İstanbul'da yaşayacağız. Evlilik için ilişkinin ortalama ne kadar sürmesi sizce doğrudur? Biz 2 aylık sevgiliyiz.
İçerisinde cinsllk olmayan bı ilişkiden bahsediyorum ben istemediğim için yaşamıyoruz. O normalde çokça yaşamış biri bunları.
İki oda bı salon ortalama bı ev ve yeme içme derken aylık maaş ve evlilik için ne kadar para gerekiyor ben çalışmıyorum sayın.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben terazi o aslan burcu. İkimizde istekliyim bu arada ama bişey yaşamadık.
Tesekkurler ☺️
İçerisinde cinsllk olmayan bı ilişkiden bahsediyorum ben istemediğim için yaşamıyoruz. O normalde çokça yaşamış biri bunları.
İki oda bı salon ortalama bı ev ve yeme içme derken aylık maaş ve evlilik için ne kadar para gerekiyor ben çalışmıyorum sayın.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben terazi o aslan burcu. İkimizde istekliyim bu arada ama bişey yaşamadık.
Tesekkurler ☺️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok zaman ve 60.000tl
Etrafımda evlenen kızlardan aldığım bilgilere göre. Buna çeyiz dahil ama ev ve mobilyalar dahil değil.
Yani 80-100 bin arası
Evliliğe hazır olduğunuzu hissediyorsanız güzel bir şey. Onun dışında kirada yaşayacağınızı varsayalım, yaklaşık elinizde 100.000 olması lazım.
Ben hazırım ama birbirimizi daha çok tanımamız lazm. Yani 6 7 ay geçsin yüzük takmak isterim
O zaman akışına bırakın, iyi düşünmüşsün
Özelde mühendis 7 bin alıyordur... Kirada oturuyor sanrm.. tek başına İstanbul'da. Şimdi nasıl parası yok anlamyorum
Belki ailesine veriyordur, yardım yapıyordur. Bilemezsin
Öyleyse amenna
Çok para lazim bir koltuk takimina bakiyorsun evdwn pahalı oşjcksdoş
sizde en pahaalısı almayın ucuzları alın
Tamam sana sorarız. Ucuzu da baya ucuz zaten
ne yaparsanız yapın
Ben razıyım pahalı almayı düşünmüyorum
Orta halli gerekli şeyleri alsak bana yeter
Ablam sana nerde pahalı al dedim yani normal bütçeye göre gene çok para lazım
Doğru işte... Yani orta hallide alsam 200 bin gider dimi
İki tarafta biseyler ister falan
bence düğün yapmayin
Bence birikim yapmalisiniz az cok
@sam12356 Nisan söz benim evim müsait burda yaparz. Düğünde kır düğünü en sadesinden masrafi çok az olacak şekilde güzel bı düğün yaparız... O da olmazsa nikah salonunda kıyarız. Düğün olmasa da olur.
Birikim benim maddi durumum iyi değil bı işim yok. Ama o işe gidiyor. Aldığı para biyerlere gidiyormuş birikimi yokmuş pek
Bana cok acele ediyorsun gibi geliyor
Daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz.. Nasil tehlikede olduğunun farkında mısın. Niyetim asla hevesini kırmak değil evliliği de çiftleri de desteklerim sen çok yüksek uçuyorsun belki beğenmeyeceksin belki davranışları cok alakasız aldigim para baska yere gidiyor demiş ne olduğu belirsiz. Önce yüz yüze biraz görüşün para biriktirin. Evlilik öyle kolay değil görüşümde çok pahalı herşey bunu anlatmaya çaliştım. Kredi ödemekle geçer ömrün. Ben ailemdne biliyorum yazık edersiniz kendinoze
6 ay sonra yüzük takmayı düşünüyorum bence acele degil
Hmm o zaman acele degil tabi. Ama bu meyanda parayi ayarlayin
Ben ücretli öğretmenlik veya başka bişey yaparım ayda binlira ancak biriktirebilirim en çok... Yani 5 binden fazla param olacağını sanmyorum :(
Ben istyorum ki haram bı ilişki yasamiyom zaten aza tamah eden biriyim maddiyatin bize engel olmasını istemiyorum
Görüşünce onun nasıl biri olduğu u asıl o zaman anlayacağım. Eğer şuanki hislerim devam eder hatta artarsa iyi olur
umarım uzulmezsın
@sam12356 insAllah... İstyorum ki helalinden ikimizde yaşayalım biseyler. Neden para yüzünden haram şeyler yapalım ben sevgili olayına biraz karşıyım.
