteleri görmek zorunda degil sende paylasmak zorunda degilsin yaptigin hersey sevgilinle aranda hatira olarak özel olarak kalsin fitolarda filan sosyal medya olmadan önce insanlar neyapiyodu ozel anilarini hatira olarak fotograf defterinde sakliyodu demkki sevgilin boyle eskiyi yasamak istiyor senle
00 YorumlaYa aga bu olayı bende yaşadım.. sevgilim beni hep kısıtliyordu bende ayrıldım sonunda yani arkadaşlarımla görüşmeme bile izin vermiyorudu. Bende ayrıldım işte. Ben ayrıl derim ama bu senin kararın. Tabii ilk onu uyar, seni kısıtlamaya devam ediyorsa ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBence normal olmamakla birlikte haddine de değil. O kim ki kendinde sana karışma hakkını bulabiliyor? Bu dediğim sadece sizin için geçerli değil , herkes için geçerli.
00 Yorumla
+1 yılNiye sevgilinizden bir şeyleri izin alıyorsunuz, kim o son halife mı? Benim annemin twitter ınstagram faceye kadar hesapları var kullanır babamın yok, hiç demedi bu zamana kadar ne bu sil kullanma vs diye. Sonuçta kişisel bir şey. Senin sevgilin kullanıyor kendi kullandirmiyorsa bi bokluk vardır yani afedersin ama. Size birileri yapacağınız şeyi söylemesin kendinizi küçük düşürmeyin
00 Yorumla
+1 yılKendini kısıtlama ne demek whatsapp ve tüm sosyal medyaları silecekmişsin?
Ayrılırsa ayrılsın saçmalığa bak sakın silme yakında evlensen sokağa da çıkarmaz bu.00 Yorumla
+1 yılAyrıl bu kişiden. Senin sevgini boynuna yular gibi gecirmek istiyor çünkü kaybetme korkunu biliyor onunsa o yönde bir korkusu yok bence restini çek kim daha az seviyor ortaya çıksın gerçek sevgi bu değil o senin onu sevdigin şekilde sevmiyor seni üzgünüm. Bu kişiyi hayatından cikarmalisin
00 Yorumla
+1 yılsevgilinden ayrıl. sosyal medya hesaplarını da geri al ve tekrardan aç. kimsenin senin özgürlüğünü kısıtlamasına izin verme ileride çok pişman olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Öyle bir şey yapma hakkı olamaz. İkincisi ayrılmak isterse ayrılsın. Sizi sınırlarsa siz de keyif almazsınız. Güle güle dersin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Benim kızım olsan böyle birini bulduğun
için evvela seni sonra da bir yerde kıstırıp o iti dayak manyağı yapardim.10 Yorumlaseni aldatıyor ve senden birleyler saklıyor olabilr
111 Yorumla- +1 yıl
Şu an tatilde mesela. Ben ona sordum. Tatilde olduğun için mi silmemi istiyorsun o da alakası yok dedi
- +1 yıl
Bende bundan çok korkuyorum. Belki düzelir umuduyla bekledigim şeyler düzelmiyor. Ben neden böyleyim. Herkes haklı şeyler yazmışlar. Köleyim evet. 3 yılım boşa gider, emeklerim boşa gider. Gerçekten çok üzgünüm. Elimden bir şey gelmiyor. Ben kendime olan saygımı yitiriyorum...
- +1 yıl
Bu 3 yıldır böyle ben her dediğini yapıyorum
- +1 yıl
Korkuyorum
- +1 yıl
Ayrıldıktan sonra ne olacak nasıl hissedeceğim çok korkuyorum
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılNu normâl bir şey olamaz. Eğer canını seviyorsan lütfen git biran önce sevgilinden ayrıl. Bu beyni olmayan insansı türden kurtul.
00 YorumlaKS den yazıyorsun şu an. Ayrıca hiç bir evli kadın buna razı olmaz boşar ya müşteri ya sen diye secenek sunar kocaya
00 YorumlaO kullanıyorsa ve senin kullanmanı istemyiorsan ya bi haltlar çeviriyordur ya da birinin sana yvşayacağından emindir ayrıl gitsin bu kadarı fazla. d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O da siliyorsa normal. Grçi sahte hesap durumu da var ikinci beşinci hat hata ikinci telefon durumu da. Sinsilikten kimse sigortalanmadı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılneden yapıyorsun ki? bunlar için ayrılan adamla nasıl bi gelecek düşünüyorsun? evde evcil hayvan olarak mı evleneceksin bu adamla mesela?
00 Yorumla Bu özel alana müdahaleye girer. Durumu onunla açıkça konuşup, izah ederdim. Ben olsam asla izin vermezdim.
00 Yorumla
+1 yılYa siz nasıl insansınız
Kimse sizin sahibiniz değil
Bu nedir ya
Az kişilik sahibi ol ve ondan ayrıl
Feminist damarın basti00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O ne kan öyle sevgili deği bağnaz diktatör. Ayrılık gelecek diye endişeleniyosun bi de, bu “huzurumuz kaçmasın ali rıza bey” tutumu nedir yahu
00 Yorumla
+1 yılYaparsan da ayrılık gelır oyle kısılerın kendine guvenlerı yok senı kısıtlar ardından herseyi yaparlar
00 YorumlaŞimdiden zincirleri onun elinde. Gerisini düşünemiyorum bile. Sadece sevgilin bu kadar abartmasi normal değil. ve senin kabul etmen hiç normal değil
00 Yorumla
+1 yılBuradan nasil yaziyorsun? Ille kocandan gizli halt isleyeceksen adam hakli.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? O benim eşim değil, sevgilim. Bir halt yediğim de yok beyefendi. Sadece bu konu hakkında kimseyle bişey paylaşamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Lütfen biraz saygılı olun.
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya, ilişki düşmanıdır. Doğru bir karar lakin sana yasakladığı gibi kendisi de kullanmamalı. Tek taraflı fedakarlık olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her zaman kullandığım bir atasözü var kişi kendinden bilir işi bence sen onun sosyal medyasını takibi almalısın kendisi yanlış bir şeyler yapıyor ki sana bunu yasaklıyor
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı sildiysen güzel heger sadece sana sildiriyorsa enayi olma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Toxic ilişki resmen ayrıca hiç normal değil direk ayrıl ve bidaha görüşme
00 Yorumla
+1 yılŞu an böyleyse ileriyi düşünemiyorum, yol yakınken dön derim
00 Yorumla- Devamını Gör (147)
Devamını Gör(192)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri