Bugün üvey babamın telefonunda onun çıplak fotoğraflarını gördüm ve şoka uğradım. Çok garip hissediyorum okuyun lütfen?

Annemle 6 yıldır falan evliler. Asla öyle bir adam değil aşırı iyi biriydi şimdiye kadar bir zararını görmedim. Annemin de onun da telefonu bozuktu üvey babam yeni telefon aldı kendine eskisni anneme verdi. Ben de telefonu anneme ayarlıyodum. Onun bilgilerini silip yerine anneminkini yüklemek vs. Sonra galeriye girdim. Annem yanımda yoktu. 8 gün önce yatak odasında yatak üzerinde çekilmiş o ve onun cnsel organı. 5 6 fotoğraf ve başımdan soğuk sular döküldü sanki. Annemle burdaydık o zaman telefonu bozuk değildi sanıyorsam. Neyse fotoğraflar duruyor silmemiş kendi galersinden üvey babam. Neyse artık annemin telefonu olduğu için bi duraksadım belki hayal gördüm diye bi daha açtım tam bakmadan ve aşırı bi soğuma bi tiksinti bi garip his yaşadım. Hiç düşünmezdim böyle bir şey yaşayacağımı. Fotoğrafların hepsini sildiğime emin olduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ettim kimseye de bir şey söylemedim. Ne düşünüyorsunuz bir insan neden orasını çekip galeride unutur ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok garip hissediyorum sevgilime bu durumdan bahsetmeli miyim sizce?
Bugün üvey babamın telefonunda onun çıplak fotoğraflarını gördüm ve şoka uğradım. Çok garip hissediyorum okuyun lütfen?