daha yuz yuze bile goruşmemişsiniz
ama o daah önce haram şeyler çok yaşamış
Düşüncen güzel dini yönden lakin çok erken planlama yapma üzebilir.. akisa birak tabii parani biriktir o olmazsa kendine harcarsin
Onun yaşaması beni ilgilendirmez geçmişi kendine ait hangimiz ter temiziz ve herkes Allah a hesap verecek kimseye değil. Onu böyle seviyorum istyorum
Olmazsa da nasip değilmiş derim
O herkesle istediğini yaşamış sen korumussun insanın zoruna gider be
Zoruma gidiyo ama bu onu sevmeme engel değil. Hatta çok istyorum onunla evlenmeyi
O istiyor mu peki evlenmeyi 2 aylık bir ilişki daha 4 5 senelik ilişkiler bitiyor
Ben 6 7 ay yeterli diye düşünüyorum ama o bi seneden aşağı olmaz diyor evliliği tabiki istyor zaten istemese benimle olmazdı bana dokunamyor uzaktayiz o yuzden
Yaşamadan nasıl duruyorsun üstelik çok istekli oldugunu söylüyorsun.
O da sasryor çok. Ama olması gereken eşime saklamak. Zaten onunla evlenmek istyorum eğer beni çok istiyorsa bana dokunmayı o zaman elini çabuk tutar
Düşünceni anlayabiliyorum ama bazı durumları atladıgını düşünüyorum açıkcası. sonucta istekli olman bir kişiye odaklı degil bu seninle ilgili birşey. belki yanılıyorum ama hissettigim şey senin çok çok fazla istekli oldugun sonuçta?
Evet ama onu istyorum hayalimde o var ve evlenmeden hiç bişey yapmak istemiyorum evlenince herşeyi yaşamak istyorum
Ten uyumuna inanıyormusun?
Açıkcası birseyler danışmak istiyorum?
İnanırım da bunu test etmek istemiyorum. İkimizde görüntülü konuşuyoruz ve çok beğeniyoruz birbirimizi
Ne sıklıkla bir araya geliyorsunuz?
Bana yazabilirmisin rica etsem
Bu ayın sonunda ilk kez buluscaz
Siz hiç buluşmadınız yani bu biraz kafa karıştırıcı degilmi yani nasıl emin olabiliyorsun bu kadar?
Şimdi bazı şeyleri daha çok merak etmeye başladım gerçekten izin ver konuşalım
Buluşacağız bu ay sonunda ve şuanki gibi buluşunca da uyumlu olduğumuzu anlatsakdevam edecegiz
Arada ne kadar mesafe var?
Görüntülü konuşuyoruz diyorsun ya sanırım bu görüntülüde karşılıklı tatminde yaşıyorsunuz?
Kendimi o kadar tutamadım yani biraz gösterdim kendimi onu da ben gördüm. Ama birlikte şey yapmadık...
Ben samsun o İstanbul
Günden güne istegin daha çok artıyor degilmi ve bazen dayanılmaz bir duruma geliyor? artık gerçegini keşke yaşasam diyorsun?
Karşılıklı soru cevap gibi birşey yapsak duruma göre bazı tesbitlerim olacaktır sende bunlara dikkat edersin
Aynen öyle ve istediğim adam o
O adamı istedigini biliyorum benim merak ettigim sadece bazı şeyler var soru cevap gibi olacak.
Lütfen yaz bana sorayim sorularımı?
Mesela günde kaç defa aklına gelir s e k s
Dini nikah yapıp neden bazı şeyleri yaşamıuorsun ve kaç yaşındasın?
Günde direk se x dersek eğer 3 4 kez falan geliyo onunla olmak evli olduğumuzu birlikte yatıp kalktgmizi yediğinizi ictigimizi işte 10 kez heralde vardr
Dini nikah ile herşeyi yaşadik diyelim sonra ayrılmak istersek noluyo sürekli bu şekilde mi sevgili olcam. Bence evliliğe son bı ay kala öpüşme vs olması için belki olabilir belkiii
Baya baya geliyormuş.
