Sevgilim tarafından aldatılmışim yeni öğrendim kendimi intihar etme noktasına geldim ben napaymm siz naparsnz yerimde olsaniz?

Abi dediğim adamla aldatmış beni mesajlarını yakaladım onun yüzünden kollarımı kestim dün yaşamak istemiyorum aci çeksin istiyorum yoksa ona zarar vericem kimseye anlatamıyorum ezik durumuna dusuerm diye herkes tarafından gülünç duruma dusmektnse ölmek daha iyi hiç iyi değilim perişan etti beni inşaat iscisiyim diye hakir gördü beni defalarca affettim üstüne bu ben naapym siz napardiniz bana yardım edin anlatacak kmsem olsa burda anlatmazdm bu hale düşecek insan değilsdm
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin derdimi dinlediniz yardımcı oldunuz içime su serptiniz olanları unutup yeni sayfa scicam elbet inururum kahrımı çektiniz en zor günümdü iyi kalpli insanlarsınız bu düşünceler den vazgeçtim kendimi toplicam kimseye yaşamasın bnu zorda olsa ustesndn gelicem
Sevgilim tarafından aldatılmışim yeni öğrendim kendimi intihar etme noktasına geldim ben napaymm siz naparsnz yerimde olsaniz?