Hayır neden bosanayim? Evlilik basit bir iş değil. Ne kadar geç olursa o kadar sağlam adımlar atarım. 20lerinin başındaki çoğu kız en ufak kavgada hemen annesinin evine gider. 30larinda bir kadın ciddi bir şey olmadığı sürece olayları buyutmez. Erken yaşta evlenince çabuk yıpranıyorsun ayrıca. Geç evlenenlerin çoğu daha genç ve diri kalıyor.
O dediğin aslında erkekler için geçerli. Çünkü erkek için zirve yaşlar 30lu yaslardir. 20lerinde çok fazla kendini gerçekleştirememis erkekler evliliğe daha bir hevesli olabilir. 30 yaşına kadar hala evlenemedi diyelim. İşi gücü oturmaya tipi de daha iyi hale gelmeye başladığında bu sefer en iyi dönemlerini yaşadığını anlayınca evliliği ertelemeye başlar. 40a yaklaşmaya başlayınca da artık evlenmeliyim der.
@Hectorrr94 su anda evliliğe uygun biri değilim pek. Erkeklerin de dikkatini cektigimi sanmıyorum. O yüzden olabildiğince geç evlilik yapmak istiyorum. Damızlık dul bir erkek bulurum benimle ikinci evliliğini yapar. 🤣
@Hectorrr94 bu sitede herkes herkesin yanlış düşündüğünü iddia ediyor zaten. Hayat senin hayatın nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yaşa diyen yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır zaten istemiyorum evlenmeyi
Bir ay içinde evlenmek ve evlendiğime pişman olmak istiyorum beddua eder misiniz? ↗
djdjdididjejrk
35 yaşıma gelmeden bir oğlum olmasını istiyorum sadece. 33te evlensem tam denk gelir. Evliliği olabildiğince geç yapmam lazım.
Hmmm cocuk yapıp bosanacak mısın eskı flörtümü hatırlattın zengin birini bulmazsam senden cocuk yaparım diyordu 😂
Hayır neden bosanayim? Evlilik basit bir iş değil. Ne kadar geç olursa o kadar sağlam adımlar atarım. 20lerinin başındaki çoğu kız en ufak kavgada hemen annesinin evine gider. 30larinda bir kadın ciddi bir şey olmadığı sürece olayları buyutmez. Erken yaşta evlenince çabuk yıpranıyorsun ayrıca. Geç evlenenlerin çoğu daha genç ve diri kalıyor.
Yani o mantık evet ama bir yerden sonra da evlenmeye uzak kalıyorsun
O dediğin aslında erkekler için geçerli. Çünkü erkek için zirve yaşlar 30lu yaslardir. 20lerinde çok fazla kendini gerçekleştirememis erkekler evliliğe daha bir hevesli olabilir. 30 yaşına kadar hala evlenemedi diyelim. İşi gücü oturmaya tipi de daha iyi hale gelmeye başladığında bu sefer en iyi dönemlerini yaşadığını anlayınca evliliği ertelemeye başlar. 40a yaklaşmaya başlayınca da artık evlenmeliyim der.
Hayırlısı bakalım 😂
Neden?
@Hectorrr94 su anda evliliğe uygun biri değilim pek. Erkeklerin de dikkatini cektigimi sanmıyorum. O yüzden olabildiğince geç evlilik yapmak istiyorum. Damızlık dul bir erkek bulurum benimle ikinci evliliğini yapar. 🤣
Bence yanlış düşünüyorsun 😉
@Hectorrr94 bu sitede herkes herkesin yanlış düşündüğünü iddia ediyor zaten. Hayat senin hayatın nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yaşa diyen yok
Üzüldüm ama
@Hectorrr94 sen niye bütün sorularımı seri like yaptın yaw? Ayrıca neden üzüldün?
28 den önce istemiyorum pek
Peki gelmiyoruz o zaman istemeye
Hahahas :D
Tahmini 3-4 sene var
hadı bakalım
30 Yaşına geleyim ondan sonra düşünüyorum.
Daha varmış
Daha çok var 30 yaşına.
Hadi bakalım
Çok sonra evlilik düşünürüm hatta düşünmem bile.
Daha birkaç sene var
senın ısın yaş
Evlenmezsem de sorun değil yapacak bir şey yok
bana pek evlenceksın gıbı gelmıyor bır ara bır gaza gelıp olabılır ama ıns tahmın ettıgım gıbı olmaz cok sanmıyorum o evlılıgın uzun olacagını
Dünyanın sonu değil anlaşılamazsa boşanılır
bak sımdıden kabullenmıssın o durumu
Ne dememi bekliyorsun ki yok olmaz kocam ya benim ya kara toprağın dememi mi
evetttt
en geç 45-50 d