Çok ateşli faztazilerin oldugunu hissediyorum desem? ve ne sıklıkla kendini rahatlatıyorsun
Bence sen yapmaya başlarsan duramamaktan korkuyorsun çünkü bu konuda kendini tanıyorsun ve şu anda biile çok istiyorsun degilmi?
Burda bunları konuşmasam daha iyi ama libidom yüksek evet
Burda konuşmayalım ya dm ile ya da fakete olsa bir instagramda konuşalım?
Kendimi tatmin den bahsediyosan evet yapınca o gün aklımda sadece o hafta nerdeyse her gün falan baya istekli oluyorum
Bir inst versem faketen yazarmısın?
c. t. ltd bu insg yazarmısın?
Hayır gerçek sek s ten bahsediyorum yaparsam duramazsın diye hissediyorum çünkü yanıyorsun
Sek s bana göre sadece yatak odasında olmamalı bu konuda sen ne düşünüyorsun.
Çok merak ettigim birsey var sorsam cevap verirmisin?
Eşim neyi isterse hemen hemen hepsini yapmak isterim
İnsanların görmeyeceği yerlerde benim için sorun değil yapabiliriz
Partnerinin isteklerini yapmak istemen güzel ama senin istegini merak ediyorum?
Mesela yazın tatilde gece denizde severmisin bu tarz şeyleri
Tabiki severim insAllah değecek biri olur bu sevdiğim kişi. O da bana sordu hiç opusmeden nasıl dayandı dedi. Ben de buna değecek biri yoktu ve günah dedim
Soru cevap gibi ilerlemek için bir teklif sundum?
En son ne zaman mast yaptın?
Seni en son ekledim ben burdan
Xperim yetmiyor mesaj a
Benimde xperim yarın yeterli olacak yazmam için yeni üyeyim. lütfen fake bir instagram hesabı açıp verdigim hesaba yazarmısın?
Tamam bakalım hesap acyim
c. t. ltd hesabına yazarsan sevinirim bekliyorum
Profilde yanan ateş resmi var
Yaşı kaç? Mesleği ve aldığı maaş?
26yasinda mühendis sanrm 7bin falan alıyor İstanbul'da ya çok masraf oluyormuş herşey orda
Evlilik kolay değil öyle tanımakta lazım sen hemen evlenme derdindesin. Güveniyomusun ki ne kadarda bir görüşüyorsunuz
Hemen evlenme derdinde değilim 6 ay sonra yüzük takarız diyorum
Hiç yüz yüze görüşmedik ama nerdeyse her gün görüntülü konuşuyoruz
Oha hıc görüşmediğin adamla evlenecekmisin? Belki baskasıyla yatıyor
Görüşeceğiz tabiki... ama o zamana kadar çok şey konuştuk
Görüşünce tabiki ilişkiyi devam ettirip ettirmeye eğime karar vereceğim
Bence sen değil o verecek kararı
Öyle mi dusunuyosun
Heralde yani sen dünden razısın adam istemeyebilir bu ne böyle dünyada kız mı kalmadı da uzaktan ilişki yapıyor. Senın meslek ne
Bence kafa dengi iyi bı kız bulmak o kadar kolay değil... Ve bana saygı duyuyor. Beni beğeniyor.
Sevince adamların götü kalkyo ya bu olay yaşamayı istemem insAllah yaşamam
Gayet bulunur da senın meslek ne
Öğretmenim
Bana şey demişti.. istesem bıraz msjlassam konussam kız atarım eve ama istemiyorum seninleyim demisti
Atıyodur o zaman. Senı de atmak için yol yapmıstır
Daha 2 ay önce ilişkiye girmiş ben sordum dedi... Ama yapmıyor işte benimleyken... seninleyken yaomam ben dedi
Ya sen cocuk musun
2 ay derken benimle tanışmadan önce yaklaşık 2 3 ay önce oluyor
Hala yapıyordur senin haberin bile yoktur. O yaptıgı nereye gitmişte ayrılmıs. İstanbul'da her türlü bulur. Senın hiç sevgilin olmadı mı da sanaldan inanıyısun
Bulur biliyorum bildiğimi o da biliyor. Ama karakter meselesi... Yaparsa yazık olur. Benim sanalda flörtüm olsu ama reelde de sanalda da sevgilim olmadı daha önce. Hiç opusmedim bişey yapmadım ama sexting ve foto paylastm malesef baskalaryla
Belli senın acemi oldugun
Neden bunu dedin
Cunku hemen evlenme derdindesin
6 7 ay sonra isterim eğer iyiysek
Olmaz böyle saçma
Neden illa 1sene mi olmalı
Tanımalı. Ayda bir kere gördüğün adamla evlenemezsin ki zaten sallıyordur seni. Yattıkları falan vardır
Kızlar pek takmıyor ya bu bakirliği 😄
Birinin takmasina mi bakacaksınız Allah a hesap vermekten korkun
Öyle değil ya, normal zina olmadan şekilde umursamıyor kimse. Zina yolu tabiki ayrı bir sorun, ayrı bir dert.
O istermiş bı kaç ay sonra öyle biseyler dedi... ya o çok dayanamayabilirim biraz yanasabiliriz dedi ama ben istemeyince bişey yapamaz.
Dini nikâh kıydır, zina olmasın bari
Dini nikah aklıma geldi ama o kadar güvenemiyorum... İlikisiye girmeyi istemem
Yani öyle, erkekte soğuma meydana geliyor biraz. Sende beğenmediği en ufak bir şeyi kafaya takabilir. Sonra daha iyi bir kız görünce kafası ona kayıyor.
Görüntülü konuşurken ona gösterdim kendimi ve her şeyimi çok beğendi sesimi bile
Görüntülü tatmin olmadık ama
Sexting diyorsan dikkat et. Ayrılmak istersen onlarla tehdit edebilir. Ki bunlarda yanlış şeyler.
Yok foto atmadım hiç ama görüntülü gösterdim.. ekran çekmediyse..
Hic buluştunuz mu peki ve nerde yaşıyor sunuz
Bu ayın sonunda buluşuyoruz İstanbul'da yaşıyor
İkinizde İstanbul mu
Ve buluşunca sevişmek isterse napcan
Ben karadenizdeyim. Buluşunca normal kafeye gideceğiz belki parkta gezeriz deniz kenarı falan... öyle bişey yapmak istemiyorum onu ikaz ederim
Peki ikincide isterse napcan
İstemem ben nikahsız ama o öpüşmek isteyecek biliyorum
Peki yaşlarınız kaç
Ve siz nasıl tanıştınız
Ben 27 o 26 instadan
Senin daha önce hic sevgilin olmadı mı ve sen kapalı mısın
Evet hemde zeki guzel bı kızım. Ama kısmetim kapalıydı
Peki boy kilo kac
1.58 55kg
O 1.83 kalıplı
Sen balık eylisin galiba
sen bakiremiisn
Evet
bakire olan birisi neden o istedigi yapmış ben kız olsam kabul etmezdim
Bende isterdim bakir olmasini. Ama onu sırf bundan dolayı eleştirmem. Herkesin günahı kendinedir
peki eger mutlu olacaksan çok masraf yapma herşeyin ucuzu al paranız oldugunda alırsınız
Çok ucuz olunca da erkek değer vermiyormuş. Orta halli alacağım ama en gerekli şeyleri yani gereksiz masraf istemiyorum
Çok para 100-150bin
Kredi çeksek sonra taksitle her ay ödesem nasıl olur bı fikir
Ya kardeş aslında bu kadar para değil çok azda tutar.
Biraz kısmaya çalışın isteklerden fuzuli masraftan daha ucuza gelir
Eğer aileler destek olmazsa kredi cekersiniz
Allah çok mutlu etsin sizi bir ömür
Kendisi 100 binden 300 binden bahsediyo... Evde sadece makarna ben tek olsam yerim ama sana yediremem istemem diyo. Bilmiyo ben yokluk çekmiş bı kızım aradığım şey sevdiğim adamla olmak... kendisi özelde mühendislik yapıyor İstanbul'da... ben evin kira olmasına takılmam ama o çok masraf olacağı o dusunuyo
Yanlış çok para valla batarsiniz
Maaşın yarışı kredi gider eşya falan hikâye
Amin ne güzel dedin ya seni de sevdiğine kavuştursun insAllah
Bence de çok ya 100bin en çok... yani iki kişilik eşya 2 oda bı salon kiralicaz abartiyo sanki... ama önceden aozlenmis kızın tarafı herşeyin en son modelini vs isteyince kız ne kadar az ile yetinmis olsa da bozulmuş araları
İşiniz zor Allah kolaylık versin
Ama iş sende bitiyor
Ben ne yapabilirim? İlk kez buluscaz hep görüntülü konuşuyorduk her gün. İlk kez bu ayın aonunda buluşuyoruz
Nasıl güvenmek değişik
Bence siz bunları konuşmaz ozamanki duygusallikla😏
Herkese bı miktar güvenmek zorundayız bı ilişki yaşayabilmek için.. kafede ve deniz kenarında dolasrz bulusuruz
Tamam güzel ama ilk buluşma farklı geçer 🤭😏
Ben sana bir tüyo vereyim aklına gelen şeyleri bir kağıda not al ve sor ona tamam
Soracağım sorular falan hep hazır 😄😁 uzmandan aldm... İnsAllah buluşuruz çok istyorum
Peki seni otele davet ederse?
Delimiyim eve otele ne işim var o da davet etmez zaten kendi de dedi eve falan çağıracak biri degilim
+1 puan aldi
Evet olması gereken de bu.. ama rahat olmamı kendisi isterdi
Ama kesin birşeyler olur olacak korkuyor musun?
Hiç mi kız görmedi çok gördü. Ben de erkek gördüm ama yakinlasmadim ve sevgilim olmadı hiç. Benden yana sorun yok
Çok farklı şeyler bunlar onun için çok normal ama senin için 🤭
Erkek olmak ne güzel dimi her çiçekten bal al ama senin çiçek tertemiz olsun
Aynen ama önemli olan bı zar değil benim için önemli olan şey Allah a hesap vermek
Yoksa zarı sağlam olup neler yapan var
Acaba o yönden de seni istiyor olabilir mi
Bence o yönden değil ama beğeniyor beni kişiliğini karakterimi vs ve saf bı kızım zekiyim arzuluyum bunlar etkiliyor bence onu
Kendini ne güzel anlattin
Peki hiç sordun mu keşke seninde ilkin ben olsaydim
Hiç kafana takıyor musun önceki ilişkileri kıskanma oluyor mu
O ilişkilerini düşünmüyorum düşünsem kafayı yerim şu an beni seviyor mu istyor mu buna bakyorum. Ben dedim ama o bi kere tadını aldım bırakamadım bu şeyi dedi. Yani istediğinde kız bulabiliyoruz İstanbul'da çok varmş
Ve o seni seçti yüz yüze görüşmediği bir kızı
Sen bir erkek olsan neden evlenmek istersinki
Peki senden sıkılır diye korkuyor muyorsun
Evet bu korkum var ama bı yandan da benimle konuşmaktan çok hoslaniyo ve bı de uzun yakışıklı biri ben minyonum ama güzelim. Ve beni Seksi buluyo
Çapkın ve doymuş biri ile olacaksın
İnşallah mutlu olursun
Doymuş diye düşünsem de çok istekli biri doymamış gibi.. inşAllah mutlu oluruz ben onu instada ilk konustugumuz sıralar ne o ne ben birbirimizi gördük sonradan istedik foto larimizi ve öyle başladı hatta ilk başta mesleklerimiz bilmiyorduk yani kisilik karakter ve mizahimiz uyumlu sonradan arzularınız da uyumlu çıktı... benim onu kaybetmek istemediğim kadar beni kaybetmek istemese bana yeter.
Herşeyin ilacı zaman
Heyacanli misin
Çok hemde... Arzu konusunda sorduğumda ben senden bı tık daha çok seni istyorum dedi bana ama ilişki aşk bu konuda bence ben daha çok istyorum evlenmeyi vs
Sen evlenmek yuva kurmak istiyorsun pembe hayallerin var
Ne konuştuk be🤭
Zaten gizli hesapsin özele gelsen arkadaşça konuşmak
Napcaz ne konuşcaz ki
Haklısın kusura bakma
Burda uzun uzun yazistik o manada dedim
Ne yüz yüze görüşme 😏
Birde sakin bu hesabı söyleme çok sıkıntı olur
Bu hesap senin diğer yüzün sadece kendi bildiğin ok
Beni ekler misin
Ellison zaten
Eklisin